Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Labas rytas, 4u.gif
Na as tai tundra,as zinau tik gumbinius ir lapkotinius salierus.Ir vieni ir antri turi lapus,kai auga,tik lapkotiniu buna svelnesni lapeliai,nei gumbiniu. wub.gif
Siandien atveza nauja saldytuva ir issiveza sena,siandien masina isveza remontuot,ryt pas kirpeja,pilna savaite nuotykiu.
Pas mus naktimis karsta,vakar is vakaro nulijo,nakti dusna miegot,kaip tik sianakt perejom ant vien tik uzvalkalo,anomalija kazkokia.Dangu vagoja pilkom juostom,buna tvanku,po to islyja viskas nuskaidreja dangus ir vel viskas nuo pradziu.
Pankoli reikia kazkaip specialiai isvirt ,nemegstu anyziu ir as,bet Fr valgiau prie zuvies,buvo labai skanu ir tie anyziai jautesi vos vos.
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2022 09 06, 09:13)
<p>Pou 20 dienų.,  doxycyclin.</p><p>Mirtis alyvose.  Tai nors Jums padejuosiu rolleyes.gif​ </p><p></p>

draugė geria antibiotikų kursą nuo skrandžio bakterijos, ten jų kiekis dar baisesnis. Ir sakė, kad visąlaik kartu burnoj, visą parą.

Ar čia tie kiekiai tokie, nes bakterijos (laimo atveju turbūt ne bakterijos, kaip suprantu) jau priprato prie antibiotikų? Ar tos zarazos iš principo tokios atsparios?
Atsakyti
Labos,
Anyžių atradau prieš du metus ... visad jis man smirdėjo, kol nepabandžiau orkaitėje su žuvimi smile.gif skanu, bet ne dažnai ax.gif
Pou karis tas pat troškinys tik su kario prieskoniais, o jų visokių būna... taip kad ne mistika ... pati pabandyk tik ką pirma darai tai pakepini prieskonius ir jau paskui daržovės ar mėsa kario prieskoniai mėgsta būti pirma pašildomi, kad paskleistų eterinius aliejus....na ir viso troškinio vainikavimas tai kokoso pienas jeigu nori smile.gif aš čia taip suprantu kario esmę smile.gif
Dusia ai iki jūros nenuvilkau subinės... o šiaip viskas po senovei...
oi antibai baisuma kaip MB išgėrė 4 rūšis per mėnesį taip ir kepenai dar vis neatsistato verysad.gif
Atsakyti

Dusia, stiprink kepenis. Nežinau kaip tau, man nuo doxy jos iškart, antrą parą sureaguoja. Florą reik atstatyt, bet šis a/b labai mėgsta sutrikdyti ir kepenų, ir inkstų veiklą. Piktas, bet labai jau gerai tą mergužėlę veikia. Ana dar piktesnė.

Mūsų mažoji kažkaip atlaikė neblogai visą doxy kursą, tik baltutė. Ne taip senai gi Covidu prasirgus buvo.

Saintlina, borelijos taip pat bakterijos.

Muka, daugiau mažiau žinau, kaip karis daromas. Labai mėgstu MKR laidą, ten kartais dalyviai daro.

Čia tik man asociacijos nelabai su tuo kariu, blogai, kai vaizduotė laki.

AA, Pou nesiputoja, tiesiog Pou, kaip ir tu, turi savo nuomonę apie viską :) Blogas įprotis :) Dar gerai, kad su vyru šiais klausimais nuomonės sutampa, nes arba verkčiau, arba indus daužyčiau turbūt.

Luety, jei valgai salierų kotus, tai ir liuks, mano vyras nelabai mėgsta jų kažkodėl, tai kai sėju, tai lapinukus. Aš tai mėgstu ir kotus, į daržovienę sumetu, skysčius pravarinėja.

Man Afina labai patinka.

Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 09 06, 08:09)
Siaip tai ne visos tos bakterijos niekalas.L.crispatum net visai galinga.Lietuvoje gaut sunku.Tektu piligrimine kelione i lenkija daryt biggrin.gif
Megstu kari ,dabar biski su kokosu pienu brangiau iseina.
Darausi pati misini is chili pipiru,tu paciu anyz\iu ,kurie cia uz\ piktz\oles auga ,cesnaku ir petraz\oliu .Viska sublenderiuojam su druska ir laikom saldytuve.
Tas bakterijas reikia gert praejus savaitei po antibiotiku.Su gausiu silosu.Dar is asmeniniu pastebejimu ,avinz\irniai labai padeda atstatyt mikrobioma.Taip pat reikia biski organiz\ma pasharminti.
Taiva,vel gydom.Tuoj pradesiu politikuot,nors Pou ir putojasi biggrin.gif

Man avinzirniai isvis labai patinka,as padarau tokiu kotletuku su saldzia bulve,arba su burokeliais,kai mesa atsibosta,sotu skanu.
Atsakyti
Falafeliai biggrin.gif Man irgi jie skanu biggrin.gif
Siaip visa levanto virtuve yra tokia gana draugiska skrandz\iui.Dabar figu sez\onas,manau yra pirkti Lietuvoje.
Politikuot siandien sudetinga biggrin.gif Liz\ tras tik siandien priims ofisa.Itariu bus idomus laikai biggrin.gif Pirma priemjer ministre is jaunikliu biggrin.gif
Atsakyti
Ji mano sunaus amziaus ir svabo forumo mokine.Isplauta.
Ar Baltijos seklos turi savo internetine parduotuve?As nerandu,man tik meta rekvizitus.
Atsakyti

Ji mano sunaus amziaus ir svabo forumo mokine.Isplauta.
Ar Baltijos seklos turi savo internetine parduotuve?As nerandu,man tik meta rekvizitus.

https://balticseeds.lt/

Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2022 09 06, 11:53)
<p>Dusia, stiprink kepenis. Nežinau kaip tau, man nuo doxy jos iškart, antrą parą sureaguoja. Florą reik atstatyt, bet šis a/b labai mėgsta sutrikdyti ir kepenų, ir inkstų veiklą. Piktas, bet labai jau gerai tą mergužėlę veikia. Ana dar piktesnė.</p><p>Mūsų mažoji kažkaip atlaikė neblogai visą doxy kursą, tik baltutė. Ne taip senai gi Covidu prasirgus buvo.</p><p></p><p>Saintlina, borelijos taip pat bakterijos.</p><p></p><p>Muka, daugiau mažiau žinau, kaip karis daromas. Labai mėgstu MKR laidą, ten kartais dalyviai daro.</p><p>Čia tik man asociacijos nelabai su tuo kariu, blogai, kai vaizduotė laki.</p><p></p><p>AA, Pou nesiputoja, tiesiog Pou, kaip ir tu, turi savo nuomonę apie viską smile.gif Blogas įprotis smile.gif Dar gerai, kad su vyru šiais klausimais nuomonės sutampa, nes arba verkčiau, arba indus daužyčiau turbūt.</p><p></p><p>Luety, jei valgai salierų kotus, tai ir liuks, mano vyras nelabai mėgsta jų kažkodėl, tai kai sėju, tai lapinukus. Aš tai mėgstu ir kotus, į daržovienę sumetu, skysčius pravarinėja.</p><p>Man Afina labai patinka.</p><p></p><p></p>

o tu pabandyk pati namie ... nes namū sienos kitaip veikia ir dar tiesa imk raudoną kario pastą smile.gif
Atsakyti

Pou aš visai nevartoju gyvenime cukraus... miltų, kruopų, krakmolo ir kt pavidale,  medaus kai suku, ty kelis kartus.per vasarą. Uogas pagal sezoną. Tai mano kepenėlės yra pailsėję. Po kurso gal ?  Mano skrandis iš principo jautrus . Nuo vaikystės. Tai taip ant ribos... baigsiu gerti, flora atstatinėsiu bičių duonele... fermentuotas produktas.  Kepto pankolio esu kavinėje užsisakiusi.  Nevalgomas. Lapkotiniai salierai turi anyžiaus kvapą. Man stiprų...  

Laimo bskterija bjauri... sąnarius ir protą gali pažeisti . Po 5 dienų dėmė vos įžiūrima.

Muka smagu Tave girdėti!

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2022 09 06, 12:30)
<p>Pou aš visai nevartoju gyvenime cukraus... miltų, kruopų, krakmolo ir kt pavidale,  medaus kai suku, ty kelis kartus.per vasarą. Uogas pagal sezoną. Tai mano kepenėlės yra pailsėję. Po kurso gal ?  Mano skrandis iš principo jautrus . Nuo vaikystės. Tai taip ant ribos... baigsiu gerti, flora atstatinėsiu bičių duonele... fermentuotas produktas.  Kepto pankolio esu kavinėje užsisakiusi.  Nevalgomas. Lapkotiniai salierai turi anyžiaus kvapą. Man stiprų...  </p><p>Laimo bskterija bjauri... sąnarius ir protą gali pažeisti . Po 5 dienų dėmė vos įžiūrima.</p><p>Muka smagu Tave girdėti!</p>

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2022 09 06, 09:26)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Luety" data-cid="72989861" data-time="1662452655"><div><p>Ji mano sunaus amziaus ir svabo forumo mokine.Isplauta.
Ar Baltijos seklos turi savo internetine parduotuve?As nerandu,man tik meta rekvizitus.</p></div></blockquote><p><a data-ipb='nomediaparse' href='https://balticseeds.lt/'>https://balticseeds.lt/</a></p>

Aciu,Pou. 4u.gif 4u.gif Ziuriu priima Revolut apmokejima,gal ir sius i UK?
Atsakyti