Nuo pat gimimo miega tik atskiroje savo lovytėje ir tikrai be jokių problemų užmiega joje vienas, nelabai ir teko kada migdyt, tiesa ji su nuimtu kraštu ir pristumta prie pat mano lovos, kad patogiau naktį būtų maitint. Bet va dabar prasidėjo keliavimai ir vaikinas besivartydamas dažnai atsiduria mano lovoje, o ypač kažkaip tada, kol manes dar joje nėra.
Musu dukryte 9 menesius miegojo su mumis lovoj-gerai, kad lova plati..
O dabar jai jau 11 menesiu, tai miega savo lovyteje.. Ir man ir jai taip daug geriau..
Ir kaip ne keista, tas pripratinimas prie lovytes nebuvo skausmingas..

Labas rytas,
Niu jau kokie grazus tie jusu leliukai
Laukiu nesulaukiu, kol praeis dar du menesiai ir pamatysiu ir savo
Uzejau pasisveciuot ir pasidomet, kaip tie musu brangiausieji
miega.. Ka pirkti, kiek pirkti, kur geiausi? Jus jau turit patirties, gal galit patarti? PADEKIT
Lovyte - pasirinkimas nemazas, kokia geriausia pirkti, ar kur nusileidzia sonas, ar kur issima strypai, ar supama? Patalyne - kiek komplektu nusipirkti? Kaip jums ciuzinukai i lovyte - geresni kokosiniai, ar kokie? Dar maciau viena pusiau kokosinis, pusiau grikinis.
Ar reikia deti maziukui pagalvele, ar uztenka (kazkur skaiciau) padeti ranksluoti ar kazka panasau, susukta i voleli?
Kokios antklodes buna, ir kokios tinka maziukams geriausiai?

Niu jau kokie grazus tie jusu leliukai

Uzejau pasisveciuot ir pasidomet, kaip tie musu brangiausieji

Lovyte - pasirinkimas nemazas, kokia geriausia pirkti, ar kur nusileidzia sonas, ar kur issima strypai, ar supama? Patalyne - kiek komplektu nusipirkti? Kaip jums ciuzinukai i lovyte - geresni kokosiniai, ar kokie? Dar maciau viena pusiau kokosinis, pusiau grikinis.

Kokios antklodes buna, ir kokios tinka maziukams geriausiai?
Rutulia,
Mes turim lovytę, kur šonas nusiima, tai labai gerai, bet dažnai pasigailiu, kad musu lovytė neturi lingių, manau, pasūpavus ji ilgiau pamiegotų savo lovytėj
Čiužinukas mūsų kokosinis, bet aš dabar vis pagalvoju, kad gal reikėjo pirkti grikinį
Nes kokosinis gal jai per kietas, todėl nemiega? Pusiau kokosinis, pusiau grikinis, manau, idealu, juolab ir nuomonių girdėjau, kad ant grikinio miegoti sveikiau
Pagalvės mes vis dar nenaudojam, bet po čiužiniu padėjus susuktą rankšluostį, kad būtų šioks toks nuolydis
Patalynės turim 3 komplektus, bet iš tikro užtektų ir 2
Dėl antklodžiū nežinau. Mes turim vatinę kaldrytę ir adialą, dar žiemai man labai praverčia šiltas miegmaišis, nes manoji nemėgsta būt užsiklojus.
Maniškė praktiškai kuo toliau, tuo mažiau miega savo lovytėj, geriausiai, joje pamiega pusę nakties, o šiaip miegam tryse
Mes turim lovytę, kur šonas nusiima, tai labai gerai, bet dažnai pasigailiu, kad musu lovytė neturi lingių, manau, pasūpavus ji ilgiau pamiegotų savo lovytėj

Čiužinukas mūsų kokosinis, bet aš dabar vis pagalvoju, kad gal reikėjo pirkti grikinį

Pagalvės mes vis dar nenaudojam, bet po čiužiniu padėjus susuktą rankšluostį, kad būtų šioks toks nuolydis

Patalynės turim 3 komplektus, bet iš tikro užtektų ir 2

Dėl antklodžiū nežinau. Mes turim vatinę kaldrytę ir adialą, dar žiemai man labai praverčia šiltas miegmaišis, nes manoji nemėgsta būt užsiklojus.
Maniškė praktiškai kuo toliau, tuo mažiau miega savo lovytėj, geriausiai, joje pamiega pusę nakties, o šiaip miegam tryse

Vienu metu buvau pradejusi galvoti, kad visos mamos tvarkingai, kaip filme apie amerikos milijonierius, migdo vaikus atskiram kambary:) nu ir jis ten sau auga vienas:)
Dabar gi ziuriu - issilygino
as jau trecia vaika migdau salia ir labai tuo patenkinta. Visada isimiegodavau, vaikai buvo pamaitinti tyliai, susildyti net ir nuspyre antklodes. o vyras tai patenkintas, kad as nepervargusi ir dar turiu noro ir jegu demesio jam parodyti:)
Pietu miego guldau i lovele, o ir zaisti ten jai kol kas labai patogu. Kai nakti nebeprasys valgyti, guldysim gal ir i lovele, bet ... nezinau kai vaikas toks nusispardantis - bijau susaldyti ziema. Kol kas miegam praviru langu ir mums
P.S. o del iskraustymo savarankiskam miegojimui, tai jie patys ima viena diena ir sugalvoja kad jiem taip idomiau:) tikrai neskausmingai.
Dabar gi ziuriu - issilygino

as jau trecia vaika migdau salia ir labai tuo patenkinta. Visada isimiegodavau, vaikai buvo pamaitinti tyliai, susildyti net ir nuspyre antklodes. o vyras tai patenkintas, kad as nepervargusi ir dar turiu noro ir jegu demesio jam parodyti:)
Pietu miego guldau i lovele, o ir zaisti ten jai kol kas labai patogu. Kai nakti nebeprasys valgyti, guldysim gal ir i lovele, bet ... nezinau kai vaikas toks nusispardantis - bijau susaldyti ziema. Kol kas miegam praviru langu ir mums

P.S. o del iskraustymo savarankiskam miegojimui, tai jie patys ima viena diena ir sugalvoja kad jiem taip idomiau:) tikrai neskausmingai.
mano
nei vienos nakties nera miegojusi musu lovoj. kazkaip nepatingedavau perkelt pamaitinusi, tai priprato ir dabar labai dziaugiuosi.
kai visai kudikis dar, tai gal ir nieko, bet kai didesnis lelius, tai vartosi, man baisu, kad perlips ir iskris kai miegosim
bet ir siaip, tam ir yra vaiko lovyte, kad joje miegotu

kai visai kudikis dar, tai gal ir nieko, bet kai didesnis lelius, tai vartosi, man baisu, kad perlips ir iskris kai miegosim

bet ir siaip, tam ir yra vaiko lovyte, kad joje miegotu

Mes jau 10mėn. miegam trise. Manau, kad tai labai gerai. Vaikas miega ramus jausdamas tėvus šalia. O kai bandžiau guldyti į lovytę tai greit prabunda-matyt trūksta artumo. Ir nežadu kankint nei savęs, nei vaiko dresuodama miegoti atskirai. Užtai labai nervinu savo anytą, kad "nepajutau" kaip auginami vaikai-mano saulytė ramiai išmiegojo visas naktis. Vistiek ateis kažkada laikas,kai vaikas norės miegoti vienas, o aš su ilgesiu prisiminsiu mažą savo vabaliuką, tyliai alsuojantį mamai prie šono...
QUOTE (crocus @ 2004 09 07, 13:54) |
Mes jau 10mėn. miegam trise. Manau, kad tai labai gerai. Vaikas miega ramus jausdamas tėvus šalia. O kai bandžiau guldyti į lovytę tai greit prabunda-matyt trūksta artumo. Ir nežadu kankint nei savęs, nei vaiko dresuodama miegoti atskirai. |
Quote:
Mes jau 10mėn. miegam trise. Manau, kad tai labai gerai. Vaikas miega ramus jausdamas tėvus šalia. O kai bandžiau guldyti į lovytę tai greit prabunda-matyt trūksta artumo. Ir nežadu kankint nei savęs, nei vaiko dresuodama miegoti atskirai.
O kaip jusu su vyru intymumas kai vaikas miega salia? Negaliu net isivaizduoti kaip miegoti su vaiku. Musiskei 6 men. Pirmas sesias savaites miegojo musu miegamajame savo lovyteje, po to perkeleme i atskira kambari. Nuo tada pradejo miegoti per nakti. Dabar miega per nakti po vienuolika valandu. Vaikui reikalinga erdve ir tyla. O prie tevu artumo kai pripranta tai po to sunku atpratinti. Svarbiausia ipratinti anksti.
Papildyta @ [mergetime]1094616609[/mergetime]
Kazka sumaliau cituodama. Atsiprasau.
Mano zuikis puse metu miegojo su mumis. O dabar miega savo lovyteje.
Gavosi taip. Viena ryta isslydo is musu lovos. Atsibundu, o jis ant zemes zaidzia. Nuo to laiko pradejom miegoti lovyteje.

Gavosi taip. Viena ryta isslydo is musu lovos. Atsibundu, o jis ant zemes zaidzia. Nuo to laiko pradejom miegoti lovyteje.

Mano dukryte su manimi miegojo gal koki menesi
kol diegliukai kamavo. Paskui savo lovytej prie teveliu lovos, o nuo 4 menesiu i atskira kambari. Nors pati maitinu po siai dienai kazkaip nekyla pagunda guldyti salia. Is musu lovos isvinguriuotu greitai man atrodo
Vaikas turi savo lovyte ir turi joje saugiai miegot.

MES IRGI MIEGAME KARTU, NES NAKTIMIS DAZNAI KELIASI IR UZMIEGA TIK GLOSTANT MANO PLAUKUS. IR NEZINAU KIEK TAI TESIS. BANDZIAU VIETOJ MANO PLAUKU PAKISTI LABAI MINKSTA ZAISLIUKA, NETINKA. TAIGI TENKA MIEGOTI VISIEMS TRIMS VIENOJE LOVYTEJE. GERAI , KAD LOVA LABAI PLATI. IR DAR SKAICIAU KNYGA APIE VAIKU AUKLEJIMA "yPATINGI TEVAI - YPATINGI VAIKAI" RASO, KAD JEIGU VAIKAS NORI MIEGOTI KARTU SU TEVAIS TEGUL MIEGA, NE JIS TAIP JAUCIASI SAUGUS.
SU PIRMU SUNELIU IRGI BUVO TAS PATS, GALVOJAU , KAD NIEKADA NEIPRAS SAVO LOVYTEJE MIEGOTI. BET SUEJUS 2M. PATS NUEJO MIEGOTI I SAVO LOVYTE. TAIGI AS NEPERGYVENU DEL TO. SVARBU IR VYRUI TAI NEMAISO.
SU PIRMU SUNELIU IRGI BUVO TAS PATS, GALVOJAU , KAD NIEKADA NEIPRAS SAVO LOVYTEJE MIEGOTI. BET SUEJUS 2M. PATS NUEJO MIEGOTI I SAVO LOVYTE. TAIGI AS NEPERGYVENU DEL TO. SVARBU IR VYRUI TAI NEMAISO.

Mes miegam visi trys kartu
Kai buvau nescia buvau nusiteikusi pries miegojma kartu, bet gyvenimas, o tiksliau lelius pakoregavo viska taip, kaip turi buti
Nu jis toks maminukas pas mane, jam prisiglausti, apsikabinti reikia, plaukus mamos paglostyti. Ir uzmiega tik prie papo...
Tik, galvoju, kokio velnio ta lovyte su visu kokosiniu ciuziniu pas mus kambary stovi
Praktiskai nenaudota. Miegodavo joje kazkuri laika iki pirmo prabudimo. Ko gero reiks parduot

Tik, galvoju, kokio velnio ta lovyte su visu kokosiniu ciuziniu pas mus kambary stovi