Mano mergytes tai kazkaip netraukia TV, o sunus buvo reklamu gerbejas
...dabar senosios animacijos
musu kambary yra telikas, bet nuo tos dienos, kai parsivezem maziuka is ligonines, esam ijunge ji tik viena karta (zinias ziurejom), o siaip ziurim telika virtuveje ir butinai be maziuko
ir taip jau 7 men
ir taip jau 7 men
ar blogai ar ne, bet vistiek ziurim...
O kai "pinigu taxi" rodo, tai isvis neatplesi nuo tv. Nes miega vaikutis musu kambary, o telikas tik vienas
mano mazulio akytes tik ir zvairuoja i TV
dar i sviesa, lempas lb ziuri
mano maziukas irgi i telika ziopso,aisku, stengiuosi to neleisti.... bet nesunku nukreipti jo demesi pakalbinus ar zaisliuku
dukra budavo reklamu megeja. Kai reikedavo valgyt tai tik kai reklama rodo valgydavo ir tai dar padet reikedavo- zandikauli pajudint kad kramtytu
ziuriu sunus ir panasiai tik stengiames jo demesi nukreipt
QUOTE(Indrul @ 2008 11 29, 13:32)
Pas mus ir labai jau "geras daiktas yra TV..."
Bet kiek imanoma stengiames nukreipti demesi, jei ne - visai isjungiam

na mes stengiames neleist ziuret, bet ne visada iseina...
Mano Rupuziukas, greit bus 7 menesiu, jau su vaikstyne lekiam kur norim.Tik isgirsta kad televizorius ijungtas, tai pripuola ir uzvertes galva ziuri.
.Niekaip negaliu jo nuo tos dideles dezes atitraukti.Net valgyt nustoja jei isgirsta kad tv ijungtas
.Stengiuosi dabar jo visai nejungti, nors liudna labai, net ziniu ramiai negaliu paziuret
O jei dar su pirstu pamojuoji ir pasakai kad niu niu niu tai is vis su sypsena i ji spokso, ir tada jam gali saukti, vadinti vardu, jokios reakcijos
is pradziu, kai pastebejo, kad yra toks daiktas, kaip televizoriu, tai bandydavau nusukt, uzdengt akytes ir pan. bet kai tik nustojau ta daryti, mazei iskart ta deze pasidare neidomi
kartais aki uzmeta minutelei ir toliau vartosi sau, zaidzia
uztat nagiukus tai kerpames televizoriu ziuredamos, tada neziuri, ka as su jos pirsciukais darau