Dusia, vaistai juk visai kas kita nei cukrus. Ir joms ne cukrus pagrindinis priešas, o alkoholis, toksinai, vaistai.
Taip, borelijos agresyvios, labai daug sistemų gali pažeisti.
Luety, tu jiems parašyk el. laišką ir sužinosi info iš pirmų lūpų.
Dusia, ne visai sutiksiu. Turiu kitą labai stiprių gydytojų chemoterapeutų praktikų nuomonę, kaip jie atstato kepenis, kad chemiją galėtų lašinti, o kepenys net žviegia. Schemoje dalyvauja gliukozė ir daug jos. Nesena draugės tėčio patirtis.
Kepenys labai daugelyje procesų dalyvauja. Ir tikrai čiupinėčiau viską, kuo sirgo, ką gėrė, ką valgė.
Kadangi tu vartoji tikrai stiprius vaistus, kurie dažnai pakutena kepenis, dėl to ir bimbtelėjau, ką aš daryčiau
Paskutiniai agurkai pas mus po kelias šeimas išsivaikšto, jau nekišu, pilnas rūsys priruoštas - reik dar šviežiais atsidžiaugt, viskas tuoj bus.
Na jau, pavasariop visos kalbėsim apie sėklas. Aš džiovinu pomidorines. Gerai, kad spėjau sėklinius nuraškyt prieš atbėgant ligoms.
Labas rytas,
Dusia, balsuočiau už antibiotikų kovą su borelijom. Doxys kutena kepenis. Pirmas požymis - nuovargis.
Prisimink, ką sakei- poilsis.
Pavariau vakar 29 burokėlių puslitriukus. Sprandas pavargo. Aš juos gi senoviškai šiaudeliais peiliu pjaustau. Yr ką veikt. Bet man tokia burokėlių sriuba skaniausia. Kaip darydavo Prosenelė, Močiutė, kaip daro Mama, taip ir aš.