Įkraunama...
Įkraunama...

Balinančios dantų pastos

QUOTE(Vitulka @ 2010 10 06, 22:09)
reikia atvirkščiai, iš pradžių kita pasta, paskui Velym smile.gif

Tai ji taip ir daro mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2010 10 07, 09:25)
Tai ji taip ir daro  mirksiukas.gif

būtent, pagal instrukcijas smile.gif
Atsakyti
Nieko geriau nesu turejusi, kaina apie 70 lt. (galiu gauti) uztenka ilgiau nei pusei metu.... thumbup.gif
Kiek draugiu naudojo liko suzavetos rezultatu.
stomotologai ir rekomenduoja bigsmile.gif

user posted image

user posted image

ir pakaitai naudoju Rocs whitening thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes pati baigiau 12 dienu balinima su user posted image su siuo preaparatu tai likau patenkinta thumbup.gif dar tokia pacia pasta naudojau Crest 3D tai manau pagerino efekta, nzn ar lt tokiu yra pirkti bet tikrai verta pabandyti mirksiukas.gif
p.s. vyrui nuo pastos pabaltejo dantys ryskiai bet jis neruko , man uzeme ilgiau laiko doh.gif
Atsakyti
baigineju Splat extreeme white dantu pasta. Visumoj esu gana patenkinta pirkiniu. Ko truksta, tai gaivumo tik issivalius dantis. Tarkim Velym daug gaivesne, astresne. Is pradziu labai nepatiko splat skonis, bet pripratau ir dabar negaliu prisimint kuo ten man taip nepatiko biggrin.gif del balinimo..stebuklu nedaro, bet man rezultatas geresnis nei buvo po velym. rolleyes.gif
Atsakyti
"Velym" dantu pasta naudoju.Patinka ji man.Ne tiek kiek balina dantukus,tiek jos konsistencija ir skonis mirksiukas.gif
Atsakyti
Girdėjus apie Velym, tačiau dar neišbandžiau. unsure.gif Dabar naudoju Opalescence, didelė tūbelė- 25lt. Ir efektas yra, ir labai gaivus burnoj kvapas lieka ilgą laiką.. smile.gif
Atsakyti
Sveiki, gal esate kas nors naudoję Yotuel balinamąjį dantų teptuką? Būtų labai įdomu išgirsti atsiliepimų. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Puikute @ 2010 10 07, 17:49)
Sveikutes pati baigiau 12 dienu balinima su user posted image    su siuo preaparatu tai likau patenkinta  thumbup.gif  dar tokia pacia pasta naudojau Crest 3D tai manau pagerino efekta, nzn ar lt tokiu yra pirkti bet tikrai verta pabandyti  mirksiukas.gif
p.s. vyrui nuo pastos pabaltejo dantys ryskiai bet jis neruko , man uzeme ilgiau laiko  doh.gif

Nu jo kaina tai grra nuo 36£ iki 50 doh.gif
o man nieko nepadejo is situ pirkjniu mociutes patarimas: po pastos pravalit dantis su soda arba paimt lukstas nuo kiausiniu ir sumalt su kavamale ir valit dantis. keistai skamba,bet man padejo.rezultatas matesi po savaites thumbup.gif
Papildyta:
Sveikutes pati baigiau 12 dienu balinima su user posted image    su siuo preaparatu tai likau patenkinta  thumbup.gif  dar tokia pacia pasta naudojau Crest 3D tai manau pagerino efekta, nzn ar lt tokiu yra pirkti bet tikrai verta pabandyti  mirksiukas.gif
p.s. vyrui nuo pastos pabaltejo dantys ryskiai bet jis neruko , man uzeme ilgiau laiko  doh.gif

Nu jo kaina tai grra nuo 36£ iki 50
Atsakyti

drinks_cheers.gif labai geras daiktas. O dėl kainos tai ji normali, tik čia ne dantų pasta ax.gif Lietuvoj nepardavinėja, galima parsisiųst internetu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(murka1980 @ 2010 10 27, 15:24)
Nu jo kaina tai grra nuo 36£ iki 50 doh.gif
o man nieko nepadejo is situ pirkjniu mociutes patarimas: po pastos pravalit dantis su soda arba paimt lukstas nuo kiausiniu ir sumalt su kavamale ir valit dantis. keistai skamba,bet man padejo.rezultatas matesi po savaites thumbup.gif
Papildyta:

Nu jo kaina tai grra nuo 36£ iki 50

QUOTE(agmor @ 2010 10 27, 16:01)
drinks_cheers.gif  labai geras daiktas. O dėl kainos tai ji normali, tik čia ne dantų pasta  ax.gif  Lietuvoj nepardavinėja, galima parsisiųst internetu  4u.gif

usa biski pigiau manau , bet vienas minusas man po visos programos balinimo biski dantis jautrus pasidare sad.gif bet po savaites praejo manau nuo visu balintoju jautrus dantys pasidaro
Murka o kaip ta soda su lukstais sumaisyti reikia ar kaip ?
Atsakyti
Siu balinimo juosteliu Amerikoj kiekvienam prekybcentry, sako apie 20-30 baksu tekainuoja. LT kazkoks yra psl kur 120-150 lt tokios juosteles kainuoja.
Atsakyti