Ne tokie kokių norėjo Karbynė, bet saldainiai
Avižinių dribsnių saldainiai
50g sviesto(aš naudoju kepinių margariną)
100g cukraus
150g avižinių dribsnių
5 šaukštai grietinėlės
Ištirpinti svietą, suberti cukrų ir avižinius dribsnius, truputį paskrudinti. Tada supilti grietinėlę ir kaitinti masę, kol skystis susigers. Kaštą sudėti į formą plonu sluoksniu ir atšalus supjaustyti kvadratėliais. Galima apipilti šokoladu.
Skanaus
QUOTE(Karbynė @ 2006 02 11, 16:54)
Nieko nemoku, bet baisiai įdomu kaip padaryt...kad ir tų paprasčiausių ilgų kur per atlaidus ar muges būna
Tu pasikuisk archyve, ta tema kazkur jau buvo, o gal Bea atkels...Galiu tiek pasakyti, jei patyrimo truksta, tie atlaidiniai nelabai iseis.
QUOTE(Amalia @ 2006 02 17, 11:31)
Tu pasikuisk archyve, ta tema kazkur jau buvo, o gal Bea atkels...Galiu tiek pasakyti, jei patyrimo truksta, tie atlaidiniai nelabai iseis.
O kaip gaut to patyrimo, jei ne bandant ?
Tai negi nei viena nežinote?
REIKES:
KIAUSINIO BALTYMO
STIKLINES CUKRAUS
SAUKSTO CITRINOS SULCIU
DIDELIU JUODUJU SERBENTU
Zalio kiasinio baltyma ismaisome su cukrumi,ipilame citrinu sulciu ir sukame tol,kol mase sutirstes.Didelius juoduosius serbentus imerkiame i paruosta mase,sudedame i dubeni,o kai apdzius-i stiklaini.Skanaus!
KIAUSINIO BALTYMO
STIKLINES CUKRAUS
SAUKSTO CITRINOS SULCIU
DIDELIU JUODUJU SERBENTU
Zalio kiasinio baltyma ismaisome su cukrumi,ipilame citrinu sulciu ir sukame tol,kol mase sutirstes.Didelius juoduosius serbentus imerkiame i paruosta mase,sudedame i dubeni,o kai apdzius-i stiklaini.Skanaus!
QUOTE(sleeta @ 2006 08 08, 12:41)
REIKES:
KIAUSINIO BALTYMO
STIKLINES CUKRAUS
SAUKSTO CITRINOS SULCIU
DIDELIU JUODUJU SERBENTU
Zalio kiasinio baltyma ismaisome su cukrumi,ipilame citrinu sulciu ir sukame tol,kol mase sutirstes.Didelius juoduosius serbentus imerkiame i paruosta mase,sudedame i dubeni,o kai apdzius-i stiklaini.Skanaus!
KIAUSINIO BALTYMO
STIKLINES CUKRAUS
SAUKSTO CITRINOS SULCIU
DIDELIU JUODUJU SERBENTU
Zalio kiasinio baltyma ismaisome su cukrumi,ipilame citrinu sulciu ir sukame tol,kol mase sutirstes.Didelius juoduosius serbentus imerkiame i paruosta mase,sudedame i dubeni,o kai apdzius-i stiklaini.Skanaus!
man atrodo, kad panasius saldainius pardavinėja tik su spanguolėmis:)
QUOTE(anastazas @ 2006 09 19, 17:20)
man atrodo, kad panasius saldainius pardavinėja tik su spanguolėmis:)
vaikystėje virdavom karvutę - imi lygiomis dalimis cukraus i grietinėlės. Viską kaitini, kol paruduos. karštą pilstai į formeles. jei cukraus įdėtum mažiai, gautųsi irisas.
Gal zinot,kaip is morku zydiskus saldainius pasigamint?
Esu ragavusi,tai labai skanu
Esu ragavusi,tai labai skanu
O kondensuoto pieno nebereik virt, juk yra rududu
QUOTE(LABUSKA @ 2006 02 16, 14:55)
Labai norėčiau sužinoti guminukų receptų, nes net neišmanau kaip juos gaminti. Taigi, pasidalinkite, mielosios namų šeimininkės, savo patirtimi
tai kad namu salygom neapsigamintum pagal mane, tai ten be chemijos mazai ko dar yra. nebet kokius is zeles su uogiene, kaip kazkur esu ragavus aisku neguminukai, bet vis arciau to.
QUOTE
Gal zinot,kaip is morku zydiskus saldainius pasigamint?
Gal čia skonio reikalas ,bet man nepatiko.I verdantį sirupą sudėjau virtas ir sutarkuotas morkas -masę maišiau ,kad neprisviltų Po to pridėjau sezamo sėklų.Karštą supyliau į formą.Kai atšalo paragavom ir viskas atsidūrė šiukšlių dėžėj.
čia aišku ne tas receptas ,bet tikriausiai visuose jaustųsi tas morkų skonis