Įkraunama...
Įkraunama...

Viršuliškės: "Jurginėlis"

labas....
noreciau paklausti, gal jau yra sarasai ka priima i darzeli nuo rugsejo 1 d...
Atsakyti
Sveikos mamytės, kurių vaikučiai lanko ši darželį. Gal galit pasidalinti patirtimi prieš kiek laiko reikia užrašyti vaikutį į darželį, t y kiek laiko reikia laukti, kad priimtų, kokios eilės? Ačiū. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eglem29 @ 2010 05 12, 14:56)
Sveikos mamytės, kurių vaikučiai lanko ši darželį. Gal galit pasidalinti patirtimi prieš kiek laiko reikia užrašyti vaikutį į darželį, t y kiek laiko reikia laukti, kad priimtų, kokios eilės? Ačiū.  smile.gif

bent jau as uzrasiau kai buvo 3 men
kokios eiles dabar net nezinau g.gif
Atsakyti
QUOTE(eglem29 @ 2010 05 12, 15:56)
Sveikos mamytės, kurių vaikučiai lanko ši darželį. Gal galit pasidalinti patirtimi prieš kiek laiko reikia užrašyti vaikutį į darželį, t y kiek laiko reikia laukti, kad priimtų, kokios eilės? Ačiū.  smile.gif

uzrasiau kai vaikui buvo 10 dienu... darzeli mes gavom ir jau rugseji keliausim... jau yra sarasai galit pasiskambinti ka domina del vietu...
pakliuvom i meskiuku grupe, kokie atsiliepimai...?
Atsakyti
QUOTE(indvai @ 2010 05 14, 21:15)
uzrasiau kai vaikui buvo  10 dienu... darzeli mes gavom ir jau rugseji keliausim... jau yra sarasai galit pasiskambinti ka domina del vietu...
pakliuvom i meskiuku grupe, kokie atsiliepimai...?

4u.gif uzjauciu mirksiukas.gif
pasiskaitinekite ankstesnius puslapius ten buvo diskutuota apie meskuciu aukletoja nemazai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Padangė @ 2010 05 15, 14:48)
4u.gif uzjauciu  mirksiukas.gif
pasiskaitinekite ankstesnius puslapius ten buvo diskutuota apie meskuciu aukletoja nemazai  mirksiukas.gif

Normali ta auklėtoja, bukite jai dėmesingi ir jinai bus jums dėmesinga, ne reikia spręsti pagal kitu nuomone.
Atsakyti
QUOTE(Padangė @ 2010 05 15, 13:48)
4u.gif uzjauciu  mirksiukas.gif
pasiskaitinekite ankstesnius puslapius ten buvo diskutuota apie meskuciu aukletoja nemazai  mirksiukas.gif

mano manymu, nereikia jokiu uzuojautu schmoll.gif . Kikevienam gali susidaryti vis kitoks ispudis. mano pazystama jau trecia vaika veda i si darzeli ir butent i ta grupe, nes labai patiko aukletoja thumbup.gif . Taigi, vienareiksmiskai teigti, kad ten prastai, negalima.
Man teko pamatyti visu triju lopseliu grupiu aukletojas ir vesti vaika i tas grupes. Mano manymu, visos yra neblogos, nereikia kelti kazkokiu ypatingu reikalavimu ir viskas bus ok mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nijako @ 2010 05 17, 19:25)
mano manymu, nereikia jokiu uzuojautu  schmoll.gif . Kikevienam gali susidaryti vis kitoks ispudis. mano pazystama jau trecia vaika veda i si darzeli ir butent i ta grupe, nes labai patiko aukletoja  thumbup.gif . Taigi, vienareiksmiskai teigti, kad ten prastai, negalima.
Man teko pamatyti visu triju lopseliu grupiu aukletojas ir vesti vaika i tas grupes. Mano manymu, visos yra neblogos, nereikia kelti kazkokiu ypatingu reikalavimu ir viskas bus ok  mirksiukas.gif

as ir nesakau kad ji visiems vienoda, zmogus turi simpatiju ir antipatiju, dziugu kad tavo pazystama pateko i simpatiju sarasa ,
apie si darzeli nesu labai geros nuomones, juolab kad skaitomas prasciausias Virsuliskiu darzelis, vaiku grupese daug aukletojos ne 1 jaunystes,
kiekvienas turim savo nuomone apie vienus ar kitus dalykus, as laikausi savosios mirksiukas.gif
Atsakyti
mano sunus eina labai laimingas i darzeli. Grupeje nedaug vaikuciu. Aukletojos tikrai egros, stengiasi del vaiku. Grupej padarytas remontas, pakeisti langai, nupirkta zaislu.
Siaip darzelis tikrai varganos bukles, bet negaliu blogai atsiliepti apie aukletojas, nors ir ne pirmos jaunystes mirksiukas.gif . nemanau, kad tai yra blogai...

Aisku, kiekvienas turim savo nuomone. Bet kai matau, kad sunus eina patenkintas ten ir namie soka, dainuoja, pasakoja istorijas, tai materialine darzelio padetis nublanksta.
Atsakyti
maniske irgi patenkinta eidama i darzeli ir savo dabartine aukletoja tiesiog dievinu,
ir labai gaila kad teks rudeni atsisveikinti su ja verysad.gif
o va pas ka pateksim rudeni tai cia jau klausimas didelis ... ir neduog dieve pateksim pas ta kur ausis vaikams pleso ... doh.gif tada jau netylesiu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Padangė @ 2010 05 24, 15:40)
maniske irgi patenkinta eidama i darzeli ir savo dabartine aukletoja tiesiog dievinu,
ir labai gaila kad teks rudeni atsisveikinti su ja  verysad.gif
o va pas ka pateksim rudeni tai cia jau klausimas didelis ... ir neduog dieve pateksim pas ta kur ausis vaikams pleso ... doh.gif tada jau netylesiu  schmoll.gif

O kuri cia pleso? blink.gif ir kodel tylima tada apie tai?
Atsakyti
QUOTE(Padangė @ 2010 05 24, 15:40)
ir labai gaila kad teks rudeni atsisveikinti su ja  verysad.gif
o va pas ka pateksim rudeni tai cia jau klausimas didelis ... ir neduog dieve pateksim pas ta kur ausis vaikams pleso ... doh.gif tada jau netylesiu  schmoll.gif

pasakok kuri cia pleso doh.gif . nes mes irgi nuo rudens i kita grupe jau eisim, augam... tai idomu kaip ten seksis.
Atsakyti