
Vakarienei iškepiau blynelių

Blyneliai iš krabų lazdelių
2 plonai supjaustyti svogūno laiškai
400 g krabų lazdelių, smulkiai supjaustytų
2 a. š. citrinos sulčių
2 kiaušiniai, lengvai išplakti
2/3 st. miltų
1 a. š. kepimo miltelių
1/3 st. šalto alaus
druskos, pipirų
aliejaus
Dubenyje sumaišyti susmulkintas krabų lazdeles, svogūną, citrinos sultis ir kiaušinius. Pagardinti druska ir pipirais. Suberti miltus, supiltų alų ir gerai išmaišyti.
Įkaitini keptuvėje aliejų. Dėti po šaukštą masės ir kepti maždaug po 2 min. iš kiekvienos pusės ant vidutinės ugnies.
P. S. stiklinė - 236 ml. Krabų lazdeles tiesiog sutarkavau burokine tarka... Vietoje svogūno laiškų įdėjau labai smulkiai supjaustyto nedidelio svogūno galvą... Galima įberti smulkintų krapų... Visai neblogai pavakarieniavome
Labai skanu su saldžiu čili padažu


Blyneliai iš krabų lazdelių
2 plonai supjaustyti svogūno laiškai
400 g krabų lazdelių, smulkiai supjaustytų
2 a. š. citrinos sulčių
2 kiaušiniai, lengvai išplakti
2/3 st. miltų
1 a. š. kepimo miltelių
1/3 st. šalto alaus
druskos, pipirų
aliejaus
Dubenyje sumaišyti susmulkintas krabų lazdeles, svogūną, citrinos sultis ir kiaušinius. Pagardinti druska ir pipirais. Suberti miltus, supiltų alų ir gerai išmaišyti.
Įkaitini keptuvėje aliejų. Dėti po šaukštą masės ir kepti maždaug po 2 min. iš kiekvienos pusės ant vidutinės ugnies.
P. S. stiklinė - 236 ml. Krabų lazdeles tiesiog sutarkavau burokine tarka... Vietoje svogūno laiškų įdėjau labai smulkiai supjaustyto nedidelio svogūno galvą... Galima įberti smulkintų krapų... Visai neblogai pavakarieniavome


QUOTE(Sonatina @ 2006 08 30, 20:11)
Blyneliai iš krabų lazdelių
puiku!! jaučiu, jie ir šalti skanūs, ar ne??? galima svečiam prikepti ir prie alučio - niam niam

Idomus tie krablazdziu blynai
lazdeles tesloje man labai patinka, tik su jomis visada valgau kazka tokio stipresnio, israiskingesnio skonio, nes tesloje lazdeles man beskones tokios...
Todel pirma mintis sove - ar blyneliai ne beskoniai?
Turbut Sonatinos naudotas padaziukas ir pataiso visa reikala

Todel pirma mintis sove - ar blyneliai ne beskoniai?
Turbut Sonatinos naudotas padaziukas ir pataiso visa reikala

Kepiau vakarienei varškės apkepą... Vyras tik galva lingavo, o mažasis nieko per dieną beveik nevalgęs (jis nevalgiukas toks visai) kad kirto
Ačiū Tau, Sonatina
Svarbiausia, kad mano mažasis prikimšo pilvuką tai dabar ir man ramiau...

Ačiū Tau, Sonatina


Orkaitej pasauta vistiena jogurte, o as panikuoju
nes aisku tokio padazo kaip sonatinos neradau tai nusipirkau kitoki. Vieninteli rasta salotu uzpila su jogurtu. Ala jogurtas su agurkais. Ir dar "light"
Tik vat as jo paragavau tik tada kai jau viska sukrovus buvau ir ojei koks jis man neskanus pasirode
Kazin koks visko skonis bus su situo padazu
Ot liksim nevalge.. na dar yra saldytuve saldyta lazanija jei ka..
Sorry uz off-topic.. guodziuosi..







Sorry uz off-topic.. guodziuosi..

QUOTE(Sonatina @ 2006 08 30, 17:31)
1. Šerbetą gali tikrai daryti ir ne širdelėse, o paprastuose indeliuose
O dėl formų visai nebūtina į Kauną važiuoti, gali užsisakyti ir internetu
2. Viena mergina rašė, kad pirko TP silikoninę formą ir visai patenkinta, tik jas sunkiau įdėti į orkaitę, nebent jau viską ruošti įdėjus silikoninę formą iškart į skardą
3. O kur tu matei TP vištos formą?
Savaitgalį buvau, bet tikrai nemačiau nieko panašaus...


2. Viena mergina rašė, kad pirko TP silikoninę formą ir visai patenkinta, tik jas sunkiau įdėti į orkaitę, nebent jau viską ruošti įdėjus silikoninę formą iškart į skardą

3. O kur tu matei TP vištos formą?


1. Ai nu tai kad aš nelabai ten dar suprantu,kaip tai daroma.Na bet pasidomėsiu,tiesiog vyras dažnai į Kauną važiuoja tai ir aš kartu galiu.
2. Tai va ir man jos kažkokios labai jau per minkštos pasirodė,nors nesu mačiusi dar kitų

3. Tikrai tikrai TP mačiau,nes vakar Jūsų seną temą visą perskaičiau ir mačiau parodytą tą vištą,o kai žiūrėjau tas formeles tai akis ir užkliuvo už jos,lygiai tokia pati,su kojelėmis ir parodyta,kad višta iškepta.Dar ir zuikiuo,berods forma buvo.
Mano "Višta jogurto padaže" jau iškepta


