Pradėjau naudoti l'angelica , skaičiau neblogų atsiliepimų apie šią pastą, taigi bus matyt ar pabals nors truputį mano dantukai

O as nusipirkua dabar Pharmadent whitening. Lauksiu rezultato. Iki tol tik Velym buvo padejus

Siandien -rytoj pirksiu VELYM.
Kur isigyti Vilniuje galima pigiau?
Kur isigyti Vilniuje galima pigiau?

man irgi VELYM padėjo

Mergaites,
Nerandu Vilniuje VELYM.
Kur Jus perkate. Parduotuvsse nera
Nerandu Vilniuje VELYM.

Kur Jus perkate. Parduotuvsse nera

QUOTE(Pallada @ 2011 01 21, 02:31)
as perku vaistinej
siandien mano dantistas sake kad pastos nepadeda- tik dantu balinimas
QUOTE(ZBITKA @ 2011 01 21, 23:44)
Man asmeniskai padeda ir net labai

QUOTE(ZBITKA @ 2011 01 21, 23:44)
QUOTE(egluciukas @ 2011 01 21, 23:46)
Man rodos, kad pastos padeda pašviesinti dantis keliais tonais. Jei nori tų "amerikoniškos šypsenos" akinančiai baltų dantų kaip colgate reklamos bebro, tai va reiks ir balinimo

Man asmeniškai pašviesina balinančios pastos tikrai keliais tonais. Rezultatas ypač jaučiasi jei negeriu kavos, arbatos juodos ir raudono vyno. Nuo jų tamsėja dantukai tamsėja...
Aš neseniai balinau dantukus lazeriu, nes linkę kauptis apnašos. Nerūkau, kavos ir juodos arbatos geriu minimaliai, raudono vyno paskanauju ne taip ir dažnai
. Po balinimo pradėjau naudoti iš Rusijos parvežtą dantų pastą SPLAT "White plus", kurią labai išgyrė kolegės. Žiūrėsim...
O šiaip tai labai daug balinančių pastų esu išmėginusi. Tikrai vertos dėmesio šios: VELYM, LACALUT ir dovanų gauta ORIFLAME. Prieš pastarąją kažkaip skeptiškai buvau nusiteikusi, nes nenaudoju jokios platinamos kosmetikos, bet tenka pripažinti, jog ši pasta man patiko
.

O šiaip tai labai daug balinančių pastų esu išmėginusi. Tikrai vertos dėmesio šios: VELYM, LACALUT ir dovanų gauta ORIFLAME. Prieš pastarąją kažkaip skeptiškai buvau nusiteikusi, nes nenaudoju jokios platinamos kosmetikos, bet tenka pripažinti, jog ši pasta man patiko

Sensodyne Pronamel Gentle Whitening man si labai patinka , palygint su kitomis labai svelni , negriauzia burnos.