Įkraunama...
Įkraunama...

Balinančios dantų pastos

oo spalt tik11 su trupuciu kainuoja zymiai pigiau nei velym, o kaip tada opalescence lyginant abi
Papildyta:
lacalut man netiko nujautrejo ir kraujuoti pradejo dantenos
Atsakyti
QUOTE(pilveliukas @ 2010 08 25, 15:36)
kokia splat kaina, o velym man ir nepasiteisino

Splat visokių yra... nuo keliolikos iki 27 rodos g.gif: tai maniškė ta prabangi smile.gif buvau įdėjusi paveiksliuką seniau jau...
Atsakyti
QUOTE(pilveliukas @ 2010 08 25, 15:36)
kokia splat kaina, o velym man ir nepasiteisino

Šiandien pirkau eurovaistinėj, tai apie 13Lt su centais. Bet joms yra nuolaida berods Šeimos vaistinėj - 10Lt su centais kainuoja. Pamėginsim, įvertinsime paskui smile.gif
Atsakyti
aga, ir as vaistinej ziurejau ju keliu rusiu, bet visu kaina apie 11, brangesnes nemaciau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pilveliukas: 26 rugpjūčio 2010 - 06:55
QUOTE(pilveliukas @ 2010 08 26, 07:54)
aga, ir as vaistinej ziurejau ju keliu rusiu, bet visu kaina apie 11, brangesnes nemaciau g.gif

Aš kalbu apie šitą:
http://www.vaistai.l...m... white 75ml
user posted image

Rodos aš 23 Lt. mokėjau su akcija. Šiaip jos kaina berods 28 buvo...
Atsakyti
va, butent sita kilnojau ir kaina buvo bendra uzdeta, nepaklausiau kiek ji kainuoja, bet prie visu sios rusies stovejo ir kaina ta pati buvo
Atsakyti
jau keletą dienų naudoju Velym, nepasakyčiau, kad matau balinantį efektą (gal todėl, kad rūkau), kita vertus, pastą ne dėl balinimo pirkau, bet apskritai man labai patinka jausmas išsivalius dantis - atrodo tokie švarūs švarūs thumbup.gif
Atsakyti
Naudoju ir aš Velym. Pirmiausia gavau mėginuką, po to nusipirkau mažą pakuotę, dabar jau pati didžiausia spintelėj pūpso. Aš didelio efekto sau nematau, bet keli žmonės sakė, kad mano dantys balti atrodo.

P.S. po kelių dienų poveikio tikrai nebus, Velym veikia labai palengva. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vishmwish: 02 rugsėjo 2010 - 13:43
o ka manote apie Lacalut white
Atsakyti
As tai eiskau ko nors geresnio, bet nieko geriau nei Velym nerandu smile.gif Man nuo sios dantu pastos geriausias balinimo rezultatas matosi..
Atsakyti
QUOTE(cccitrin @ 2010 09 03, 09:23)
o ka manote apie Lacalut white

as pries tris dienas nusipirkau velym pasta .. nu man super thumbup.gif tikrai pabalino truputi priekinius .. aisku nereik daug noret po 3 dienu .. bet net vyras sako kodel tavo baltys baltesni lotuliukas.gif

o jis nusipirko ta lacalut white .. jau ne pirma karta .. ir as jau esu naudojus tai man ji paprasta pasta ir viskas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2006 08 09, 03:14)
na negi daugiau niekas dantu nesivalo?  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  blush2.gif

Nu as valausi dantis. jie balti nuo balinimo tai jokiu ipatingu pastu neperku. bet mano sesers dantys geltoni. jai 14m. gal kas zino kokia balinancia pasta? ji naudoja Vadamecum. kaip manot ar ji veiksminga? smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti