Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

saintlina, tai išeina, kad šitoj chebroj tu viena sveika - su kuo ir sveikinu biggrin.gif
Man žiauriai reikia nusipirkti antspaudo įdėjimo į med.knygelę paslaugą. Ai, o prieš tai dar spaudimo pamatavimo paslaugą. Jau vėluoju - ir kaip čia tie metai taip pralekia... Bet tai knygelės neradau, tai dabar jau radau, bet kad labai tYYYYYngiu. Bet reikės. Naują šeimistę pamatysiu - matyt mano pavargėlė nuo gyvenimo ir darbo džiugiai eina pensnYkės pareigas. Dabar kokia tai -aitė - kažin, šita žino, kad yra tokia priešuždegiminė mityba? Ir kažin, spaudimas pamačius šeimistę vėl kils? Nes namie tai 130-140 / 70-80 - tyčia dėl įdomumo vis pamatuoju.
Dar paskui plaučių foto reiks nuspirkt ir bus metams ramybė.
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2024 04 12, 15:33)
saintlina, tai išeina, kad šitoj chebroj tu viena sveika - su kuo ir sveikinu biggrin.gif
Man žiauriai reikia nusipirkti antspaudo įdėjimo į med.knygelę paslaugą.

nu tai gal ne viena? Anidanda niekuo nesiskundžia, AA irgi. Luety taip pat be prastų orų lyg niekas nuotaikos negadina? Va tu irgi kaip jaunas agurkėlis pavasarį biggrin.gif
Dusia ten laikinai, savaitėlė kita ir straksės kaip bitė.

Jauni gydytojai dabar labai atidūs, tai gal ir gerai bus?
Jei tik paslaugos į med.knygelę reik, važiuok į mokamą kliniką, kur tuo užsiima - migom uždės. Gal net spaudimo nematavę )))
Papildyta:
QUOTE(Luety @ 2024 04 12, 14:53)

Ejo ir prie juros susikibe ir abi prie juros kalbejosi,o kaip?Vienas dievas zino,svarbu pasikalba ir susikalba.

labai gražiai nuskambėjo wub.gif
Atsakyti

Aš norėjau pasakyti, kad priešuždegiminį gydymą, skausmo valdymą tu gavai. Tik reabilitacija stringa.  Bet reabilitologai, prieš skirdami reabilitaciją, vertins tavo ir tyrimus. Bet pas mus, prieš tai dar neurologo konsultacija labai pageidautina.
Bus ir neurologo, bet tą pačią dieną... reik kažkaip tada ją paankstint, bet sakė nėr laikų. 

Susišaudžiau reabilitologą kitą 4ad.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 12 balandžio 2024 - 16:36

Bus ir neurologo, bet tą pačią dieną... reik kažkaip tada ją paankstint, bet sakė nėr laikų. 

Susišaudžiau reabilitologą kitą 4ad.

O kaip tavo sinusitas ir danties reikalai?

Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2024 04 12, 16:23)
nu tai gal ne viena? Anidanda niekuo nesiskundžia, AA irgi. Luety taip pat be prastų orų lyg niekas nuotaikos negadina? Va tu irgi kaip jaunas agurkėlis pavasarį  biggrin.gif
Dusia ten laikinai, savaitėlė kita ir straksės kaip bitė.

Jauni gydytojai dabar labai atidūs, tai gal ir gerai bus?
Jei tik paslaugos į med.knygelę reik, važiuok į mokamą kliniką, kur tuo užsiima - migom uždės. Gal net spaudimo nematavę )))

Iš tavo išvardintų tai tik AA neaiški, neišsiduoda biggrin.gif
Aš tai ne pavasarinis agurkėlis, bet toks jau peraugęs, didelis ir storas agurkas biggrin.gif. Blogiausia, kad nieko nedarau dėl sveikatos, o labai reikėtų, nes žadu numirt sveika rolleyes.gif
Ai, sueis ir mano šeimistė - tegul jau matuoja tą spaudimą, ką jau dabar... Nežinau tų mokamų. Susipažinsiu su sava smile.gif
Atsakyti

Aš tai ne pavasarinis agurkėlis, bet toks jau peraugęs, didelis ir storas agurkas biggrin.gif.

Niekai. Pavasarį nebūna peraugusių agurkų  :D taip kad teks būt jaunu agurkėliu  :D​ 

Atsakyti

O kaip tavo sinusitas ir danties reikalai?

Lyg viskas gerai (pf pf pf).

Plaunuosi apie kartą dienoj.

Atsakyti

Labas rytas,  Kažkiek palijo, tai spalvos už lango dar ryškesnės. Patinka man žalia spalva,  žiūrėčiau ir žiūrėčiau. Poilsis akims :D . Vakar baigiau sau megztuką. MB erzdinasi, kad kaip tik sezonas. Ką jis supranta :unsure: ... švelnutis su baiby alpaka, kaip tik šitam laikui. Ar vėsiam vasaros vakarui. Ir pagalvojau , kad noriu orinuko iš moheros... sveria jie 100 gr, o šildo gerai.  Kelionėms gerai mažai sveriantis rūbas. Rankinuke gali nešiotis :P . Šalia visų darbų dar reikia pabaigti šilkinį megztuką ir kojines numegzti nuo pirštų šį mėn... nepradėtos.  Saintlina , kaip Tavo nugarytė? Ėjo ir praėjo? Ingrida, kaip koja?  Nevešiu ištysėlių į šiltnamį, nes sniego ketvirtadienį žada telefonas... tegul stypsta namie, balkone. Gražaus šeštadienio  :4u:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 13 balandžio 2024 - 07:43
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Dusia,šiandien jau sekmadienis?Net pasimečiau,gal tikrai.kai visos dienos vienodos? mirksiukas.gif
Daug mezgi,šaunuolė. 4u.gif 4u.gif
Kasdien protarpinį darau,kartais žiauriai norisi užkasti. ax.gif
Koja geryn,jau ir pamirštu ir atsiklaupti galiu.Kokia reabiliatacija?Kur aš privažinėsiu kasdien iš kaimo?Išsilaižysiu. mirksiukas.gif Antradienį echoskopija viso kūno,trečiadienį mrt Kaune. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 13 balandžio 2024 - 07:32

Ingrida,aš skubu gyventi :D ,skaitliukas sukasi ką kaime padaryti :P .

Dėkui , pasitaisiau :4u:  :wub: 

Vis tik pasaugok dar koją, bent namie mankštą padaryk... judėjimas ne tas pats kaip mankšta :wub:​ 

Atsakyti

Labas rytas,

mes taip pat ruošiamės į sodą, tik oras ne visai žavingas. Vėjuota, tai ten laukuose, bus vėjas kaip reikalas. Palauks ir mano pomidorai balkone, iki ausų sukišau į vazonikus, tai tegu tupi ramiai. Po savaitės pusę išvešiu adaptuotis, jei šalčio nenusimatys.

Muka, gal sode nakvojai jau?

Hiacintai gražu, bet tas jų gailus kvapas, mane verčia iš kojų.

Atsakyti

Labas rytas,  Kažkiek palijo, tai spalvos už lango dar ryškesnės. Patinka man žalia spalva,  žiūrėčiau ir žiūrėčiau. Poilsis akims :D . Vakar baigiau sau megztuką. MB erzdinasi, kad kaip tik sezonas. Ką jis supranta :unsure: ... švelnutis su baiby alpaka, kaip tik šitam laikui. Ar vėsiam vasaros vakarui. Ir pagalvojau , kad noriu orinuko iš moheros... sveria jie 100 gr, o šildo gerai.  Kelionėms gerai mažai sveriantis rūbas. Rankinuke gali nešiotis :P . Šalia visų darbų dar reikia pabaigti šilkinį megztuką ir kojines numegzti nuo pirštų šį mėn... nepradėtos.  Saintlina , kaip Tavo nugarytė? Ėjo ir praėjo? Ingrida, kaip koja?  Nevešiu ištysėlių į šiltnamį, nes sniego ketvirtadienį žada telefonas... tegul stypsta namie, balkone. Gražaus šeštadienio  :4u:

Pas mane tai terasoj vėsiau, negu šiltnamy, nes yra plyšių ir saulės mažiau gauna, tai suku galvą ką daryt su daigais...

Atsakyti