pirkau IKI tokius soju dribsnius ir dedu juos i omleta, nu jau kaip skaniai gaunas ir mazhius lapnoja , net ausys linksta ;D
Nors yra kas kepa kiausinius ant aliejaus, kas labai riebiai gaunasi, tai as kepu tik ant sviesto. Ir kaip priedus kepinu, tai tik sviesta naudoju.
Vija, su spinatais rekomendavo "spinatu" temoje, forume.
Dar kartais labai nieko omletas su pakepintu kumpeliu, uzsilikusiom pjaustytom desrelem (pvz. viena lieka vargsele, nei virti, nei ka :-/). Ma dar labai labai skanu batono rieke su skyle, pakepinta ir per viduri imustas kiausas ;D ;D Gal kas pamirso si recepta
P.S. klausykite, kas naudoja ta "Rama" skysta margarina? Kas per daiktas? Kur ji naudoti, t.y. ka gaminant?
Vija, su spinatais rekomendavo "spinatu" temoje, forume.

Dar kartais labai nieko omletas su pakepintu kumpeliu, uzsilikusiom pjaustytom desrelem (pvz. viena lieka vargsele, nei virti, nei ka :-/). Ma dar labai labai skanu batono rieke su skyle, pakepinta ir per viduri imustas kiausas ;D ;D Gal kas pamirso si recepta

P.S. klausykite, kas naudoja ta "Rama" skysta margarina? Kas per daiktas? Kur ji naudoti, t.y. ka gaminant?
mmmm...kiek daug
receptuku
mano seimyna dievina omletus,kiausinienes



As kepu biskvitini omleta
Imam kiaushinius, ju baltymus ishplakam iki standumo, tada i plaktus baltymus sudedam trynius, miltus (vienam kiaushiniui vienas shaukshtas miltu), ir pagal pageidavima arba druskos arba cukraus. Jei su cukrum, tai valgom su uogiene, jei su druska, tai galima ideti dar zalumynu, ishkepus pabarstyti tarkuotu suriu. Labai purus ir skanus.
Imam kiaushinius, ju baltymus ishplakam iki standumo, tada i plaktus baltymus sudedam trynius, miltus (vienam kiaushiniui vienas shaukshtas miltu), ir pagal pageidavima arba druskos arba cukraus. Jei su cukrum, tai valgom su uogiene, jei su druska, tai galima ideti dar zalumynu, ishkepus pabarstyti tarkuotu suriu. Labai purus ir skanus.
Aš kartais taip kepu kiaušinius:
Paimu batono riekeles, vidu ispjaunu graziai, nu taip aplink, kad butu skyle riekeles viduje..Nu ir paaiškinau
Tada ikaitinu alieju, idedu tuos skyletus batonus, o į vidų imušu kiaušinį..Pabarstau druska, pipirais, žalumynais. Skanu, tik nežinau ar supratot kaip aš tai darau
O kas skaito rusiškai va čia daug receptų kiaušinienių :
http://www.cooking.r...eeze/from_eggs/
Paimu batono riekeles, vidu ispjaunu graziai, nu taip aplink, kad butu skyle riekeles viduje..Nu ir paaiškinau



O kas skaito rusiškai va čia daug receptų kiaušinienių :
http://www.cooking.r...eeze/from_eggs/
Maniskis irgi paprastas, bet skanus
Ant sviestuko kepinam svoguniuka, kai jau gerai apkeps idedam kapoto cesnakiuko, jokiu budu cesnako neperkepinam ir uzpilam jau paruosta kiausiniu, pieno ir druskytes mase (galima deti siek tiek miltu, tada bus sotesnis ir mase visai kitokia, pipiru, bet tikrai nera butina)

Ant sviestuko kepinam svoguniuka, kai jau gerai apkeps idedam kapoto cesnakiuko, jokiu budu cesnako neperkepinam ir uzpilam jau paruosta kiausiniu, pieno ir druskytes mase (galima deti siek tiek miltu, tada bus sotesnis ir mase visai kitokia, pipiru, bet tikrai nera butina)
Per burokine tarka patarkuoti kopusto, deti ikeptuve su trupuciu aliejaus ir patroskinti apie 5 -10 min. Tada ant virsaus pilti kiausiniu+pieno+pipiru+druskytes plakini ir kepti maisant. Skanu bezbozhnai

QUOTE (Nedurna @ 2004 05 10, 08:45) |
Per burokine tarka patarkuoti kopusto, deti ikeptuve su trupuciu aliejaus ir patroskinti apie 5 -10 min. Tada ant virsaus pilti kiausiniu+pieno+pipiru+druskytes plakini ir kepti maisant. Skanu bezbozhnai ![]() |
Sudomino, pabandysiu.
Radau piešinuka kiaušinio batone, kur rašiau..
Va taip anas atrodo:

Va taip anas atrodo:

QUOTE (Elena @ 2004 05 24, 10:09) |
Radau piešinuka kiaušinio batone, kur rašiau.. Va taip anas atrodo: ![]() |
ir duonoje galima kepti, bei ant virsaus uzmesti desros ar kumpio gabaliuka, surio... cia mes taip darom
O kaip tie kopūstai su kiaušu atrodo, man dar nedrąsu pabandyt.
QUOTE (Tynka @ 2004 05 24, 19:56) | ||
ir duonoje galima kepti, bei ant virsaus uzmesti desros ar kumpio gabaliuka, surio... cia mes taip darom |
As dar ant virsaus majonezo ir kecupo uzvarvolinu

