Įkraunama...
Įkraunama...

skiriuosi... kokią pavardę pasilikt?

QUOTE(aivaD @ 2006 11 03, 13:06)
Nesu išsiskyrusi,bet tavo draugės vietoje kol kas palikčiau vyro pavardę. Gal dar susieis kada? g.gif O jei ir ne,tai krūvą dokumentų keisti,jei pavardę mergautinę vėl imtis.Kam? Juk bus kitas vyras, bus ir kita pavardė,jei norės. Praeities,pakeitus pavardę,neužtušuosi rolleyes.gif

Sie zodziai man patiko thumbup.gif ,nesu issiskyrusi bet buna kad jau dabar praded mastyti apie tai tai tikrai pasilikciau vyro pavarde nes vel visus dokumentus kol pasikeisi doh.gif
Atsakyti
Patarčiau pasilikt vyro (jei gali ir norisi tą pavardę nešioti). smile.gif
Atsakyti
as tai gal savo pasilikciau mergautine,,, g.gif bet tik del to,kad man mano pavarde tokia grazi... blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijurka @ 2008 10 09, 11:28)
Patarčiau pasilikt vyro (jei gali ir norisi tą pavardę nešioti). smile.gif

ir as patarciau
Atsakyti
Na as tai tikrai savo mergautiene pasilikciau, kam man jo pavarde jei mes skiriames jei jau seimos nebus..
Atsakyti
As pasirinkau savo pavarde tongue.gif
Atsakyti
Rašau mokslinį darbą apie skyrybas, vykdau apklausą, gal atsirastų norinčių pagelbėti wub.gif
Norinčios padėti parašykite asmeninę žinutę , būčiau labai, labai dėkinga 4u.gif

Atsakyti
kažkada pasilikau exo ir labai gailiuosi...dabar pasilikciau savaja...
Atsakyti
QUOTE(Margarett @ 2013 09 15, 09:37)

O kas trukdo dabar pasikeisti? Labai paprasta procedura.
Atsakyti
QUOTE(lengvai.ir.greitai @ 2013 09 15, 18:23)
O kas trukdo dabar pasikeisti? Labai paprasta procedura.

Gal ištekėjo antrąkart.
Atsakyti
QUOTE(Margarett @ 2013 09 15, 09:37)

drinks_cheers.gif
Tik savąją pasilikti. Jei ateity teks gyventi su kitu vyru, pagimdyti jam vaiką, o pavardė bus buvusio vyro...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NakedA: 15 rugsėjo 2013 - 23:06
QUOTE(NakedA @ 2013 09 16, 00:03)
drinks_cheers.gif
Tik savąją pasilikti. Jei ateity  teks gyventi su kitu vyru, pagimdyti jam vaiką, o pavardė bus buvusio vyro...

Susituokus vyro pavardę ir pasiimtų, o jei nesituokus, tai koks ir skirtumas kokia ta pavardė biggrin.gif
Skyrybų atveju imčiau savo , jei nebūtų vaikų, o jei vaikai yra, tai gal pasilikčiau buvusio vyro
Atsakyti