QUOTE(kavasucitrina @ 2022 09 27, 18:00)
Luety, kur tas aistras matai?
Kas dėl suaugusių ar beveik suaugusių vaikų mitybos tai ką aš žinau... Va, šiandien išverčiau puskibiriuką supuvusių kriaušių. Čia iš mamos parvežtos. Šeštadienį būnant pas ją maždaug toks pokalbis buvo:
- Paragauk kriaušę skani
- Žinau, mama, ne kartą valgiau
- Bet vis tiek paragauk, va, žiūrėk, kokia graži
Paimu, suvalgau.
- Pridėsiu tau į kibirą vežkis
- Nenoriu, mama, nėra kam valgyt
- Tai kodėl?
- Nežinau, nemėgstam, nepatinka
- Bet gi skanios
- Normalios, bet nenoriu
- Taigi reikia
- Koks dar reikia?
- Nu, sveika, vitaminai...
Išsivežiau. Jų likimą jau žinot. Versdama kaip tik apie Mukos dukros paimtus 2 pomidorus ar ir jų toks likimas neištiko
Luety, labai liuks mažylis, kad mėsą be duonos valgo.
O ir kas, kad be daržovių gal jis carnivore
Labas rytas,
nei tai aistros nei ka,bet kiekviena savo pasakoja nuotykius
Nera,kavut jam ten mitybos,visi skverbia ji valgyt daugiau,nes jis labai kudas ir nevalgus.Jei seima prie stalo,tai jis i krumus.Labai nevalgus.
Kad mesa be duonos,sutinku gerai,bet kad isvis be darzoviu net,nu nera gerai.Nu bet ka,as gi ne mama ir ne tevas,susitvarkys patys,As irgi prie stalo eidavau su asarom,o dabar per duris vos telpu.Susireguliuos,cia tik broliu kalba buvo,o anas sportuojantis,tai truputi pasikaustes matyt makruose.
O siaip mane perpute gal vejas,ima lyst herpesas salia nosies,bet malsinu,gal atstos.
Siandien gal baigsim vezt,jei bernai ateis,prixadejo,tevas negali atvezt,tai mes vaziuosim atsivezt.
O siaip,tai pas mus vos 6 silumos si ryta.Gana vesu.Vakar jau jungiau siluma,lauke 12,jau viduj salta.Gal issimokesim.Gavau is energija tiekiancios kompanijos laiska,kad iki spalio 14 d.atsiust skaitliuku parodymus rugsejo 30-os dienos.Nuo spalio pirmos matysim.Didziausi namai negali moket daugiau kaip £2500,tokia kepure uzdejo liza,na musu nedidelis,vieno bedrumo,nors mokedavom metam £1400 ,po to atrodo £1700.Matysim ka paskaiciuos.As dabar £250 kredite,nes moku kas menesi pagal numatoma isnaudojima ir tai susitaupo.Ziuresim.jau apie 400 kad kompensuos neberaso,ko gero nebeduos,kai uzdejo kalpoka ant kainu.
Geriu arbata su imbieru ir citrina,paravarinet virusams,tokia ji man skani.Kava rudenine palieku jums.