Įkraunama...
Įkraunama...

Kiaušinienės & omletai

Ir dar krapų essen.gif
Atsakyti
QUOTE (Nedurna @ 2004 05 10, 08:45)
Per burokine tarka patarkuoti kopusto, deti ikeptuve su trupuciu aliejaus ir patroskinti apie 5 -10 min. Tada ant virsaus pilti kiausiniu+pieno+pipiru+druskytes plakini ir kepti maisant. Skanu bezbozhnai thumbup.gif

Liuksnis receptas! Niekad nebuciau sumascius. Tik kopustus ne tarkavau, o supjausciau smulkiai. Ir dar kumpiuko gabaliuku imeciau. Pusryciams ar lengvai vakarienei - idealus varantas. Su svieziais pomidorais, uh kaip skanu, aciu Nedurna ! thumbup.gif
Atsakyti
Pareisiu iš darbo ir bandysiu.
Atsakyti
QUOTE (Nedurna @ 2004 05 10, 07:45)
Per burokine tarka patarkuoti kopusto, deti ikeptuve su trupuciu aliejaus ir patroskinti apie 5 -10 min. Tada ant virsaus pilti kiausiniu+pieno+pipiru+druskytes plakini ir kepti maisant. Skanu bezbozhnai thumbup.gif

Labai idomiai skamba, turetu but thumbup.gif patiekaliukas wink.gif
Ir svarbiausia nesunkus visai, reiks butinai pabandyt wink.gif
Atsakyti
Ir aš dariau pagal Nedurnos receptą.. thumbup.gif thumbup.gif
Noriu pasakyt kad tikrai labai labai skanu..
Aš kopustus tarkavau, smulkiai supjausčiau svogūną ir labai smulkiai supjausčiau parūkytos mėsytes...Nu tikrai skanu "bezbozhnai" essen.gif
Nedurna labai tau aciu už receptuką wub.gif
Atsakyti
Didziausi stebuklai slypi paprastuose dalykuose smile.gif
Atsakyti
Mane vaišino tokia skania kiaušiniene, o kadangi skanu papasakosiu ir jums tongue.gif
Reikia gero gabalo sūrio, sviesto, kiaušinių, druskos, pipirų, galima krapų..
Kiekį imam pagal valgančių skaičių ir pagal keptuves dydį. tongue.gif
Sūrį dalinam į dvi dalis.Viena dalį supjaustom juosteles, kitą sutarkuojam..
Tada keptuveje išlydome sviestą, sudedame sūrio juosteles, kada sūris pradeda pūsti reikia įmušti kiaušinius, pabarstyti norimais prieskoniais ir pakepinti kol kiaušiniai beveik iškepa. Galiausiai viską pabarstome tarkuotų sūrių, uždengiame ir pakepiname kol išsileidžia sūris. Baigus kepti paviršių aptepti pomidorų padažu, majonezu, pabarstyti krapais ir pagaliau clap.gif valgom... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE (Elena @ 2004 05 07, 14:16)
Aš kartais taip kepu kiaušinius:
Paimu batono riekeles, vidu ispjaunu graziai, nu taip aplink, kad butu skyle riekeles viduje..Nu ir paaiškinau tongue.gif Tada ikaitinu alieju, idedu tuos skyletus batonus, o į vidų imušu kiaušinį..Pabarstau druska, pipirais, žalumynais. Skanu, tik nežinau ar supratot kaip aš tai darau laugh.gif laugh.gif
O kas skaito rusiškai va čia daug receptų kiaušinienių :

http://www.cooking.r...eeze/from_eggs/

Aciu aciu, o tai vis kepiau tradicine kiausiniene, jau nusibodo, o siandien va sita iskepiau, super tiesiog- labai skanu thumbup.gif
Atsakyti
Labai neblogas, tarkim firminis, omletas.
1 kiausas,
1 saukstas grietines (netinka pienas, vanduo ir pan.-nesigauna),
1 saukstas miltu.
Galima visko po 2, po 3 ir t.t.
Viska isplakat, ismikseriuojat - kaip kam patogiau. Idedat druskos pipiru - kas ka megstat.
Ispilat i keptuve su biskiu ikaitusio aliejaus ir, svarbiausia, keptuveje uztarkuojate fermentinio surio. Kai apacia apkepa, be gailescio, suriu zemyn galva apverciate. Suris prikepa, bet, kai apskrunda - atsiklijuoja. Va taip. Ir su majonezu+keciupu thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE (Nedurna @ 2004 05 10, 07:45)

Issikepem siandien pusryciams wink.gif
Mmmm, kaip skanu, ir vyras gyre thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Sako, zinok panasus skonis, akip su kalafiorais biggrin.gif
Nu, tikrai labai skanu clap_1.gif
Aciu, Nedurna uz recepteli wink.gif
Atsakyti
Saviskio receptuko tai ir neradau smile.gif Ko gero, visiems zinomas, bet mano firmine kaiusiniene tokia : paimu duonos riekuciu(po riekute kiekvienai porcijai, ar po 2, priklauso nuo skonio), supjaustau kubeliais, tada suberiu i ikaitinta alieju. Kai truputuka apskrunda, iberiu kubeliais supjaustytos daktariskos desrytes, dar po minutes kiausinukai ir priekoniai. Viska sumaisai, pabaigi kepti ir skanaus. Man kiausinienes skanu su svieziais pomidoriukais thumbup.gif O patobulinimas toksai - duonyte renkuosi balta su saulegrazomis. Atrodo, turetu nesiderinti, bet laaaaabai skanu biggrin.gif
Atsakyti
o as bu lazdelem, supjaustytom kubeliais, labai paprasta, bet labai skanu, tereikia krabu ir kiausiniu wink.gif valgoma su majonezu thumbup.gif
Atsakyti