Įkraunama...
Įkraunama...

Balinančios dantų pastos

gal bandete nauja dantų pasta su čili pipirais
Atsakyti
QUOTE(Undinelle @ 2010 06 15, 14:16)
Esu ja naudojusi pora kartu (pora tubeliu sunaudojus, bet ne viena po kitos) - rezultatas tikrai matosi. Aisku, visada norisi geriau, bet ateityje tikrai kartociau.  biggrin.gif

O kur perkate ir kokia kaina?
Aciu
Atsakyti
Man Sensodyne balinanti gera, ir jautriems dantims tinka, ir dantukai grazus 4u.gif
Ji nera gal is tu labai stipraus poveikio, bet jei labai dideles problemos nera, tai tikrai rekomenduociau.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Aš jau kurį laiką naudoju Sensodyne, bet nepastebėjau jokių pokyčių g.gif planuoju pabandyti Lacalut White smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rutene05 @ 2010 06 26, 12:24)
Sveikos  4u.gif
Aš jau kurį laiką naudoju Sensodyne, bet nepastebėjau jokių pokyčių  g.gif  planuoju pabandyti Lacalut White  smile.gif

Nepatariu Localute white, jokio poveikio bent jau man nebuvo... ax.gif
Papildyta:
Na, jau naudoju Elgydium žalią su fluoru ir Velym ilgiau laiko nei mėnesis ir kažkaip nematau tokio gero ir įspūdingi efekto.. g.gif Normaliai valo dantis ir tiek, kad jie kažkaip ypatingai pabaltų, tai nepastebėjau. Šiuo metu laukiuosi, tai labai kaupiasi apnašos seilių vietose ant apatinių dantukų. sad.gif Kaip čia kovoti su tuo?
Buvau pas stomotologę, padarė ji man valymą su sodą, bet vėl pradėjo rinktis apnašos, nors ir naudoju skalavimo skystį, valausi dantukus minimum 2 kartus per dieną su abiem pastom, naudoju tarpdančių siūlą. Matyt hormonai kažkaip bujoja.
Atsakyti
Gal galit patart kokia dantu pasta kraujuojanciom dantenoms ?ziurau Sensodyn jautriems dantims...
Atsakyti
As irgi nesenai nusipirkau sensodyne balinancia,tai ziuresiu ar duos kokiu rezultatu ar ne ir dar intensyviai balinancia pasta nusipirkau,jos nedaug,savaitei kazkur uzteks,tai ziuresiu ar matysis koks rezultatas ar ne ax.gif
user posted image
Tokia pas mane,ta intensyvi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2010 07 09, 14:27)
Gal galit patart kokia dantu pasta kraujuojanciom dantenoms ?ziurau Sensodyn jautriems dantims...

o ne Paradontax? wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglareta @ 2010 07 09, 21:28)
o ne Paradontax? wink.gif

nezinau, laukiu jusu pasisakymu ka isbande blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2010 07 09, 14:27)

Asmeniškai man labai padėjo Elgydium žalia, nes dantenos buvo pradėjusios stipriai kraujuoti [matyt dėl nėštumo], skalaudavau daug ir ilgai su Lacalut raudonu tokiu skysčiu [buteliukas raudonas], jis labai sutempdavo dantenas, po skalavimo valandą nieko nevalgydavau ir negerdavau.

Dantų pastą man rekomendavo mano stomotologė, kai paklausiau jos, kurią geriau naudoti. Ji liepė skalauti dantukus, valytis su ultra soft šepetėliu ilgliau, kruopščiau ir be abėjonės niekada nepamiršti dantų siūlo. Skalauti po dantukų valymo.
Atsakyti
Sveikos, mergaitės smile.gif

Jau kurį laiką naudoju Sensodyne balinančią dantų pastą. Pati didelio poveikio nepastebėjau, tačiau aplinkiniai vis dažniau užduoda klausimą, ką darau su dantukais, kad tokie balti. Todėl, manau, jog verta pabandyti. Ypač po dantų balinimo procedūros tikrai palaikys baltą dantukų spalvytę. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bresk5 @ 2010 06 18, 17:30)
gal bandete nauja dantų pasta su čili pipirais

Jus gal turit omeny Splat?

As sios firmos turiu su juros dumbliais, tai man truksta gaivos jausmo po jos.
Atsakyti