kokie butu atsiliepimai apie
perl weiss professional

Neseniai buvau pas dantistę, tai ji man pasakė, kad nei viena pasta nebalina ir nereikia švaistyti pinigų, tačiau aš kažkada tai naudoju balinančią Lacalut, ilgiau panaudojus matosi rezultatas (bent jau man taip pasirodė), Velym irgi visai nieko.
Be to gydytoja sakė, kad dantų pastas reikia keisti, negalima ilgai tą pačią nauduoti.
Beje, kažkas tai rašė apie Weledos dantų pastą, man ji irgi visai nieko (kalbu apie tokia melynoje dežutėje, su druska), tačiau joje yra kažkokios tai smulkios dalelės (gal tai druska) kurios braižo emalį, o tai negerai.

Beje, kažkas tai rašė apie Weledos dantų pastą, man ji irgi visai nieko (kalbu apie tokia melynoje dežutėje, su druska), tačiau joje yra kažkokios tai smulkios dalelės (gal tai druska) kurios braižo emalį, o tai negerai.
is visu kiek esu naudojus (velym, pearls, lacalut, sensodyne) veiksmingiausia pasirode si

po kai kuriu pastu mano dantys buna jautrus, bijojau kad ir su sia bus taip, bet nieko panasaus

po kai kuriu pastu mano dantys buna jautrus, bijojau kad ir su sia bus taip, bet nieko panasaus

QUOTE(skittles @ 2010 06 08, 15:44)
is visu kiek esu naudojus (velym, pearls, lacalut, sensodyne) veiksmingiausia pasirode si

Kur pirkot, kiek kainavo?
QUOTE(Black&White @ 2010 06 09, 13:36)
Kur pirkot, kiek kainavo?
Eurokose, kainavo gerai neatsimenu, kazkas apie 7 Lt

sveikos girdejau apie azkokia ekologiska naturaliai balinancia pastaja platina kosmetikos kabinetuose...gal kas girdeja daugiau apie ja

O aš dabar Velym naudoju, žiūrėsim rezultatus

QUOTE(Indra A. @ 2010 06 14, 09:54)
Aš irgi šią nusipirkau. Taip išgirta, tai matysim kaip seksis.
QUOTE(klik @ 2010 06 14, 22:46)
Aš irgi šią nusipirkau. Taip išgirta, tai matysim kaip seksis.
Man patinka, kad jos labai mažai reikia ir ji tokia aštroka
QUOTE(myglle @ 2010 06 07, 12:52)
Esu ja naudojusi pora kartu (pora tubeliu sunaudojus, bet ne viena po kitos) - rezultatas tikrai matosi. Aisku, visada norisi geriau, bet ateityje tikrai kartociau.

Nuo rytojaus pradesiu naudoti dantu balinimo juosteles Crest Whitestrips premium.
Kas jau esate naudoje gal zinote ar dantys tirkai islieka balti metus laiko?
Po kurio laiko dantys pradeda atgauti senaja spalva?

perl weiss professional as jau ja savaite naudoju, labai patinka