QUOTE(Raspberry @ 2006 10 06, 17:42)
o tu kai kotletus gamini ar celelinus darai bei bulves skuti irgi nenusiimi ziedo?
As irgi niekada niekada nenusiimu. Man jis patogus ir nikam netrukdo, vyras irgi nesioja, bet jis nusiima jei dirba kokius sunkius ar purvinus darbu (pvz remontuoja masina), kad nesusibraizytu.
QUOTE(INAZUIKELIS @ 2006 10 06, 17:47)
O kodel nepasidarete tokiu kokiu patys norejote? Mes patys sugalvojom ir pasigaminom pas juvelyra, bet jei ir butu tokie tradiciniai kaip visu, vistiek jie butu patys graziausi ir mielausi, juk uzmauti ipatinga diena mylimo zmogaus. O del aukso, tai kodel butinai aukso ziedus reikia daryti. Galima betkokio kito metalo. Cia kas kaip sugalvoja. Senaiu zmones is 5 kapeiku pasidarydavo ir nesiodavo, ir jiems tai buvo ypatingi ziedai. Ne materiale prasme jie brangus
Papildyta:
QUOTE(svajoklis @ 2006 10 06, 17:44)
Man tai vestuvinis ziedas tai tik ceremonijos dalis ir as jo tikrai nesureiksminu.
Pirmiausia jis masine stampuote kuriuos nesioja puse pasaulio.Jiokio induvidualumo.(suzadetuviu zieda as nesioju beveik kas diena,nes jis pagamintas tik man).O ir isvis as nemegstu aukso,ir tas ziedas man nemielas.
O kodel nepasidarete tokiu kokiu patys norejote? Mes patys sugalvojom ir pasigaminom pas juvelyra, bet jei ir butu tokie tradiciniai kaip visu, vistiek jie butu patys graziausi ir mielausi, juk uzmauti ipatinga diena mylimo zmogaus. O del aukso, tai kodel butinai aukso ziedus reikia daryti. Galima betkokio kito metalo. Cia kas kaip sugalvoja. Senaiu zmones is 5 kapeiku pasidarydavo ir nesiodavo, ir jiems tai buvo ypatingi ziedai. Ne materiale prasme jie brangus