Įkraunama...
Įkraunama...

Balinančios dantų pastos

Pradėjau naudoti l'angelica , skaičiau neblogų atsiliepimų apie šią pastą, taigi bus matyt ar pabals nors truputį mano dantukai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo feminell'a: 17 sausio 2011 - 14:00
QUOTE(Carammell @ 2011 01 17, 14:20)
o kokias tiksliai naudoji?  smile.gif

CREST 3D WHITE
Atsakyti
O as nusipirkua dabar Pharmadent whitening. Lauksiu rezultato. Iki tol tik Velym buvo padejus smile.gif
Atsakyti
Siandien -rytoj pirksiu VELYM.
Kur isigyti Vilniuje galima pigiau? 4u.gif
Atsakyti
man irgi VELYM padėjo thumbup.gif
Atsakyti
Mergaites,
Nerandu Vilniuje VELYM. g.gif
Kur Jus perkate. Parduotuvsse nera blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pallada @ 2011 01 21, 02:31)
Mergaites,
Nerandu Vilniuje VELYM.  g.gif
Kur Jus perkate. Parduotuvsse nera  blush2.gif

as perku vaistinej
Atsakyti
siandien mano dantistas sake kad pastos nepadeda- tik dantu balinimas
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2011 01 21, 23:44)

Man asmeniskai padeda ir net labai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2011 01 21, 23:44)

QUOTE(egluciukas @ 2011 01 21, 23:46)
Man asmeniskai padeda ir net labai smile.gif

Man rodos, kad pastos padeda pašviesinti dantis keliais tonais. Jei nori tų "amerikoniškos šypsenos" akinančiai baltų dantų kaip colgate reklamos bebro, tai va reiks ir balinimo biggrin.gif

Man asmeniškai pašviesina balinančios pastos tikrai keliais tonais. Rezultatas ypač jaučiasi jei negeriu kavos, arbatos juodos ir raudono vyno. Nuo jų tamsėja dantukai tamsėja...
Atsakyti
Aš neseniai balinau dantukus lazeriu, nes linkę kauptis apnašos. Nerūkau, kavos ir juodos arbatos geriu minimaliai, raudono vyno paskanauju ne taip ir dažnai tongue.gif . Po balinimo pradėjau naudoti iš Rusijos parvežtą dantų pastą SPLAT "White plus", kurią labai išgyrė kolegės. Žiūrėsim...
O šiaip tai labai daug balinančių pastų esu išmėginusi. Tikrai vertos dėmesio šios: VELYM, LACALUT ir dovanų gauta ORIFLAME. Prieš pastarąją kažkaip skeptiškai buvau nusiteikusi, nes nenaudoju jokios platinamos kosmetikos, bet tenka pripažinti, jog ši pasta man patiko thumbup.gif .
Atsakyti
Sensodyne Pronamel Gentle Whitening man si labai patinka , palygint su kitomis labai svelni , negriauzia burnos.
Atsakyti