ir aš išbandžiau makaronų lizdelius su kalakutiena. beje, ją pirkau pirmąkart, visada naudoju jautienos faršą. ir, pasirodo neapsirikau savo spėjimuose, kalakutiena mums per saldi
, taigi vėl grįšiu prie jautienos
, bet šiaip receptas labai geras
QUOTE(Sonatina @ 2006 08 30, 15:53)
Ačiū
Sonatina, kur perki faršą kalakutienos
Aš buvau nusipirkus ir jame buvo kietų dalelių(gal kaulų primalta
)po to laiko bijau pirkt
aš tiek kalakutienos, kaip mažius sako, sveiko maisto, tiek vištienos krūtinėlių faršus perku kalvarijų turgavietėje, arba makcimoje, visad perku brangesnį, jis geresnis. aišku, idealiausia susimalti pačiai, tuomet žinai ką valgai. Parduotuvėse niekad neperku kiaulienos faršo, nes atkreipkit dėmesį - matomas aiškus skirtumas
Sveikutės
Jau seniai seku šią temą,na ir susigundžiau,kepsiu "Vištieną jogurto padaže" padažo jau turiu,tai net Vilniuje Maximoje nusipirkau,nes pas mus tai neradau tokio pat kaip recepte
na atsiliepimai ir foto bus vėliau,bet manau kad ir man kaip ir kitoms,pagal Sonatinos receptus viskas pavyks puikiai
Dabar čia tiek prisižiūrėjau skanumų,kad ir man nemėgstančiai virtuvės,noras atsirado.Tik va bėda,kad ir neturiu formų,tai teks prisipirkti,labai norių tų "širdelių" iš šerbeto pamėginti.
Šiandiena Tome Philippse žiūrėjau silikonines formeles,bet man jos tokios pigios pasirodė,tai sakau gal prastos bus.Ko gero teks iki Kauno nukakti ir ten jų firminėje parduotuvėje pasižiūrėti.
O dar kažkas,klausė Sonatinos apie jos "Vištos" formelę,tai Tome Pfilipps mačiau yra jų pirkti ir gana pigi apie 9lt.
Papildyta:
Manau pasiskolinsiu įdėją ir gaminsiu taip pat iš kulšelių,nes kumpeliai man kažkaip sausoki,na nebent kai su padažu,tai gal ir ne
Jau seniai seku šią temą,na ir susigundžiau,kepsiu "Vištieną jogurto padaže" padažo jau turiu,tai net Vilniuje Maximoje nusipirkau,nes pas mus tai neradau tokio pat kaip recepte
Dabar čia tiek prisižiūrėjau skanumų,kad ir man nemėgstančiai virtuvės,noras atsirado.Tik va bėda,kad ir neturiu formų,tai teks prisipirkti,labai norių tų "širdelių" iš šerbeto pamėginti.
Šiandiena Tome Philippse žiūrėjau silikonines formeles,bet man jos tokios pigios pasirodė,tai sakau gal prastos bus.Ko gero teks iki Kauno nukakti ir ten jų firminėje parduotuvėje pasižiūrėti.
O dar kažkas,klausė Sonatinos apie jos "Vištos" formelę,tai Tome Pfilipps mačiau yra jų pirkti ir gana pigi apie 9lt.
Papildyta:
QUOTE(babouziuke @ 2006 08 30, 10:15)
Dariau ne iš kumpelių, o iš šlaunelių vištos ir naudojau ne jogurtinį padažą, o prancūzišką padažą tos pačios firmos. Dar pamiršau paminėti, kad kulšeles suprieskoniavau su vegeta
. Ir viską kepiau 1:30 min.
Manau pasiskolinsiu įdėją ir gaminsiu taip pat iš kulšelių,nes kumpeliai man kažkaip sausoki,na nebent kai su padažu,tai gal ir ne
Kaliteja, tikiuosi vištiena pavyks ir tau
Šerbetą gali tikrai daryti ir ne širdelėse, o paprastuose indeliuose
O dėl formų visai nebūtina į Kauną važiuoti, gali užsisakyti ir internetu
Viena mergina rašė, kad pirko TP silikoninę formą ir visai patenkinta, tik jas sunkiau įdėti į orkaitę, nebent jau viską ruošti įdėjus silikoninę formą iškart į skardą
O kur tu matei TP vištos formą?
Savaitgalį buvau, bet tikrai nemačiau nieko panašaus...
garbane, tikrai nereikia apvirti šparaginių pupelių
Gi bulvės spėja suminkštėti, o pupelės tuo labiau
Manau su pupelėmis turėtų būti labai skanu 
Šerbetą gali tikrai daryti ir ne širdelėse, o paprastuose indeliuose
Viena mergina rašė, kad pirko TP silikoninę formą ir visai patenkinta, tik jas sunkiau įdėti į orkaitę, nebent jau viską ruošti įdėjus silikoninę formą iškart į skardą
O kur tu matei TP vištos formą?
garbane, tikrai nereikia apvirti šparaginių pupelių
Merginos, reikia patarimo:ruošiuosi šiandien gaminti varškės apkepą, gal galit pasufleruoti kokiame aukštyje orkaitėje jis turi būti kepamas







