
Ir dar krapų

QUOTE (Nedurna @ 2004 05 10, 08:45) |
Per burokine tarka patarkuoti kopusto, deti ikeptuve su trupuciu aliejaus ir patroskinti apie 5 -10 min. Tada ant virsaus pilti kiausiniu+pieno+pipiru+druskytes plakini ir kepti maisant. Skanu bezbozhnai ![]() |
Liuksnis receptas! Niekad nebuciau sumascius. Tik kopustus ne tarkavau, o supjausciau smulkiai. Ir dar kumpiuko gabaliuku imeciau. Pusryciams ar lengvai vakarienei - idealus varantas. Su svieziais pomidorais, uh kaip skanu, aciu Nedurna !

Pareisiu iš darbo ir bandysiu.
QUOTE (Nedurna @ 2004 05 10, 07:45) |
Per burokine tarka patarkuoti kopusto, deti ikeptuve su trupuciu aliejaus ir patroskinti apie 5 -10 min. Tada ant virsaus pilti kiausiniu+pieno+pipiru+druskytes plakini ir kepti maisant. Skanu bezbozhnai ![]() |
Labai idomiai skamba, turetu but


Ir svarbiausia nesunkus visai, reiks butinai pabandyt

Ir aš dariau pagal Nedurnos receptą..
Noriu pasakyt kad tikrai labai labai skanu..
Aš kopustus tarkavau, smulkiai supjausčiau svogūną ir labai smulkiai supjausčiau parūkytos mėsytes...Nu tikrai skanu "bezbozhnai"
Nedurna labai tau aciu už receptuką


Noriu pasakyt kad tikrai labai labai skanu..
Aš kopustus tarkavau, smulkiai supjausčiau svogūną ir labai smulkiai supjausčiau parūkytos mėsytes...Nu tikrai skanu "bezbozhnai"

Nedurna labai tau aciu už receptuką

Didziausi stebuklai slypi paprastuose dalykuose

Mane vaišino tokia skania kiaušiniene, o kadangi skanu papasakosiu ir jums
Reikia gero gabalo sūrio, sviesto, kiaušinių, druskos, pipirų, galima krapų..
Kiekį imam pagal valgančių skaičių ir pagal keptuves dydį.
Sūrį dalinam į dvi dalis.Viena dalį supjaustom juosteles, kitą sutarkuojam..
Tada keptuveje išlydome sviestą, sudedame sūrio juosteles, kada sūris pradeda pūsti reikia įmušti kiaušinius, pabarstyti norimais prieskoniais ir pakepinti kol kiaušiniai beveik iškepa. Galiausiai viską pabarstome tarkuotų sūrių, uždengiame ir pakepiname kol išsileidžia sūris. Baigus kepti paviršių aptepti pomidorų padažu, majonezu, pabarstyti krapais ir pagaliau
valgom...

Reikia gero gabalo sūrio, sviesto, kiaušinių, druskos, pipirų, galima krapų..
Kiekį imam pagal valgančių skaičių ir pagal keptuves dydį.

Sūrį dalinam į dvi dalis.Viena dalį supjaustom juosteles, kitą sutarkuojam..
Tada keptuveje išlydome sviestą, sudedame sūrio juosteles, kada sūris pradeda pūsti reikia įmušti kiaušinius, pabarstyti norimais prieskoniais ir pakepinti kol kiaušiniai beveik iškepa. Galiausiai viską pabarstome tarkuotų sūrių, uždengiame ir pakepiname kol išsileidžia sūris. Baigus kepti paviršių aptepti pomidorų padažu, majonezu, pabarstyti krapais ir pagaliau


QUOTE (Elena @ 2004 05 07, 14:16) |
Aš kartais taip kepu kiaušinius: Paimu batono riekeles, vidu ispjaunu graziai, nu taip aplink, kad butu skyle riekeles viduje..Nu ir paaiškinau ![]() ![]() ![]() O kas skaito rusiškai va čia daug receptų kiaušinienių : http://www.cooking.r...eeze/from_eggs/ |
Aciu aciu, o tai vis kepiau tradicine kiausiniene, jau nusibodo, o siandien va sita iskepiau, super tiesiog- labai skanu

Labai neblogas, tarkim firminis, omletas.
1 kiausas,
1 saukstas grietines (netinka pienas, vanduo ir pan.-nesigauna),
1 saukstas miltu.
Galima visko po 2, po 3 ir t.t.
Viska isplakat, ismikseriuojat - kaip kam patogiau. Idedat druskos pipiru - kas ka megstat.
Ispilat i keptuve su biskiu ikaitusio aliejaus ir, svarbiausia, keptuveje uztarkuojate fermentinio surio. Kai apacia apkepa, be gailescio, suriu zemyn galva apverciate. Suris prikepa, bet, kai apskrunda - atsiklijuoja. Va taip. Ir su majonezu+keciupu
.
1 kiausas,
1 saukstas grietines (netinka pienas, vanduo ir pan.-nesigauna),
1 saukstas miltu.
Galima visko po 2, po 3 ir t.t.
Viska isplakat, ismikseriuojat - kaip kam patogiau. Idedat druskos pipiru - kas ka megstat.
Ispilat i keptuve su biskiu ikaitusio aliejaus ir, svarbiausia, keptuveje uztarkuojate fermentinio surio. Kai apacia apkepa, be gailescio, suriu zemyn galva apverciate. Suris prikepa, bet, kai apskrunda - atsiklijuoja. Va taip. Ir su majonezu+keciupu

QUOTE (Nedurna @ 2004 05 10, 07:45) |
Per burokine tarka patarkuoti kopusto, deti ikeptuve su trupuciu aliejaus ir patroskinti apie 5 -10 min. Tada ant virsaus pilti kiausiniu+pieno+pipiru+druskytes plakini ir kepti maisant. Skanu bezbozhnai ![]() |
Issikepem siandien pusryciams

Mmmm, kaip skanu, ir vyras gyre



Sako, zinok panasus skonis, akip su kalafiorais

Nu, tikrai labai skanu

Aciu, Nedurna uz recepteli

Saviskio receptuko tai ir neradau
Ko gero, visiems zinomas, bet mano firmine kaiusiniene tokia : paimu duonos riekuciu(po riekute kiekvienai porcijai, ar po 2, priklauso nuo skonio), supjaustau kubeliais, tada suberiu i ikaitinta alieju. Kai truputuka apskrunda, iberiu kubeliais supjaustytos daktariskos desrytes, dar po minutes kiausinukai ir priekoniai. Viska sumaisai, pabaigi kepti ir skanaus. Man kiausinienes skanu su svieziais pomidoriukais
O patobulinimas toksai - duonyte renkuosi balta su saulegrazomis. Atrodo, turetu nesiderinti, bet laaaaabai skanu



o as bu lazdelem, supjaustytom kubeliais, labai paprasta, bet labai skanu, tereikia krabu ir kiausiniu
valgoma su majonezu

