Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Žolyte,šiandien echoskopija,rytoj mrt.Tikrai greitai pavedžios. mirksiukas.gif
Atsakyti

Aš irgi visko noriu . Iš Sodaitytės,  iš RS medelyno... stabdo sodinimas ir laistymas. Pas mane reikia iškasti duobes, atvežti komposto , paskui visą vasarą su šlangom lakstyti. Tokia žemė. 

Persikai ir abrikosai pas mane auga, negaliu skųstis.  Vyšnias kelias esu numarinus , nežinau kas joms netiko. Liga? 

Vienžo pagalvosiu...

Atsakyti

Man yra MRT darę labai ilgas, labai sunku buvo išbūt.

Atsakyti

Saintlina, gal kokią dūminę šaškę , lėtai rūkstančią, lengviau būtų uždegt mamai prie medelio. 4u.gif

jau svarstėm tokį variantą. Bet kad nerandu aš tokių dalykų. Tik šiltnamiams česnakines. Skambinėjau po parduotuves, klausinėjau. 

Atsakyti
Jo didele saske,senom padangom vadinama.Vynuogynuose tokias saskes kartais degina,bet retai.Jei naudosites tai po padanga skarda padekit ,kad vieluciu nereiktu rankiot.
Atsakyti
Šalnų nebuvo, lyja, tamsu kaip šik..., jei nustos lyti, ausiuosi čebatus ir eisiu dar sraigių populiaciją mažint.Jokių augalų nenoriu, nieko man nereikia, tik pipirinės mėtos, melisos, juozažolės norėjau - pasisėjau į indukus, kažkas dygsta, jei pavyks įsiveisti - gerai, jei ne - vadinasi man jų ir nereikia.
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2024 04 16, 07:51)
Labas šaltas rytas  4u.gif
- 4°C buvo pusę septynių ryte unsure.gif , žalia žolė patapo balta .
Luety, kokios gražios tavo kalijos  wub.gif 
Ingrida, kažin ar išgulėsi tiek laiko, jei visus 3 tyrimus iškart darys  4u.gif  Man nelabai malonus ten gulėjimas  ir pusę valandos, kai vidaus organų darė. Labai nepatinka tam aparate būt. 
Saintlina, gal kokią dūminę šaškę , lėtai rūkstančią, lengviau būtų  uždegt mamai prie medelio.  4u.gif  Mano slyva jau skleidžia žiedus, turbūt šiemet vėl nebus ką ragaut  ax.gif Pernai nušalo .
Muka, lengvo tau „kilimo"  4u.gif
Pamiršau, kad sekmadienį norėjau į augalų mugę važiuot prie Moki-veži (sakom moki-vagi  biggrin.gif ). Bet gal ir gerai, kad pamiršau  biggrin.gif 
Dabar jau Saulutė šviečia, dangus kolkas žydras  wub.gif , bet jau matau besiplečiančią juostą, vadinasi naktį padirbėjo , kad tožydro dangaus mažiau būtų  ax.gif

Labas rytas,

Zollia,pas mus irgi naktimis dirba.Ryte juostu juostos,pleciasi ir uzkloja cepelinine spalva visa dangu ir saule,tada pakyla vejas,sekancia diena lietus.Tokiu ritmu ir gyvenam.

Salta,nakti tik 4 silumos buvo,bet salcio nerodo,tai gal ir salnu nebuvo.Braskes zydi,obelys zydi,but ne kas.
Saintlina,tau medalis uz atkakluma.Kazin ar as pasiryzciau atlikt tokias proceduras,nors as ne meigale,galiu ir vidury nakties keltis,man dzin.
Si ryta ziauri savijauta,kazkoks ziovulys non stiop,pavargimo jausmas,nors nieko tokio nedirbau,kad taip jausciaus.Isgeriau atomines kavos,lyg sviesiau akyse,spaudimo nematavau.

Papildyta:
QUOTE(kavasucitrina @ 2024 04 16, 09:14)
Šalnų nebuvo, lyja, tamsu kaip šik..., jei nustos lyti, ausiuosi čebatus ir eisiu dar sraigių populiaciją mažint.Jokių augalų nenoriu, nieko man nereikia, tik pipirinės mėtos, melisos, juozažolės norėjau - pasisėjau į indukus, kažkas dygsta, jei pavyks įsiveisti - gerai, jei ne - vadinasi man jų ir nereikia.

Pazystamas jausmas,kai atsikeli ir tamsu,nezinai ar sviesa degt,ar ne.
Pipirmetes isiveisiau,dabar tiek isplito,kad visur lenda kur jai nereikia.Melisa labai greit isiveisiau,augo kupsteliu,dabar ziuriu jau kitas kupstelis darosi,nezinau ar is saknu ar ziedai seklas pabere.Juozazoles nezinau kas su kuo,eisiu skaityt.As niekaip ciobrelio negaliu isiveist.I zeme pasetas nedygsta lauke,i vazona puikiai ir auga as ji sienauju vis,tada perkeliu saknis i dirva ir vistiek isnyksta,matyt ne tokia zeme jam.
Atsakyti

Jo didele saske,senom padangom vadinama.Vynuogynuose tokias saskes kartais degina,bet retai.Jei naudosites tai po padanga skarda padekit ,kad vieluciu nereiktu rankiot.

kaip atvažiuos gaisrininkai su gamtos apsauga.. )))))

Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2024 04 16, 10:14)

Laba, juozažolės gali atvežt. Turiu jau rimtų daigų, savaiminukų. Kai į didelį miestą tongue.gif susiruoši, šūktelėk, atvešiu.
Atsakyti
Jei mano pragyvenimo šaltinis būtų uogynas , tikrai kelčiausi naktį ir tt.
O dėl savo pilvo tikrai nežadu žudytis. Lenkiškų ir vengriškų bus ... Jei labai norėsiu .
Ar matėte, Amšiejus pasakojo , ką daryti , kad kirminų nebūtų vyšniose, trešnėse ir tt...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 16 balandžio 2024 - 11:55

O dėl savo pilvo tikrai nežadu žudytis. Lenkiškų ir vengriškų bus ... Jei labai norėsiu .
Ar matėte, Amšiejus pasakojo , ką daryti , kad kirminų nebūtų vyšniose, trešnėse ir tt...

Aišku bus. Bet kad jau prisisodinau, tai nors paragauti norėtųsi pagaliau ))) kiekvienais metais nušala. 

Ne, nemačiau. O ką jis siūlo?

Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2024 04 16, 12:47)
Aišku bus. Bet kad jau prisisodinau, tai nors paragauti norėtųsi pagaliau ))) kiekvienais metais nušala. Ne, nemačiau. O ką jis siūlo?

Kai jau vyšnios ar trešnės ima balti prieš nokimą ( suprantat manau apie ką kalbu) iš žemės lenda musės ir deda kiaušinius. Tai va tos musės labai myli geltoną spalvą. Jei kokią gaudyklę padaryti : pvz, fanieros gabalą nudažyti geltonai ir ištepti klijais ar musgaudžiais apklijuoti - sugaudysi tas muses ir vyšnios ar trešnės bus vien tik cukrus, be baltymų biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif . Kiek tame teisybės nežinau tongue.gif
Aš savo vyšnias prieš šaldydama pamerkiu į sūrų vandenį. Tai kokius 3 randu . O kauliukus išiminėjant iš viso gerai matosi. Bet gal nuo metų priklauso ? Kas supras tuos vabalus ?

Sakai ragausi Tu ? Paspėsi ? špokai sules biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 16 balandžio 2024 - 12:04