Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Nėra abejimgumo. Tiesiog aš dabar geriau žinau kas būtent gali iššaukt jo pavydą.

Kartą sugebėjau 😄

Pajuokavimų ta tema irgi būna, bet visumoje viskas ok :)

Tai dėl ko jis iš itin pavydaus vyro, tapo tuo, kuriam norisi tavimi dalintis? Kokie įvykiai ar tavo veiksmai turėjo tam įtakos?

Atsakyti

Tai dėl ko jis iš itin pavydaus vyro, tapo tuo, kuriam norisi tavimi dalintis? Kokie įvykiai ar tavo veiksmai turėjo tam įtakos?

O kaip tavo vyras laikosi?  :D​ 

Atsakyti

Ir kaip taip stebuklingai pasikeitė, kad dabar net tavimi dalintis nori?

Pavydas absoliučia dauguma atvejų reiškia nepasitikėjimą. Pradėjo pasitikėti. Plius labiau tikras  tiek dėl santykių, tiek dėl manęs. Ir Nebesivaidena, kad susirasiu geresnį :)))) 

O šiaip, manau, jam ir pačiam tas pavydas gyventi trukdė

Atsakyti

Nu tik nesakyk, Amadeja, kad vyrai eina su tavim i svidanke tam, kad padiskutuot. Jie eina su viltim tave gaut del tavo uzuominu susirasinejimu metu.Mano nuomone. 

Atsakyti

Pavydas absoliučia dauguma atvejų reiškia nepasitikėjimą. Pradėjo pasitikėti. Plius labiau tikras  tiek dėl santykių, tiek dėl manęs. Ir Nebesivaidena, kad susirasiu geresnį :)))) 

O šiaip, manau, jam ir pačiam tas pavydas gyventi trukdė

O kodėl  pradejo pasitikėti? Kaip tu to pasiekei?

Atsakyti

O ką sakai? Koks pasimatymo tikslas nurodomas?

Tikslas paprastai būna pabendrauti gyvai ir kava :)

Kad tikrai tik kavos tai pasakau.

O kažkokių papildomų tikslų irgi gaunasi kartais visai netikėtai 😃

mb čia traukė per dantį, kad jokio tolko iš tų mano pasimatymų, bet vat gavosi, kad susibendravau su vienu puikiu meistru. Nors gi tyčia neieškosi xxx kas plyteles suklijuotų 🤣

Atsakyti

Klausimelis, o kur ta kava siais laikais geriama? 

Atsakyti

Daug tų veiksmų buvo per 6m.su viršum 😃

Šiaip kažkiek pakeitė kažką ta linkme vaiko atsiradimas, bendrai tai, kad geriau mane pradėjo pažinoti.

Na, aš visada mėgdavau pasirašinėti su kitais. Tiek, kad jis visada galėdavo paskaityt. Mes kalbėjomės daug pastaraisiais mėnesiais. Mabau esminis dalyjas vistik, kad pats užsinorėjo būi mažiau pavydus. Palaipsniui mažėjo to dalyko, bet didžiausias pokytis įvyko kai jis pats užsinorėjo :)

Atsakyti

Daug tų veiksmų buvo per 6m.su viršum 😃

Šiaip kažkiek pakeitė kažką ta linkme vaiko atsiradimas, bendrai tai, kad geriau mane pradėjo pažinoti.

Na, aš visada mėgdavau pasirašinėti su kitais. Tiek, kad jis visada galėdavo paskaityt. Mes kalbėjomės daug pastaraisiais mėnesiais. Mabau esminis dalyjas vistik, kad pats užsinorėjo būi mažiau pavydus. Palaipsniui mažėjo to dalyko, bet didžiausias pokytis įvyko kai jis pats užsinorėjo :)

Bet čia radikalus pokytis. Ne šiaip neliko pavydo. O netgi ėmė teikti malonumą stebėjimas, kaip tave liečia kitas. Ar aš blogai suprantu?

Atsakyti

Nu tik nesakyk, Amadeja, kad vyrai eina su tavim i svidanke tam, kad padiskutuot. Jie eina su viltim tave gaut del tavo uzuominu susirasinejimu metu.Mano nuomone. 

Nu neklausiau kodėl eina 😃

Gal nori pamatyt kas per viena 🤣

Atsakyti

Bet čia radikalus pokytis. Ne šiaip neliko pavydo. O netgi ėmė teikti malonumą stebėjimas, kaip tave liečia kitas. Ar aš blogai suprantu?
Tai jis niekad nepavydėjo dėl kažko, kas būdavo jam matant (pvz.dėl šokio su kažkuo). Tiesiog labai prisigalvodavo kai jis ne  šalia :) Tai gal nėra labai radikalus tas pokytis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 21 kovo 2021 - 15:58

Klausimelis, o kur ta kava siais laikais geriama? 

Auto arba tiesiog kažkur vaikštant.

Atsakyti