Įkraunama...
Įkraunama...

Balinančios dantų pastos

O tos balinancios pastos nekenkia dantu emaliui? blush2.gif Jei dantys jautrus pasidaro, tai jau nelabai geras zenklas g.gif
Atsakyti
esu naudojusi tik velym,bet jokio pabalimo nepastebėjau verysad.gif tik ne taip greiatia dantukai apsineša ir tiek..kiekvienam skirtingai..
Atsakyti
QUOTE(Kelsey @ 2007 08 28, 12:29)
man irgi  nelabai wink.gif

O man padejo Velym pasta. Žinot kad ja naudot be vandens ir po to dantu nereikia isskalaut? Taip raso instrukcijoj ir as taip naudoju. Na, bet aisku cia kaip kam.Vienoms padeda kitoms ne.
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2006 08 23, 20:54)
Netikiu nors tu ka... tongue.gif  bigsmile.gif

aha as irgi negaliu patiketi biggrin.gif kazkaip itartinai per trumpa laika cia viskas issibalina. Nors nepabandzius negaliu teigti smile.gif
Atsakyti
As vakar ir nusipirkau pasta Velym,pirkau didesne pakuote,dabar belieka naudot ir laukt rezultatu smile.gif
Atsakyti
Reikes isbandyti ta velym dantu pasta g.gif , nes visai neseniai isbandziau sensodyne dantu pasta, tai nelabai padejo. schmoll.gif
Atsakyti
Ir as pasidalinsiu savo ispudziais apie balinancias dantu pastas. Pries kelis metus naudojau Blanx, tikrtai padejo, po to Rembrant - tokio poveikio kaip nuo Blanx nepastebejau. Po to pradejau naudoti Holivood smile tikrai padejo ir labai net stomotologe klause ar nebalinau dantuku, taciau naudojau ne lietuvoj pirkta, o lietuvoje ji ne tokia veiksminga. Dabar vel naudoju Blanx, bet kazkaip nematau poveikio. Nors galiu pasakyti, kad dantukai visada buvo balti ir visi gyre ax.gif Jas naudoju labai paprastai du kartus dienoj - ryte ir vakare ir niekada neskalauju po valymo.
Atsakyti
Jau ilgiau kaip savaite naudoju Velym dantų pasta ir rezultatu esu patenkinta. bigsmile.gif
Atsakyti
Nesuprantu g.gif Kaip galima ir ar galima neskalauti dantu po pastos?
Atsakyti
QUOTE(Morepink @ 2007 11 23, 12:27)
Nesuprantu g.gif Kaip galima ir ar galima neskalauti dantu po pastos?

Vat, vat... man irgi toks klausimas kyla cia kaikuriu paskaicius? doh.gif
Papildyta:
QUOTE(juli@ @ 2007 09 12, 14:41)
O man padejo Velym pasta. Žinot kad ja naudot be vandens ir po to dantu nereikia isskalaut? Taip raso instrukcijoj ir as taip naudoju. Na, bet aisku cia kaip kam.Vienoms padeda kitoms ne.

Va dar viena naujiena, nuo kada VELYM kremo dezute deliojamos instrukcijos, kad po naudojimo dantu skalauti nereikia? blink.gif O kaip suprasti pasisakyma "naudoti be vandens"? Tai ka tu paprastas pastas kazkaip su vandeniu skiedi/maisai ar ka? wacko.gif Na kartais kaikuriu pasisakymai is koto gali isverst... swoon.gif
Atsakyti
As nusipirkau Velym ta maza tai ten isvis jokios insttrukcijos nebuvo. o kad po valymo neskalaut tai cia pirma karta girdziu blink.gif
dar pridursiu, kad velymas man jokio poveikio nedave. Dar beje turiu lacalut white, kuri laika nenaudojau ir vel pabandziau.. nu ir pasakysiu jausmas tarsi domestos burnoj makaluociau - labai bjaurus skonis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nicollette @ 2007 11 25, 03:56)
As nusipirkau Velym ta maza tai ten isvis jokios insttrukcijos nebuvo. o kad po valymo neskalaut tai cia pirma karta girdziu  blink.gif
dar pridursiu, kad velymas man jokio poveikio nedave. Dar beje turiu lacalut white, kuri laika nenaudojau ir vel pabandziau.. nu ir pasakysiu jausmas tarsi domestos burnoj makaluociau - labai bjaurus skonis  doh.gif

va va va... as irgi niekaip neatitaikau tos Lacalut pastos skonio, dabar jau zinosiu is kur ta sokini ir kvapa pazystu... doh.gif
Atsakyti