Kazkada giedejau toki dalyka... Kad ziedus reikia nesioti abiems, o jei nesidedi ziedo, ziedai abu turi guleti kartu. Kaip pora,kad neisiskirtu Mano vyras del darbo ziedo nenesioja, o as per dekretines sededama namie atpratau. Tai musu ziedeliai abu kartu guli. Ir uzsidedam tik per sventes
Mes taip pat nešiojame visada. Buvau nusiėmusi pora kartų, kai susižeidžiau piršta ir masažistė liepė, kad kraujotakai memaišytų. O vyras buvo nusiėmęs kai dirbo statybose. O žiedai mūsų klasikiniai su deimantu. Man jie patys gražiausi pasaulyje
Aš tai visada žiedelį nešioju Bet va vyras tai tik labai ypatingom progom leidžiasi priverčiamas užsidėti žiedą Sako, jam nepatogu, visą laiką jaučia ant rankos ir t.t. Gaila, bo man patiktų, kad ir jis nešiotų....
visada abu nesiojam. nors is pradziu vyras burbejo, kad nepatogu dirbt, bet priprato ir aplamai nenusiima. as kartais tepdama ranku krema nusiimu, bet tada toks jausmas kad kazko truksta ant pirsto. o jei vyras nenesiotu tai pykciau, ir nepatinka kad kai kurie zieda uzsideda tik kur eidami, nemanau kad tuoktuviu ziedas yra papuosalas, kad ji uzsidet tik i svecius einant
Nesiojam abu.Buna, kai susipykstam, nusiimu is pasiutimo Vyras dar nebuvo nusiemes, netgi kai statybos darbus dirba. o ziedelis plonas, auksinis, jau net susilankste vietom. bet matyt jau taip priprates, kad nejaucia ant rankos ir dirbdamas. Nu man zinokit vyras su ziedu vestuviniu laaaabai grazu
O pas mus nešioju tik aš - ir tai tpdėl, kad man patinka mano žiedas vis juokiuosi, kad kai atsibos - nešiosiu kokį nors kitą o vyras niekada neužsideda - na kartais, pas mano tėvus važiuodamas p.s. vedę mes neseniai -1 metai