Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Labas , 

Bus tų šalnų. Lietuva taigi. Pas Saintlina 8, pas mane 5, Kaune 2...

Kažkodėl nestebina . Kaip tiik stebina tas žmonių aikčiojimas.  Būtų keista, jei be šalnų...  va praėjęs ruduo buvo labai gražus, be šalnų. Netipiškas. Viena kregždutė ne pavasaris. Dvi šiltos dienos irgi ne pavasaris...

Muka , kaip kilimo diena ? 

Atsakyti

Bus tų šalnų. Lietuva taigi. 

Kažkodėl nestebina . 

aišku nestebina. Bet nervina )))

Atėjo mano trąšos nuo šalnų. Važiuosiu vakare purkšt :) Skambinau vakar į tą firmą paklaust, ar išties efektyvus daiktas. Tai sakė, kad pernai patys purškė ir tikrai padėjo. Ale ten Kauno rajonas, pernai ir be jokių purškimų turbūt pas žmones nelabai kas nušalo )) Tai gal čia tik raminamoji priemonė man bus ))

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2024 04 17, 11:31)
<p>Labas , </p><p>Bus tų šalnų. Lietuva taigi. Pas Saintlina 8, pas mane 5, Kaune 2...</p><p>Kažkodėl nestebina . Kaip tiik stebina tas žmonių aikčiojimas.  Būtų keista, jei be šalnų...  va praėjęs ruduo buvo labai gražus, be šalnų. Netipiškas. Viena kregždutė ne pavasaris. Dvi šiltos dienos irgi ne pavasaris...</p><p>Muka , kaip kilimo diena ? </p>

Na lyg neblogai praėjo patvirtino ax.gif o dabar puoliau jau pirmą ketvirtį balansuoti, noriu kitą savaitę iki Druskininkų palėkti, gal nugnybsiu laiko:4u:
Vešiu pomidorus į sodą triobon, mažu nesušals kambaryje jeigu ir dės šalna, vistiek jau nebus trioboje -5 unsure.gif Pritariu visad būdavo atšalimas, ale vis dyvinasi žmonės, trumpa atmintis tongue.gif va agurkus jau šiltnamyje sodina pas mus sode, nu jklmn kur skubėti....bet mislinu jau kopūstinius susisėsiu į indukus tegu dygsta 4u.gif
Oi labos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2024 04 17, 09:22)
Na lyg neblogai praėjo patvirtino  ax.gif o dabar puoliau jau pirmą ketvirtį balansuoti, noriu kitą savaitę iki Druskininkų palėkti, gal nugnybsiu  laiko:4u:
Vešiu pomidorus į sodą triobon, mažu nesušals kambaryje jeigu ir dės šalna, vistiek jau nebus trioboje -5  unsure.gif Pritariu visad būdavo atšalimas, ale vis dyvinasi žmonės, trumpa atmintis  tongue.gif va agurkus jau šiltnamyje sodina pas mus sode, nu jklmn kur skubėti....bet mislinu jau kopūstinius susisėsiu į indukus tegu dygsta  4u.gif
Oi labos  4u.gif

Labas rytas,

Sveikinu,Muka,kad patvirtino,(nors nezinau ka biggrin.gif biggrin.gif )bet vistiek smagu.
Del agurku sodinimo i siltnami siuo metu,tai durniu laivas.Agurku saknys pavirsiuj,jiems reikia siltos dirvos.Pernai susodinau balandzio gal antroj pusej ir pas mus siluma,tai ne LT ir netiko,keletas neaugo,vyto,ypac ties tom vietom,kur per fundamenta skyles matesi i lauka.Reiskia buvo per salta zeme,as taip sugalvojau tada.Nes veliau pasodinti,visi puikiai augo.
Vaziuosim siandien i soda,nors viena eile pomidoru pasodint i dirva,nes 30 balandzio seksiu paskui MB i siltus krastus,nes pati neturiu jokio noro,ale zinot,dekabriste. biggrin.gif
Man ir cia dabar geras oras,susiles jau,kad tik saules bt daugiau,tai galeciau sedet sode visa laika,bet siemet siluma nelepina.
Atsakyti

Na lyg neblogai praėjo patvirtino ax.gif

lyg galėtum ką pakeist, jei nepatvirtintų )) mane tai juokas ima, kai koks valdybos narys prabalsuoja 'prieš' ))

Bet sveikinu užbaigus tą reikalą  :4u:​ 

Atsakyti
Mukute , šaunuolė Tu pas mus wub.gif Su kuo ir sveikinu 4u.gif
Saintlina, žinok pernais pas mane nušaldė tik persikus ir abrikosus. Persikai du prinoko , abikosų koks 10. Ir riešutų derlius menkas.
Vyšnios , trešnės, braškės derėjo kaip visada... Na gerai , kokie 5 pr. braškių nušalo . Juodi žiedų viduriukai buvo .
O kad kokius krūmus nušaldytų , nebūtas dalykas . Agrastai , serbentai , šilauogės ir pūkuota vyšnia visada dera.
Ar veikia purškalas gali pasakyti tik Tu !
Luety, paisėlsėsi , kokia čia dekabristo žmona 4u.gif Pasidžiauk, kad turi tokią galimybę bent senatvėje po šiltus kraštus pakeliauti wub.gif
Šiandien oras visai nieko , vėjo nėra ?
Kaune 5,30 telefonas rodė 4 šilumos. Patikrinau ...

Atsakyti

Laikau balkone pomidorus, arba maži, kažko augt nustojo (kaži ko - kaip ir šalta), arba balerūnai plonais kotais. O tokie gražučiai buvo vienu tarpu.

Nelaiku čia ta vėsa grįžo, sakyčiau.

Atsakyti

Saintlina, žinok pernais pas mane nušaldė tik persikus ir abrikosus. 
O kad kokius krūmus nušaldytų , nebūtas dalykas . Agrastai , serbentai , šilauogės ir pūkuota vyšnia visada dera.
Ar veikia purškalas gali pasakyti tik Tu !

tai pas tave ten tiesiog vietinė Tenerifė )) 

Dėl krūmų tai tiap, šitie atsparesni kažkaip. Šilauogė viena pernai nukentėjo, kurią pilnai žydinčią iš šiltnamio laukan buvau ištarabanijus. O šiaip joms nieko. 

Braškės ankstyvesnės pas man nušąla stabiliai visada )) neretai net po agro. Tai jau dabar išvis nesodinu ankstyvų. Nors mačiau jau ir neankstyvos pumpurus kelia..

Atsakyti

Nelaiku čia ta vėsa grįžo, sakyčiau.

arba mes nelaiku prisisėjom :) pas man irgi stypsta viskas balkone. 

Atsakyti
oi kaip bjauru dalyvauti, kaip pjaunasi du akcininkai kurie turi po 50%, teko man taip padalyvauti, kaip nešaliska šalis, buhalterei nervinis priepuolis ištikęs buvo blink.gif Oi nervų pagadino ir man ...diedai metuose ir kaip ožiai ant tilto, bet ačiū die kažkaip priėjome kompromiso, ech jauna dar buvau, mokėjau garbanomis būrti wub.gif dabar jau kaži teip mokėčiau ....
Mano irigi tokie pastypėliai, nors ir Baltijos aukso gavę, dar shultz trąšų pavarvinau, ai svarbu nusivežti nenulaužtus o jau paskum gilesnės duobės, kitus šoneliu kažkaip sukišiu biggrin.gif
Atsakyti

Saintlina, Tavo braškės po danga. Danga juoda. Žemė anksčiau sušyla.  Ir anksčiau žydi... o jei šalna celopanas  šilumos neužlaiko kaip šlapia žemė. Fizika?

Vakar žiūrėjau kaip naudodama lygtis su dviem nežinomaisiais moteriškė skaičiuoja mezgime pečių nuleidimą. Pamiršusi visai... bet taip skanu. Prisiminiau. Mėgau matematiką.

Atsakyti

Saintlina, Tavo braškės po danga. Danga juoda. Žemė anksčiau sušyla.  Ir anksčiau žydi... o jei šalna celopanas  šilumos neužlaiko kaip šlapia žemė. Fizika?

ir tos, kur be dangos auga, lygiai taip pat nušąla :) net šiltnamy nušąla ))

Atsakyti