Shiduh, nuorodą įdėjau
Čika, aš formavau taip: į tešlos apskritimo vidurį dėjau įdarą, tada viršų suspaudžiau panašiai, kaip kibinams (tik be išraitymų), tada rankomis švelniai spausdama tiesiog suformavau bandelę ir dėjau siūle žemyn
dute1, prieskoniai labai individualus dalykas... Jeigu žinai, kad mėgsti su daugiau prieskonių, tai visada jų ir dėk daugiau
O šis keksas man neatrodo sausas... Jau nemažai kartų jį kepiau

Na bet čia irgi skonio klausimas
krika, šiuos blynus kepu daugybę metų ir pieną paprastai pilu iš akies, bet prieš rašydama receptą pamatavau

Gal tik nepaminėjau, kad miltų dedu kupinus šaukštus.. O jeigu dar pritarkuoju obuolių į tešlą, tai tirštumas būna pats tas
taibent1, smagu, kad patiko
Mergele, sviestą iki purumo plaku mikseriu apie 5 minutes