Įkraunama...
Įkraunama...

Balinančios dantų pastos

Nu susigundziau ir as pasta VELYM. Buciau laiminga, kad man nors kiek pabalintu dantukus, bet jei balinimas kapomis tik minimaliai padejo vargu ar galiu laukti stebuklo. Nu bet gal g.gif Parasysiu veliau kaip bus. Mano dantys gana geltoni ir problematiski nors nei rukau nei kavos geriu. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(deizi @ 2007 05 19, 20:06)
Nu susigundziau ir as pasta VELYM. Buciau laiminga, kad man nors kiek pabalintu dantukus, bet jei balinimas kapomis tik minimaliai padejo vargu ar galiu laukti stebuklo. Nu bet gal  g.gif Parasysiu veliau kaip bus. Mano dantys gana geltoni ir problematiski nors nei rukau nei kavos geriu.  verysad.gif

Jei jau balinimas kapomis nepadejo, tada velym tikrai neverta pirkt schmoll.gif
Atsakyti
kur gauti rebrant pastos vilniuj?konkreciai
Atsakyti
QUOTE(Morkytė @ 2007 05 19, 23:27)
Jei jau balinimas kapomis nepadejo, tada velym tikrai neverta pirkt  schmoll.gif

bet tai velym siaip kaip pasta lapai thumbup.gif tad ja gi galima naudot kaip papratsa pastyte wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pukuotasangeliukas @ 2007 05 20, 19:35)
bet tai velym siaip kaip pasta lapai thumbup.gif  tad ja gi galima naudot kaip papratsa pastyte wub.gif

Kaip pasta tai tikrai thumbup.gif Bet deizi tikisi, kad jai pabalins, tik jos atveju kazin kazin... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kelsey @ 2007 05 20, 16:17)
kur gauti rebrant pastos vilniuj?konkreciai

4u.gif
Atsakyti
Aš jau kokį antrą mėnesį naudoju "VElym" ir norimo rezultato tikrai nepastebėjau ... nebent šalutinį , ėmė dantukus gelt sad.gif
o kas dėl "rebrant" Euro vaistinėse tikrai yra
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karjeriste1: 30 gegužės 2007 - 20:29
QUOTE(karjeriste1 @ 2007 05 30, 21:28)
Aš jau kokį antrą mėnesį naudoju "VElym" ir norimo rezultato tikrai nepastebėjau ... nebent šalutinį , ėmė dantukus gelt sad.gif
o kas dėl "rebrant" Euro vaistinėse tikrai yra

Nes sudas ta Velym,geriausia dantu pasta yra R.O.C.S prisirpusio ananaso skonio tongue.gif
Atsakyti
Mano dantys iš prigimties yra balti. Tik dariau nuodėmę rūkydama kurį laiką blush2.gif , tai ir dantukus susigadinau. panaudojus Velym dantu pastos per 1,5 menesio ą kartą dienoj baltumas atsistatė. Bet labai dažnai geriu žalią arbatą, rytais kavą, o jos dažo dantis, tai tenka vis karts nuo karto velym panaudoti. Bet aš nenaudoju dažnai, o manau reikėtų bent kartą , du į savaitę. flirt.gif biggrin.gif
Atsakyti
kazkaip man atrodo kad jei nerukai ir negeri kavos tai tos dantu pastos varge ar pades bent kiek isskirus gaivuma burnoje:D gal kas paneigs mano mita?:DDDD
Atsakyti
Sunaudojau Velym pastos viena pakuote, apnasu tikrai maziau, man patiko. 4u.gif
Atsakyti
As irgi jauciu kad dantys maziau apsinesa, bet kad pakeite spalva tai schmoll.gif Turbut dar reikia kantrybes bigsmile.gif Gal kas zinot ka nors apie balinamasias President? 4u.gif
Atsakyti