Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai

Apklausa: Ar nešiojate vestuvinį žiedą? (588 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(braškytė @ 2006 10 28, 16:14)
Ir mes su vyru niekada nenusiimam žiedų. Aš nusiimu tik keliom sekundėm kai noriu pasitepti rankas kremu (nes kremas palenda po žiedu) ir jeigu netyčia užmirštu užsidėti, vyras tuoj pat man primena apie jį, kad užsidėčiau lotuliukas.gif

4u.gif matau,kad dar vaikuciu neturite ax.gif kai bus,tai gal bus kitu rupesteliu.aisku gerai kai vyras toks rupestingas wub.gif
Atsakyti
Man žiedas kaip simbolis. Ir atrodo tiesiog keista, kai jį nors trumpam nusiimu. Tai tarsi ryšys su kitu žmogumi.
Atsakyti
Mano vyras nenesioja ziedo, tik del to, kad labai isaugo jo svoris ir ziedas tapo per ankstas. Galima ji butu padidinti, bet kad neprisiruosiame...
Papildyta:
O as pati, tai turbut nenusijimu ziedo kokius 7metus.
Atsakyti
Mes abu nesiojam.As tikrai zinau,kad ir jis ir as isizeistumem,jei kuris is musu nenesiotu rolleyes.gif
Atsakyti
bet kiek daug yra tokiu vyru,kurie labai jau vaidina tikrus seimos zmones biggrin.gif ir nenusiima ziedelio,o kai tik atitruksta nuo zmonos tuoj ziedukas patenka i kisene!ir tokiu vyru milijonas verysad.gif
Atsakyti
Mes abudu nešiojam. thumbup.gif
O dabar paklausiu gal ir ne visai į temą: sugalvojom (veik po 10 metų), kad norim juos pakeisti į kitokius, storesnius, nes vyro žiedas visas susilankstęs. ax.gif Viena draugė aiškina, kad negalima keisti žiedų, nu nu nu, o kita aiškina, kad keisti galima, tik būtina pašventinti. Na, netikim prietarais, bet vis gi? g.gif Ar žinot ką apie tai?
Atsakyti
QUOTE(Paja @ 2006 11 01, 19:04)
Mes abudu nešiojam. thumbup.gif
O dabar paklausiu gal ir ne visai į temą: sugalvojom (veik po 10 metų), kad norim juos pakeisti į kitokius, storesnius, nes vyro žiedas visas susilankstęs. ax.gif Viena draugė aiškina, kad negalima keisti žiedų, nu nu nu, o kita aiškina, kad keisti galima, tik būtina pašventinti. Na, netikim prietarais, bet vis gi? g.gif Ar žinot ką apie tai?

Aj,mes tai galvojom galvojom,ir nusprendem dar po viena ant pirsto uzsidet,priderinom ir rami galva nail.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo REBECA: 01 lapkričio 2006 - 18:25
QUOTE(REBECA @ 2006 11 01, 18:27)
Aj,mes tai galvojom galvojom,ir nusprendem dar po viena ant pirsto uzsidet,priderinom ir rami galva nail.gif

Įtariu, kad taip ir mes padarysim. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Paja @ 2006 11 01, 19:56)
Įtariu, kad taip ir mes padarysim. mirksiukas.gif

Saunu,aj,kaip sakoma bus tada po visu prietaru mirksiukas.gif
Atsakyti
Nešiojam abu.
Atsakyti
Nesiojam abu smile.gif
Atsakyti
Nešiojame abu, bet būna,kad vyras namuose ir nusiima. Tik kai eina į darbą, ar taip kur, tada nepamiršta, sako, kad visi matytų, kad jau "suvystytas" esu lotuliukas.gif
Atsakyti