Įkraunama...
Įkraunama...

Kiaušinienės & omletai

pirkau IKI tokius soju dribsnius ir dedu juos i omleta, nu jau kaip skaniai gaunas ir mazhius lapnoja , net ausys linksta  ;D
Atsakyti
Nors yra kas kepa kiausinius ant aliejaus, kas labai riebiai gaunasi, tai as kepu tik ant sviesto. Ir kaip priedus kepinu, tai tik sviesta naudoju.
Vija, su spinatais rekomendavo "spinatu" temoje, forume. wink.gif
Dar kartais labai nieko omletas su pakepintu kumpeliu, uzsilikusiom pjaustytom desrelem (pvz. viena lieka vargsele, nei virti, nei ka :-/). Ma dar labai labai skanu batono rieke su skyle, pakepinta ir per viduri imustas kiausas ;D ;D Gal kas pamirso si recepta wink.gif

P.S. klausykite, kas naudoja ta "Rama" skysta margarina? Kas per daiktas? Kur ji naudoti, t.y. ka gaminant?
Atsakyti
mmmm...kiek daug thumbup.gif receptuku smile.gif mano seimyna dievina omletus,kiausinienes cool.gif
Atsakyti
As kepu biskvitini omleta
Imam kiaushinius, ju baltymus ishplakam iki standumo, tada i plaktus baltymus sudedam trynius, miltus (vienam kiaushiniui vienas shaukshtas miltu), ir pagal pageidavima arba druskos arba cukraus. Jei su cukrum, tai valgom su uogiene, jei su druska, tai galima ideti dar zalumynu, ishkepus pabarstyti tarkuotu suriu. Labai purus ir skanus.
Atsakyti
Aš kartais taip kepu kiaušinius:
Paimu batono riekeles, vidu ispjaunu graziai, nu taip aplink, kad butu skyle riekeles viduje..Nu ir paaiškinau tongue.gif Tada ikaitinu alieju, idedu tuos skyletus batonus, o į vidų imušu kiaušinį..Pabarstau druska, pipirais, žalumynais. Skanu, tik nežinau ar supratot kaip aš tai darau laugh.gif laugh.gif
O kas skaito rusiškai va čia daug receptų kiaušinienių :

http://www.cooking.r...eeze/from_eggs/
Atsakyti
Maniskis irgi paprastas, bet skanus smile.gif

Ant sviestuko kepinam svoguniuka, kai jau gerai apkeps idedam kapoto cesnakiuko, jokiu budu cesnako neperkepinam ir uzpilam jau paruosta kiausiniu, pieno ir druskytes mase (galima deti siek tiek miltu, tada bus sotesnis ir mase visai kitokia, pipiru, bet tikrai nera butina)
Atsakyti
Per burokine tarka patarkuoti kopusto, deti ikeptuve su trupuciu aliejaus ir patroskinti apie 5 -10 min. Tada ant virsaus pilti kiausiniu+pieno+pipiru+druskytes plakini ir kepti maisant. Skanu bezbozhnai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (Nedurna @ 2004 05 10, 08:45)
Per burokine tarka patarkuoti kopusto, deti ikeptuve su trupuciu aliejaus ir patroskinti apie 5 -10 min. Tada ant virsaus pilti kiausiniu+pieno+pipiru+druskytes plakini ir kepti maisant. Skanu bezbozhnai thumbup.gif

Sudomino, pabandysiu.
Atsakyti
Radau piešinuka kiaušinio batone, kur rašiau..
Va taip anas atrodo:
user posted image
Atsakyti
QUOTE (Elena @ 2004 05 24, 10:09)
Radau piešinuka kiaušinio batone, kur rašiau..
Va taip anas atrodo:
user posted image

ir duonoje galima kepti, bei ant virsaus uzmesti desros ar kumpio gabaliuka, surio... cia mes taip darom
Atsakyti
O kaip tie kopūstai su kiaušu atrodo, man dar nedrąsu pabandyt.
Atsakyti
QUOTE (Tynka @ 2004 05 24, 19:56)
QUOTE (Elena @ 2004 05 24, 10:09)
Radau piešinuka kiaušinio batone, kur rašiau..
Va taip anas atrodo:
user posted image

ir duonoje galima kepti, bei ant virsaus uzmesti desros ar kumpio gabaliuka, surio... cia mes taip darom

As dar ant virsaus majonezo ir kecupo uzvarvolinu smile.gif Niam kaip skaniai gaunasi. Reiks prasikept kada, o tai kazkaip uzmirstas receptukas buvo rolleyes.gif
Atsakyti