QUOTE(Dusia37 @ 2022 09 28, 09:11)
<p>Mukute aš beveik metus prakaituoju, kad jos trauktusi. Susitvarkyti su tinginiu ir perlipti per save : kaip aš tokia sena ir stora ir viešai sportuosiu yra dar sunkiau. Ir dar finansai. Nepigu. Bet sveikata vis tik kainuoja pigiau negu liga.</p><p>Luety be daržovių puikiai žmogus gyventi. Ant mėsos. Jei valgyti jautieną... Brangu žinoma.</p><p>Nesuprantu, kam vaikus versti valgyti? Kartą metuose darai kraujo tyrimą, jei mažakraujystės nėr ir valio. O svorio priaugti yra sunkiau negu numesti. Reikia teisingai pavalgyti ir pasportuoti nemenkai. Geriau tegul būna kūdas, negu storas... dar sportas sutvirtina kūną. Ir liesas atrodo geriau. Sūnus sliekų giminės 8 metus aplankęs baseiną neatrodė sliekas. </p>
Kai kuriuos vaikus reikia versti valgyt.Jis 14m.,bet labai aukstas 190.ir laaabai kudas.Valgo tik tai kas jam patinka.Si ryta atsivezem,klausiu ar valget pusrycius,sako ne,tik is lovos.Ok sakau sode padarysiu pusrycius.Gerai,akd buvau pasiruosus.Jis megsta beikona trasku,tai iskrepiau,kaip jis megsta,du kiausinius liepe paleist tryni ir apkept,tai be duonos ir darzoviu visa tai suvalge su malonumu.Tada dar du beikonus pakepiau ir tuos suvalge.Nu ir aciu Die,jis patenkintas ir mes laimingi.Vyrai suveze visa mesla su senelou kartu,esam laimingi,iskepiau kotletu,turejau burgeriniu bulkuciu,bet ne kvietiniu miltu,o tokiu tamsesniu su sezamu,jie jas megsta,tai isidejo kotleta i ta bulkute ir pavalge.Jie taip megsta.Jokio pomidoro mazelis tik dickiui ir pomidoro reikia ir petrazoles.Dar likusius beikonus sukepiau,vyrai buvo sotus ir patenkinti,gavo atlyginima,vakar senelis dave tik avanso.

Mudu butumem koki menesi terliojesi,o jie eme ras dva ir suvezta.Labai laimingi,pavarge visi,bet patenkinti.
Tas anukas sportuoja,jis krepsini zaidzia,o ten ne tik su kamuoliu laksto,bet ir pratimus daro,manau,kad reikia laiko,su amzium pastambes dar.
Kraujo tyrimo cia uzsinorejes nepasidarysi,turi but tam indikacijos o jas ne tevai nustato o gydantis gydytojas.Bukit laimigi Lietuvoj,kol dar galit pasidaryt tyrimus kada norite ir kokius.Cia su tuo grieztai.Tik su gydytoju paskyrimu ir turi but tam rimta priezastis.
Einu ilsetis.