Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai

Apklausa: Ar nešiojate vestuvinį žiedą? (588 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(INAZUIKELIS @ 2006 10 06, 17:39)
Nesuprantu, kodel zmones nenesioja vestuviniu ziedu, jei jau tuokesi?  g.gif Mes nesiojam ir niekada nenusiimam, vyras net pasake, kad nenoretu, jog ji nusiimciau be jo, "jis uzdejo, jis ir nuims"  hihihi.gif As taip pat manau, mes nesiojam tai kaip meiles ir musu sajungos simboli...  ax.gif

o tu kai kotletus gamini ar celelinus darai bei bulves skuti irgi nenusiimi ziedo? g.gif
Atsakyti
Man tai vestuvinis ziedas tai tik ceremonijos dalis ir as jo tikrai nesureiksminu.
Pirmiausia jis masine stampuote kuriuos nesioja puse pasaulio.Jiokio induvidualumo.(suzadetuviu zieda as nesioju beveik kas diena,nes jis pagamintas tik man).O ir isvis as nemegstu aukso,ir tas ziedas man nemielas.
Atsakyti
QUOTE(Raspberry @ 2006 10 06, 17:42)
o tu kai kotletus gamini ar celelinus darai bei bulves skuti irgi nenusiimi ziedo?  g.gif

Ne, nenusiimu, nors vyrui juokavau, kad paspringsi valgydamas ir rades ziedeli, bet jis sake, kad nieko tokio... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Man netrukdo, tad ir nenusiimu. irnesakyk.gif
Papildyta:
QUOTE(svajoklis @ 2006 10 06, 17:44)
Man tai vestuvinis ziedas tai tik ceremonijos dalis ir as jo tikrai nesureiksminu.
Pirmiausia jis masine stampuote kuriuos nesioja puse pasaulio.Jiokio induvidualumo.(suzadetuviu zieda as nesioju beveik kas diena,nes jis pagamintas tik man).O ir isvis as nemegstu aukso,ir tas ziedas man nemielas.

blink.gif
Atsakyti
QUOTE(INAZUIKELIS @ 2006 10 06, 17:47)

blink.gif

as irgi apakus po tokio pasisakymo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Raspberry @ 2006 10 06, 18:54)
as irgi apakus po tokio pasisakymo  doh.gif

Man tai kazkodel tokiuose moteru pasisakimuose kvepia tuo, kad ji nera laiminga, nejaucia pilnavertiskumo, todel ir menkina visas ceremonijas, simbolika ir "auksa"... Gal vyras nesielgia taip, kaip ji svajojo iki santuokos, kazkas netaip... g.gif Mes moterys juk megstam niekucius, esam sentimentalios, bet kai tik jauciames iskaudintos, tada prasideda atmetimo reakcija...
Atsakyti
QUOTE(Raspberry @ 2006 10 06, 17:42)
o tu kai kotletus gamini ar celelinus darai bei bulves skuti irgi nenusiimi ziedo?  g.gif

As irgi niekada niekada nenusiimu. Man jis patogus ir nikam netrukdo, vyras irgi nesioja, bet jis nusiima jei dirba kokius sunkius ar purvinus darbu (pvz remontuoja masina), kad nesusibraizytu.

QUOTE(INAZUIKELIS @ 2006 10 06, 17:47)
Ne, nenusiimu, nors vyrui juokavau, kad paspringsi valgydamas ir rades ziedeli, bet jis sake, kad nieko tokio...  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Man netrukdo, tad ir nenusiimu.  irnesakyk.gif
Papildyta:
blink.gif

O kodel nepasidarete tokiu kokiu patys norejote? Mes patys sugalvojom ir pasigaminom pas juvelyra, bet jei ir butu tokie tradiciniai kaip visu, vistiek jie butu patys graziausi ir mielausi, juk uzmauti ipatinga diena mylimo zmogaus. O del aukso, tai kodel butinai aukso ziedus reikia daryti. Galima betkokio kito metalo. Cia kas kaip sugalvoja. Senaiu zmones is 5 kapeiku pasidarydavo ir nesiodavo, ir jiems tai buvo ypatingi ziedai. Ne materiale prasme jie brangus smile.gif
Papildyta:

O kodel nepasidarete tokiu kokiu patys norejote? Mes patys sugalvojom ir pasigaminom pas juvelyra, bet jei ir butu tokie tradiciniai kaip visu, vistiek jie butu patys graziausi ir mielausi, juk uzmauti ipatinga diena mylimo zmogaus. O del aukso, tai kodel butinai aukso ziedus reikia daryti. Galima betkokio kito metalo. Cia kas kaip sugalvoja. Senaiu zmones is 5 kapeiku pasidarydavo ir nesiodavo, ir jiems tai buvo ypatingi ziedai. Ne materiale prasme jie brangus
Atsakyti
Taip, tikrai galima pasidaryti, o ne "stampofke" uzsimauti, jei toks noras yra, bet as ir tokios nuomones, kad nesvarbu ziedu modelis, svarbiausia, kad uzmauti ta diena, mylimo zmogaus... wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti

blink.gif

Galejot pasigamint ne masines gamybos, kame problemos?
Atsakyti
kai vyras uzmove ziedeli nesiojau, bet dabar negaliu... nestumo pabaiga o pirstai sutine gali butu kirpti zieda todel laikau dezuteje, bet kaip malonu matyti kad vyras jo nenusiima net miegodamas nors pradzioje nusiimdavo. o del aukso tai as sakydavau negalesiu nesioti nes man netinka bet pfu pfu pfu jokiu alergiju nieko ne taip kaip su auskarais. jau laukiu kada vel galesiu uzsideti nes tas zybsintis ziedukas ant desines rankos pristuko labai zavingai atrodo.
nesuprantu moteru kurios nenesioja vestuviniu ziedu (na nebent yra problemu kaip nestumas ar alergija)
Atsakyti
QUOTE(INAZUIKELIS @ 2006 10 06, 18:03)
Man tai kazkodel tokiuose moteru pasisakimuose kvepia tuo, kad ji nera laiminga, nejaucia pilnavertiskumo, todel ir menkina visas ceremonijas, simbolika ir "auksa"... Gal vyras nesielgia taip, kaip ji svajojo iki santuokos, kazkas netaip...  g.gif Mes moterys juk megstam niekucius, esam sentimentalios, bet kai tik jauciames iskaudintos, tada prasideda atmetimo reakcija...

Na cia tai nesamone pasakei.As santuokoj jau virs 13m.Ir esu labai patenkinta savo vyru.Ir linkiu visiems tokios saunios seimos kokia as turiu.
Kas del vestuviniu Savu ziedu ,tai tuo metu tikrai nebuvo tiek pinigu ir to negalejom sau leisti.Santuokos 10-meciui gavau dovanu ziedeli tik mano (as ji pati kazkada buvau sugalvojus).Tai mano antras ziedelis kuri nesioju padovanota savo vyro.
O tikrai del metalo tai esu isranki aukso geltono nekenciu,o balto tais laikais Lietuvoje dar nebuvo.
Tad ir nebuvo galimybiu is ko rinktis,O gal net nekreipem perdideli demesi i tai.Nes manau santuokoj ne ziedas svarbiausia. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(svajoklis @ 2006 10 07, 19:23)
Na cia tai nesamone pasakei.As santuokoj jau virs 13m.Ir esu labai patenkinta savo vyru.Ir linkiu visiems tokios saunios seimos kokia as turiu.
Kas del vestuviniu Savu ziedu ,tai tuo metu tikrai nebuvo tiek pinigu ir to negalejom sau leisti.Santuokos 10-meciui gavau dovanu ziedeli tik mano (as ji pati kazkada buvau sugalvojus).Tai mano antras ziedelis kuri nesioju padovanota savo vyro.
O tikrai del metalo tai esu isranki aukso geltono nekenciu,o balto tais laikais Lietuvoje dar nebuvo.
Tad ir nebuvo galimybiu is ko rinktis,O gal net nekreipem perdideli demesi i tai.Nes manau santuokoj ne ziedas svarbiausia. tongue.gif

4u.gif Atleisk, netaip tavo pasisakyma supratau, tau nepatinka ziedelis, kad jis ne toks vienintelis. Bet juk vienintelis, skirtas tavo vyro TAU! rolleyes.gif Na, geriau pagalvojus, tai tikrai pries 13 metu nebuvo didelio ziedu pasirinkimo... Kiekvienas siuo klausimu turim savo nuomone ir atsakyma. mirksiukas.gif Ilgu ir graziu jums gyvenimo metu kartu!!! 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Siuo metu taip gavosi, kad abu
nenesiojame, nes maniskiui ziedas
tapo per didelis, o mano pirstai
pries gimdymo patino ir neuzsidedu.
Matysim kaip toliau bus.
Atsakyti