Įkraunama...
Įkraunama...

Balinančios dantų pastos

QUOTE(kristynka* @ 2010 07 09, 14:27)
Gal galit patart kokia dantu pasta kraujuojanciom dantenoms ?ziurau Sensodyn jautriems dantims...

Prie kraujuojanciu dantenu reikia:
- pakeisti dantu sepeteli i minkstesni;
- apsilankyti pas odontologa, ar tai nera paradontoze ar kitas ,,geris";
- skalauti azuolo zieves nuoviru.

Man padejo, tiesa dar naudojau sitoki geri - i paprasta dantu pasta lasinau pora laseliu citrinu eter. aliejaus.

Manau pirma susiziurekite kraujavimo priezasti, tuomet ir balinkites dantukus spec. pasta. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(***Ketrin*** @ 2010 07 19, 23:59)
Man Velym patiko .

O kur pirkote?
Atsakyti
pati paciausia is balinanciu dantu pastu yra opalescence thumbup.gif net neturiu su kuo ja lygint 4u.gif
Atsakyti
Man ši labiausiai patiko: user posted image
Tik nuolat negalėjau naudoti, nes dantys jautrūs patapdavo; su Sensodyne karts nuo karto kaitaliodavau.
Atsakyti
as irgi opalescence dabar isigijau. grauzia siek tiek burna, bet sako, kad ji kaip tik gydo visokias zaizdeles burnoj ir pan g.gif
Atsakyti
Paveikta SM nusipirkau Velym dantu pasta, naudoju jau beveik du men, dantu jautrumo jokio nepastebejau, balinimo kazkaipo irgi, bet aplinkiniai eme klausineti, ar nesibalinau dantu biggrin.gif Siaip mano dantys ir taip ne geltoni buvo, bet kazkaip kai pati nematau to pastos poveikio, manau, jog ideges veidas po atostogu suteikia ir dantims baltumo smile.gif
Atsakyti
Giriu SPLAT intensyviai balinančią thumbup.gif Tikrai jaučiasi efektas smile.gif Beje, nusipirkau dar balinančią su žaliąja arbata tai tikrai dantukai balti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2010 08 19, 10:50)
Giriu SPLAT intensyviai balinančią  thumbup.gif Tikrai jaučiasi efektas smile.gif Beje, nusipirkau dar balinančią su žaliąja arbata tai tikrai dantukai balti smile.gif

O kur pirkot? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ridziniece @ 2010 08 05, 23:31)
Man ši labiausiai patiko: user posted image
Tik nuolat negalėjau naudoti, nes dantys jautrūs patapdavo; su Sensodyne karts nuo karto kaitaliodavau.

Pabandyk kartu naudoti Colgate Sensitive Pro Relief - turetu nuimti jautruma ta. As irgi sita zadu pirkti. O kiek kainuoja?
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2010 08 19, 09:50)
Giriu SPLAT intensyviai balinančią  thumbup.gif Tikrai jaučiasi efektas smile.gif Beje, nusipirkau dar balinančią su žaliąja arbata tai tikrai dantukai balti smile.gif

Aš irgi labai gundžiausi šita pasta. O nenujautrėja dantys?
Atsakyti
QUOTE(Jazira @ 2010 08 24, 13:36)
Aš irgi labai gundžiausi šita pasta. O nenujautrėja dantys?

Gal nežymiai... bet tikrai ne daugiau nei nuo bent kurios kitos balinančios...
Atsakyti
kokia splat kaina, o velym man ir nepasiteisino
Atsakyti
Man Lacalut patinka ir matos rezultatas sioks toks
Atsakyti