Atsimenu, man irgi sakydavo - kokios tavo akys, rankos grazios, kokia as visa tokia faina, linksma... pasijuokdavau mintyse ir tiek, toks vyras man atrodydavo per daug primityvus, ieskantis lengvo grobio, kai vos pamates puola tokius makaronus kabinti. Man nereikia, kad kazkoks nepazistamas patvirtintu, kokia as faina. As ir pati ta zinau.
Kaip vyrai gali nesitikėt sekso iš xxx, jeigu ten pažinčių tikslas būtent toks. Ar pasimatymų metu iš tikro vyksta intelektualūs pokalbiai apie meną ar politiką (kaip pvz), vyrai nelenda paliesti, bučiuotis ir pan?
Na, aš nesusitikčiau su žmogumi, kuris keltų bent kokių įtarimų, tai kažkaip nėra buvę, kad kėsintųsi liestis ar ką darytų prieš mano valią.
Na, kad paėmė už rankos kai slįstelėjau ant ledo gi nesiskaito 😃
Amadeja, tavo vyras tau sakė pats, kad jam patinka, kai tave liečia kitas vyras?
Šiai temai plėtoti čia absoliučiai netinkama vieta.
O ir nėra prasmės.
Vat apie pavydumo pokyčius gal net visai įdomu.
Na, aš nesusitikčiau su žmogumi, kuris keltų bent kokių įtarimų, tai kažkaip nėra buvę, kad kėsintųsi liestis ar ką darytų prieš mano valią.
O apie ka tu kalbiesi su tais vyrais, kad neuztenka virtualaus bendravimo, norisi gyvai susimatyti? Ar susitari po to dar antram puodukui, treciam....
O vyrui taip ir sakai? Ką jis atsako? Neklausia kas konkrečiai patinka su jais bendraujant?
Būtent taip neklausė.
Žino, kad patinka, smagu ir neprieštarauja perdaug nesigilindamas.
Aš neslepiu ir jam nekliūva. Per dantį kartais patraukia 😃
Šiai temai plėtoti čia absoliučiai netinkama vieta.
O ir nėra prasmės.
Vat apie pavydumo pokyčius gal net visai įdomu.
Tai neplėtokim. Tik taip ar ne. Kad nebūtų klaidingo įspūdžio. Nes iš šalies tai tiesiog atrodo, kad čia tau patinka. O vyras tiesiog taikosi su situacijomis, kad tavęs neprarastų.
Būtent taip neklausė.
Žino, kad patinka, smagu ir neprieštarauja perdaug nesigilindamas.
Aš neslepiu ir jam nekliūva. Per dantį kartais patraukia 😃
O pirtis trise su kitu vyru buvo jo ar tavo mintis?
Atsimenu, man irgi sakydavo - kokios tavo akys, rankos grazios, kokia as visa tokia faina, linksma... pasijuokdavau mintyse ir tiek, toks vyras man atrodydavo per daug primityvus, ieskantis lengvo grobio, kai vos pamates puola tokius makaronus kabinti. Man nereikia, kad kazkoks nepazistamas patvirtintu, kokia as faina. As ir pati ta zinau.Na, man sako, kad su manim faina ir lengva bendauti, o kompliment apie fotkes malonu, bet tai...
Man visa tai kaip koks smagus žaidimas
smurtautojai ir maniakai patys mieliausi zmones is paziuros, kaip jie gali kelti bent menkiausius itarimus? Lyg to pati nebutum patyrusi ir tebepatiri savo kaliu.
smurtautojai ir maniakai patys mieliausi zmones is paziuros, kaip jie gali kelti bent menkiausius itarimus?
Lyg to pati nebutum patyrusi ir tebepatiri savo kaliu.
Jei įdomu, tai galiu pasidalinti kaip tikrinu žmones 😃
Na, aš labai mėgstu klausimus uždavinėti.
Daug klausimu ir labai visokių.
Man patinja kai žmogus manimi pasitiki.
Mėgstu užduoti nepatogių asmeniškų klausimų ir žiūriu ką ir kaip atsakys.
Man absoliučiai pasitvirtina. Jei žmogus sukelia kažkokių įtarimų, tai ne už ką su tokiu nesusitiksiu
Paprasta.
Tai neplėtokim. Tik taip ar ne. Kad nebūtų klaidingo įspūdžio. Nes iš šalies tai tiesiog atrodo, kad čia tau patinka. O vyras tiesiog taikosi su situacijomis, kad tavęs neprarastų.
Nea. Is salies atrodo atvirksciai.
Tai neplėtokim. Tik taip ar ne. Kad nebūtų klaidingo įspūdžio. Nes iš šalies tai tiesiog atrodo, kad čia tau patinka. O vyras tiesiog taikosi su situacijomis, kad tavęs neprarastų.Kartą aš jau bandžiau paaiškinti ir gavosi labai labai blogai. Atsakau ir šia būtent kryptimi toliau nekalbam. Tai buvo jo idėja (ne pirtis, o idėja apskritai).