Įkraunama...
Įkraunama...

Balinančios dantų pastos

Susidomėjau dantų pasta R.O.C.S., bet nei "Eurovaistinėje", nei "Camelia" vaistinėje jos neradau verysad.gif . Kas žinote, kur ją galima nusipirkti?
Čia rašo apie R.O.C.S. - http://www.rocs.ee/rocs/ smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vene @ 2007 08 11, 21:39)
Susidomėjau dantų pasta R.O.C.S., bet nei "Eurovaistinėje", nei "Camelia" vaistinėje jos neradau  verysad.gif . Kas žinote, kur ją galima nusipirkti?
Čia rašo apie R.O.C.S. - http://www.rocs.ee/rocs/  smile.gif

Pabandyk kitas vaistines pereiti, nes galiu garantuoti kad kazkurioj vaistinej maciau sia pasta g.gif
Atsakyti
Labadiena,

gal kas nors naudojasi dantų pasta R.O.C.S.? unsure.gif Labai išgyrė vaistininkė. Apie 31 litą kainuoja. Neva švedų ir rusų mokslininkų bendras darbas. Atsiliepkit prašau, ką nors pasakykit... Mat neseniai labai gražiai išbalino dantukus ax.gif ... tik ir galvoju, kaip čia išsaugoti tą grožį...

Giedre
Atsakyti
QUOTE(simplicit @ 2007 08 12, 16:02)
Labadiena,

gal kas nors naudojasi dantų pasta R.O.C.S.?  unsure.gif  Labai išgyrė vaistininkė. Apie 31 litą kainuoja. Neva švedų ir rusų mokslininkų bendras darbas. Atsiliepkit prašau, ką nors pasakykit... Mat neseniai labai gražiai išbalino dantukus  ax.gif ... tik ir galvoju, kaip čia išsaugoti tą grožį...

Giedre

Ko gero reikėtų atidaryti naują temą apie šią dantų pastą, nes gaunasi taip, kad ne visai į temą rašome. Aš ir norėjau ją įsigyti, deja neradau (dar mažai ieškojau blush2.gif ). Man patiko, kad jų yra įvairių rūšių įvairaus amžiaus žmonėms, pradedant nuo pačių mažiausių, o pagal aprašymus turėtų būti nebloga ax.gif .
Atsakyti
O kokią tą "paprastą" pastą naudojat prieš balinančias-rembrant, velym ir t.t.?
Atsakyti
QUOTE(Indreaja @ 2007 08 16, 14:46)
O kokią tą "paprastą" pastą naudojat prieš balinančias-rembrant, velym ir t.t.?

na pvz. Colgate bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2007 08 16, 18:21)
na pvz. Colgate  bigsmile.gif

Hm g.gif Galvojau visgi galbūt ką nors iš "rimtesnių", ne tik tas visas reklamines ax.gif
Atsakyti
Na šiandien nusipirkau Velym 25ml. Nutariau iš pradžių mažą pakuotę pabandyti, pagailėjau pinigų didesnei blush2.gif Įdomu kokiam laikui šitos pakuotės užtenka ir per kiek laiko pasimato rezultatai? ax.gif
Atsakyti
Aš žadu Elgydium balinančią dantų pastą pirkti. Aprašyme labai gražiai parašyta buvo, ir atsiliepimų gerų girdėjau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Montvile: 26 rugpjūčio 2007 - 13:29
QUOTE(Indreaja @ 2007 08 23, 03:48)
Na šiandien nusipirkau Velym 25ml. Nutariau iš pradžių mažą pakuotę pabandyti, pagailėjau pinigų didesnei blush2.gif Įdomu kokiam laikui šitos pakuotės užtenka ir per kiek laiko pasimato rezultatai? ax.gif

uztenka ~menesiui, po tiek laiko ir turetu pasimatyti rezultatai. bent taip raso cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Kelsey @ 2007 08 26, 14:50)
uztenka ~menesiui, po tiek laiko ir turetu pasimatyti rezultatai. bent taip raso cool.gif

kažkaip man ta pasta nelabai padėjo - naudojau gal kokius du mėnesius verysad.gif , bet gal čia tik man taip
Atsakyti
QUOTE(Inga654 @ 2007 08 28, 10:48)
kažkaip man ta pasta nelabai padėjo - naudojau gal kokius du mėnesius verysad.gif , bet gal čia tik man taip

man irgi nelabai wink.gif
Atsakyti