Įkraunama...
Įkraunama...

Balinančios dantų pastos

Beje, vakar pirkau pastą , ir vaistininkė sakė, kad balinančia dantukus reikia valyti tik jau išsivalius įprasta dantų pasta. Kažkaip pirmą sykį išgirdau šitą dalyką g.gif Man atrodo, kad tiek valant dantis, jie vien nuo šveitimo balti taps laugh.gif
Atsakyti
Kurios naudoja Velym pastą, ar valot prieš tai paprasta, tada Velym, ar iš karto su Velym? Nelabai suprantu esmės tokio valymo, kad pirma viena, tada šia. Man Velym puikiai išvalo dantis. Kažkada seniau kai turėjau, naudojau pagal instrukciją.. Ar yra koks skirtumas?
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 09 25, 12:54)
Kurios naudoja Velym pastą, ar valot prieš tai paprasta, tada Velym, ar iš karto su Velym? Nelabai suprantu esmės tokio valymo, kad pirma viena, tada šia. Man Velym puikiai išvalo dantis. Kažkada seniau kai turėjau, naudojau pagal instrukciją.. Ar yra koks skirtumas?

As valau tik su Velym, nera kada ryta zaistis su keliom dantu pastom smile.gif
Atsakyti
Man asmeniskai,tai tiek Velym, tiek Lacalut,vienodai balina, nesiskiria niekuo.
Kazkas rase,kad dantys sujautreje buvo,ar dar kazkokios problemos,tai patarciau naudoti taip pvz., ryte su balinancia issivalyti, o vakare su kokia kita profilaktiskai gydancia valytis.Be to dar yra ir ivairiu skalavimo skysciu,sujautrejusiems dantims,irgi efektingai padeda. smile.gif
Atsakyti
Valau pirma su paprasta, paskui su Velym. Ir tik vakare, ryte tik su paprasta.
Atsakyti
As tai siuo metu naudojo balinancia dantu pasta Theramed S.O.S. Sensitive, bet kazkokio efekto nepastebejau, o kaina nemaza. Gal dar kas bandete sia pasta? Kokie Jusu atsiliepimai?
Atsakyti
Gal kas naudoja šitas pastas? Norėčiau žinoti kokie atsiliepimai, katra geresnė
user posted image

user posted image
Atsakyti
turėjau tą pirmą Denivit.
nestebuklas tikrai, skonis gaivus mėtų, kad nubalintų iki baltumo tai nea,bet pabalino, negaliu sakyt, kad nieko nedarė.
aš užsienyje ją pirkau, ji man didelius pinigus kainavo, Lietuvoj už tokią kainą, kaip mokėjau, nepirkčiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 10 06, 15:26)
turėjau tą pirmą Denivit. <..> ji man didelius pinigus kainavo, Lietuvoj už tokią kainą, kaip mokėjau,  nepirkčiau smile.gif

Tai kad ji visai pigi unsure.gif Aš dabar ją nusipirkau, tai tik vieną svarą mokėjau unsure.gif o kai išpakavau, pagal tūtelę prisiminiau, kad pirkau ją anksčiau doh.gif (senatvinė sklerozė turbūt prasidėjo) Na, kadangi nupirkau, tai sunaudosiu, juolab skonis jos tikrai geras rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pigalica: 06 spalio 2010 - 18:22
Aš naudoju Velym rytais, po to, kai išsivalau įprasta pasta. Vakarais Velym nenaudoju, rezultatas matosi jau po kokios savaitėlės, aišku, nešviečia dantys tamsoj, bet kažkiek pašviesina tikrai.
Atsakyti
O man labai tinka ir patinka ALOE VERA vaistinese prekiaujama dantu pasta WHITENING yra ju ir kitokiu rusiu jautriems dantims ir t.t. 100ml jei neklystu apie 25 lt. bet po sitos vieninteles pastos bent skirtumas jauciasi kad dantys svelnus svelnus, ir tikrai pabalina kazkiek dantis. Turi alavijo, arbatmedzio, sodos man atrodo irgi sudetyje.
Atsakyti
QUOTE(Pigalica @ 2010 10 06, 19:21)
Tai kad ji visai pigi unsure.gif Aš dabar ją nusipirkau, tai tik vieną svarą mokėjau unsure.gif o kai išpakavau, pagal tūtelę prisiminiau, kad pirkau ją anksčiau doh.gif (senatvinė sklerozė turbūt prasidėjo) Na, kadangi nupirkau, tai sunaudosiu, juolab skonis jos tikrai geras rolleyes.gif

aš Danijoj pirkau, litais mokėjau apie 16 lt g.gif

QUOTE(ZaliaMeta @ 2010 10 06, 19:42)
Aš naudoju Velym rytais, po to, kai išsivalau įprasta pasta.

reikia atvirkščiai, iš pradžių kita pasta, paskui Velym smile.gif
Atsakyti