Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikis ir TV

Mano mergytes tai kazkaip netraukia TV, o sunus buvo reklamu gerbejas biggrin.gif ...dabar senosios animacijos mirksiukas.gif
Atsakyti
musu kambary yra telikas, bet nuo tos dienos, kai parsivezem maziuka is ligonines, esam ijunge ji tik viena karta (zinias ziurejom), o siaip ziurim telika virtuveje ir butinai be maziuko smile.gif
ir taip jau 7 men 4u.gif
Atsakyti
ar blogai ar ne, bet vistiek ziurim... verysad.gif O kai "pinigu taxi" rodo, tai isvis neatplesi nuo tv. Nes miega vaikutis musu kambary, o telikas tik vienas smile.gif
Atsakyti
nu mano mazius jau dabar ziuri i telika ir i kompa, matyt mano sviesa, o dizioji, tai reklamu gerbeja numeris 1
Atsakyti
mano mazulio akytes tik ir zvairuoja i TV biggrin.gif dar i sviesa, lempas lb ziuri
Atsakyti
mano maziukas irgi i telika ziopso,aisku, stengiuosi to neleisti.... bet nesunku nukreipti jo demesi pakalbinus ar zaisliuku 4u.gif
Atsakyti
dukra budavo reklamu megeja. Kai reikedavo valgyt tai tik kai reklama rodo valgydavo ir tai dar padet reikedavo- zandikauli pajudint kad kramtytu lotuliukas.gif ziuriu sunus ir panasiai tik stengiames jo demesi nukreipt smile.gif
Atsakyti
Pas mus ir labai jau "geras daiktas yra TV..." lotuliukas.gif Bet kiek imanoma stengiames nukreipti demesi, jei ne - visai isjungiam mirksiukas.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrul @ 2008 11 29, 13:32)
Pas mus ir labai jau "geras daiktas yra TV..." lotuliukas.gif  Bet kiek imanoma stengiames nukreipti demesi, jei ne - visai isjungiam mirksiukas.gif  ax.gif

na mes stengiames neleist ziuret, bet ne visada iseina... blush2.gif nes telikas vienas namie...
Atsakyti
Mano Rupuziukas, greit bus 7 menesiu, jau su vaikstyne lekiam kur norim.Tik isgirsta kad televizorius ijungtas, tai pripuola ir uzvertes galva ziuri. doh.gif .Niekaip negaliu jo nuo tos dideles dezes atitraukti.Net valgyt nustoja jei isgirsta kad tv ijungtas schmoll.gif .Stengiuosi dabar jo visai nejungti, nors liudna labai, net ziniu ramiai negaliu paziuret verysad.gif O jei dar su pirstu pamojuoji ir pasakai kad niu niu niu tai is vis su sypsena i ji spokso, ir tada jam gali saukti, vadinti vardu, jokios reakcijos doh.gif
Atsakyti
is pradziu, kai pastebejo, kad yra toks daiktas, kaip televizoriu, tai bandydavau nusukt, uzdengt akytes ir pan. bet kai tik nustojau ta daryti, mazei iskart ta deze pasidare neidomi lotuliukas.gif kartais aki uzmeta minutelei ir toliau vartosi sau, zaidzia thumbup.gif uztat nagiukus tai kerpames televizoriu ziuredamos, tada neziuri, ka as su jos pirsciukais darau lotuliukas.gif
Atsakyti
mano zuikuciui taip pat labai patinka televizorius, issizioja ir ziuri lotuliukas.gif televizorius jai pats geriausias zaislas, galetu visa diena ziureti..stengiuosi kuo maziau leisti jai spoksoti i telika nes nemanau kad tai naudinga tokiem maziem zmoguciams smile.gif
Atsakyti