Burokėlius ir aš labiau mėgstu pjaustytus ... Bet ne visada lieka laiko .
Na, mergicos, prisiduokit, kokių sėklų kuri norit.
Čia Slivka gurman.

Pas mane suluz\o tas siaudeliu diskas,tai viskas eina ripkom.
Siandien darysiu chatni is figu ,chili pipiru ir moliugo.Dar sudesiu morkas,bo nurautu kokis kilas stovi.
Siaip tai borelia labai nervu sistema veikia,gal tu baisiai nepersistenk tam sporte.Ne jaunyste visgi.
Rekomenduoju ! Derlingi , skanūs, nereikūs ( kol kas jokių ten kalio - kalcio poreikių nerodo ) , žiedų nebarsto... pats augalas tik nelebai gražus . Taip pas mane !
Pou ar užderėjo nors vienas ukrainietis ?
O sita gi ,kaip technikos paz\anga,naujoves?Bet cia siaip kabinejuos,isties tai man nerupi
Pas mane suluz\o tas siaudeliu diskas,tai viskas eina ripkom.
Siandien darysiu chatni is figu ,chili pipiru ir moliugo.Dar sudesiu morkas,bo nurautu kokis kilas stovi.
Siaip tai borelia labai nervu sistema veikia,gal tu baisiai nepersistenk tam sporte.Ne jaunyste visgi.
Pažanga burokėlių pas mane nepaliečia. Kaip bedariau, senoviškai man skaniausiai. Nieko ten sunkaus, tik kai kiekis didelis, tai pečių juosta pavargsta - iškėlus galvos nepapjaustysi.
Bjaurastis ta borelija, per viską ji kerta - labai gerai, kad laiku pagavo. Eisiu ir aš po kokio mėnesiuko tyrimą pasidaryt. Buvo man įsisegus, bet raudonės nebuvo. Dar tikiuosi, kad kitą savaitgalį pagrybausiu, nes lyg lietaus bus, o kitas savaitgalis šiltokas.
AA, kažkaip skaniai tie tavo makaliūzai skamba.
Šiandien dar pomidorai bus kišami savo sultyse į stiklainius.
Kai spausim sultis, tai reiks kopūstų nusipirkti turguje, patroškinsiu su morkomis obuolių sultyse- skaniai gaunasi.
Rekomenduoju ! Derlingi , skanūs, nereikūs ( kol kas jokių ten kalio - kalcio poreikių nerodo ) , žiedų nebarsto... pats augalas tik nelebai gražus . Taip pas mane !
Pou ar užderėjo nors vienas ukrainietis ?
Taip, šias slyvas tikrai auginsiu. Gerai laikosi, tvirtoki, bet ne kieti. Net anytai patiko, kuri tik raudonus, apvalius valgo. Man tai jie tobuli į gamtą - įsimetei, nesukiužo, pjaustyt nereik, atsikandi tiesiai, neapsitaškai. Skonis neblogas. Augalas papezęs, bet dera labai neblogai.
Dusia, nedaug, bet užderėjo, skanūs ukrainiečiai. Bet jau matau, kad vieta ne ta, kitam šone, kur didieji dera reiks kitais metais sodint.

Pou nepamainoma tarka ir sutarkavus nieks neatpažysta, kad ne rankom:

ir dar tas dubenėlis nepamainomas virtuvėje tikrai rekomenduoju

Ir žinoma norėsiu sėklyčių

Vakar nušamotinau pomidorus, agurkai kur vėliau sėjau tik pradėjo derėti sakiua agro užmesiu mažu ilgiau derės. Kita savaitę pas moneis daaaug svečiu ir tarp jų du smarkūs vaikai

Muka, o kur pirkai? Žaliavalgyje kažkaip per paveiksliuką neatknisu, kuri ta tarka tavoji.
O vaikų nieks iš tėvų neganys?
Dėl sėklų:
Dusia, tau padariau Mildos sėklų keletą, tik Milda nedaugiasėklė pasirodė, kur palikta sėkloms. Tad jei nesupyksit, po 5 sėklas su Muka gausit.
Jei dar norit, galiu pasidalinti Detskyj sladkyj - žemaūgis, neužmušamas, mažais raudonais konkoliukais labai vešlus, gausiai derantis saldžiavaisis pomidoras. Ex, ačiū tau už jį labai.
Taip pat internete pažiūrėkit Alice dream, man jis labai skanus. Dusia, gali būt, kad jis pas tave vietoj Mildos augo. Jis toks daugiasėklis, minkštesnis, svarbu nepernokit, bet labai malonaus, švelnaus skonio. Priklausomai nuo saulės, spalvynas skiriasi (nuo geltonai violetinių šoniukų, iki raudonai geltonų, su violetiniu dryžtelėjimu).
Kas dar neauginat, labai jau Dotnuvos geltonąjį rekomenduoju. Man iš geltonų jis tobuliausias. Nebais aukštas, mano ūgio - 160 cm maždaug, gausiai derantis, tvirtas krūmas. Vaisia apvalūs, pačio to didumo, saldaus skonio, tinka ir skrandininkėms, netežus, nerodo kalcio, kalio poreikio. Vyras užsiprašė vieną eilę vien jo kitiems metams. Idealus konservuoti savo sultyse - nei per kietas, nei per minkštas, nublanširuotas puikiai lupasi.
Mole yra parduotuvė jų, galima ir inernetu https://borner.lt/, dar krinona irigi prekiauja. Ir manoji tai

Ode dotnuvos geltonajam užskaitau tikrai laaaabai skanus. O visų kitų noriu man užteks ir po 2 sėkliukes

Nieko man nereikia, nieko aš nenoriu . 2,5 krepšo pomidorų laukia vakaro ...
O kada megzti ?
Buvau išvedusi savo žydrą megztinį pasivaikščioti , vabalai sakė gražus ( filmukas Coliukė ) . Pats tas tokiu oru vietoj bliuzono .
Na gerai Mildos 1 sėklą , ir 1 sėklą tų vaikiškų...
Muka dėkui už tarkos nuorodą

Ačiū, Muka, reiks pažiūrėt tą tarką.
Ok, suruošiu sėklytes!
Oi, Dusia, reik tau tų sėklų Suruošiu, turėsi, norėsi sėsi, norėsi - ne
Aš dar tiek neišbandytų turiu... Bet siūlau tik pasiteisinusias.
Kitais metais bandysiu Taifun išhibridint. Šįmet puikiai F2 pasiteisino, išlaikė visas savybes, žiūrėsiu kaip F3, įtarimą turiu, kad viskas bus ok. Jei bus ok, kitų metų pabaigos kurios norėsit, pasidalinsiu. Darbinis ankstyvas arkliukas.
Pridariau dar šiemet Lemon Boy F2, ogi pasižiūriu, jis vėl prekyboj atsiradęs.
Dusiuk, mezgimui tobulai skirti ilgi žiemos vakarai Arba rudens, kai užsikloti reikia mezginiu ir kate
Parodyk savo mezginį, kurį jau išvedei pasivaikščiot
Kaime vėl šalna, ir stipri, abo viskas balta buvo, sakė. Nežinau, ar išgyveno mano pomidorai ir paprikos.