Aš irgi visko noriu . Iš Sodaitytės, iš RS medelyno... stabdo sodinimas ir laistymas. Pas mane reikia iškasti duobes, atvežti komposto , paskui visą vasarą su šlangom lakstyti. Tokia žemė.
Persikai ir abrikosai pas mane auga, negaliu skųstis. Vyšnias kelias esu numarinus , nežinau kas joms netiko. Liga?
Vienžo pagalvosiu...
Man yra MRT darę labai ilgas, labai sunku buvo išbūt.
Saintlina, gal kokią dūminę šaškę , lėtai rūkstančią, lengviau būtų uždegt mamai prie medelio.
jau svarstėm tokį variantą. Bet kad nerandu aš tokių dalykų. Tik šiltnamiams česnakines. Skambinėjau po parduotuves, klausinėjau.
- 4°C buvo pusę septynių ryte
Luety, kokios gražios tavo kalijos
Ingrida, kažin ar išgulėsi tiek laiko, jei visus 3 tyrimus iškart darys
Saintlina, gal kokią dūminę šaškę , lėtai rūkstančią, lengviau būtų uždegt mamai prie medelio.
Muka, lengvo tau kilimo"
Pamiršau, kad sekmadienį norėjau į augalų mugę važiuot prie Moki-veži (sakom moki-vagi
Dabar jau Saulutė šviečia, dangus kolkas žydras
Labas rytas,
Zollia,pas mus irgi naktimis dirba.Ryte juostu juostos,pleciasi ir uzkloja cepelinine spalva visa dangu ir saule,tada pakyla vejas,sekancia diena lietus.Tokiu ritmu ir gyvenam.
Salta,nakti tik 4 silumos buvo,bet salcio nerodo,tai gal ir salnu nebuvo.Braskes zydi,obelys zydi,but ne kas.
Saintlina,tau medalis uz atkakluma.Kazin ar as pasiryzciau atlikt tokias proceduras,nors as ne meigale,galiu ir vidury nakties keltis,man dzin.
Si ryta ziauri savijauta,kazkoks ziovulys non stiop,pavargimo jausmas,nors nieko tokio nedirbau,kad taip jausciaus.Isgeriau atomines kavos,lyg sviesiau akyse,spaudimo nematavau.
Papildyta:
Pazystamas jausmas,kai atsikeli ir tamsu,nezinai ar sviesa degt,ar ne.
Pipirmetes isiveisiau,dabar tiek isplito,kad visur lenda kur jai nereikia.Melisa labai greit isiveisiau,augo kupsteliu,dabar ziuriu jau kitas kupstelis darosi,nezinau ar is saknu ar ziedai seklas pabere.Juozazoles nezinau kas su kuo,eisiu skaityt.As niekaip ciobrelio negaliu isiveist.I zeme pasetas nedygsta lauke,i vazona puikiai ir auga as ji sienauju vis,tada perkeliu saknis i dirva ir vistiek isnyksta,matyt ne tokia zeme jam.
Jo didele saske,senom padangom vadinama.Vynuogynuose tokias saskes kartais degina,bet retai.Jei naudosites tai po padanga skarda padekit ,kad vieluciu nereiktu rankiot.
kaip atvažiuos gaisrininkai su gamtos apsauga.. )))))
Laba, juozažolės gali atvežt. Turiu jau rimtų daigų, savaiminukų. Kai į didelį miestą
O dėl savo pilvo tikrai nežadu žudytis. Lenkiškų ir vengriškų bus ... Jei labai norėsiu .
Ar matėte, Amšiejus pasakojo , ką daryti , kad kirminų nebūtų vyšniose, trešnėse ir tt...
O dėl savo pilvo tikrai nežadu žudytis. Lenkiškų ir vengriškų bus ... Jei labai norėsiu .
Ar matėte, Amšiejus pasakojo , ką daryti , kad kirminų nebūtų vyšniose, trešnėse ir tt...
Aišku bus. Bet kad jau prisisodinau, tai nors paragauti norėtųsi pagaliau ))) kiekvienais metais nušala.
Ne, nemačiau. O ką jis siūlo?
Kai jau vyšnios ar trešnės ima balti prieš nokimą ( suprantat manau apie ką kalbu) iš žemės lenda musės ir deda kiaušinius. Tai va tos musės labai myli geltoną spalvą. Jei kokią gaudyklę padaryti : pvz, fanieros gabalą nudažyti geltonai ir ištepti klijais ar musgaudžiais apklijuoti - sugaudysi tas muses ir vyšnios ar trešnės bus vien tik cukrus, be baltymų
Aš savo vyšnias prieš šaldydama pamerkiu į sūrų vandenį. Tai kokius 3 randu . O kauliukus išiminėjant iš viso gerai matosi. Bet gal nuo metų priklauso ? Kas supras tuos vabalus ?
Sakai ragausi Tu ? Paspėsi ? špokai sules