Įkraunama...
Įkraunama...

Balinančios dantų pastos

QUOTE(Laiminga_saule @ 2010 05 20, 08:01)
As ir vakar nusipirkau VELYM smile.gif lauksiu geru rezultatu  biggrin.gif

o velym yra visur pirkt?azkaip nesidomejau kur jis parsiduoda
Atsakyti
QUOTE(Pusaite @ 2010 05 20, 15:09)
o velym yra visur pirkt?azkaip nesidomejau kur jis parsiduoda

Vaistinese tikrai yra smile.gif
Atsakyti
Sveikos, o galima dantis valytis su Lacalut White ir tada su Velym? Nebus per daug tu balinamu priemoniu? Ar geriau su paprasta pasta, pvz Colgate ir tada Velym?
Atsakyti
QUOTE(Grizliuko mama @ 2010 05 21, 10:10)
Sveikos, o galima dantis valytis su Lacalut White ir tada su Velym? Nebus per daug tu balinamu priemoniu? Ar geriau su paprasta pasta, pvz Colgate ir tada Velym?

smile.gif Kazkada ir as Velym dantu pasta valiau, na nezinau jos sudeties:), bet rezultatas buvo tas kad man plomba iskrito:) tai...hm nezinau kas ten salygojo toki stai rezultata, bet daugiau as jos i burna neimu:). (tikrai plomba buvo labai gerai ideta ir as klausiau savo stomatologes, ji sako jo nuo pastu su peroksidu gali taip buti)...

Tai dabar naudoju tik naturalias pastas be arsiu balikliu ir jomis labai dziaugiuosi, o rezultatas tikrai neprastesnis.

Atsakyti
Na bijau pameluoti ,bet Velym manau yra viena is naturalesniu pastu.
Atsakyti
QUOTE(wwe-fan @ 2010 05 22, 15:47)
Na bijau pameluoti ,bet Velym manau yra viena is naturalesniu pastu.

Taip tikrai, ji ten be kazkokiu braizanciu emali daleliu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Black&White @ 2010 05 07, 14:00)
Gal kuri esat isbandzius Blend-a-Med 3D WHITE ?

darau pertrauką nuo VELYM, būtent šią pastą dabar naudoju, man labai patinka smile.gif dar savaitėlę pavalysiu, paskui vėl ateis VELYM eilė 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglareta @ 2010 05 22, 19:41)
darau pertrauką nuo VELYM, būtent šią  pastą dabar naudoju, man labai patinka smile.gif dar savaitėlę pavalysiu, paskui vėl ateis VELYM eilė  4u.gif  biggrin.gif

O ji bent kiek balina dantis? (blendamed)
Atsakyti
Na nežinau mano dantukai ir natūraliai balti. Ar daug ta velym pasta balina? visai susidomėjau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinute95 @ 2010 05 23, 07:33)
Na nežinau mano dantukai ir natūraliai balti. Ar daug ta velym pasta balina? visai susidomėjau ax.gif

na kaip kam tikriausiai smile.gif pvz man tai truputi pabalino, nu aisku ne stebuklas, bet dantukai tokie blizgus pasidare, zerintys biggrin.gif kaip stikliniai 4u.gif wub.gif nors naudoju ja vos keleta savaiciu smile.gif
Atsakyti
idomu idomu
Atsakyti
Man asmeniškai visos tos Blend - a - med white ar Colgate White nieko nepadėjo. Manau jos gali nebent palaikyt baltumą, bet tikrai ne išbalint. Iš balinančių pastų tesu naudojus tik Lacalut. Po breketų nuėmimo ji man, sakyčiau, nemažai pagelbėjo smile.gif
Atsakyti