Įkraunama...
Įkraunama...

Kur miega naktį jūsų lelius?

Mano mažylis miega iš pradžių savo lovytėje, o kai naktį pamaitinu tai ir pasilieku savo lovoje ir taip išmiegame iki ryto. biggrin.gif
Atsakyti
Nuo pat gimimo miega savo lovyteje,ir net kitoje vietoje neuzmiega biggrin.gif
Atsakyti
miega su mama wub.gif kaip kažkas jau rašė, kad jei reikėtų kilnoti vaiką tris keturis kartus per naktį, tai nei jis, nei mama neišsimiegotų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kristal @ 2006 11 09, 11:05)
As taip pat tik diena laikau savo pupa, kad ji atsirugtu... Nematau reikalo ja nakti kamuoti, kad butinai atsirugtu  schmoll.gif  g.gif
Juk tada vaikutis tik issibudina...  blink.gif

Isibudina?Atvirksciai an ranku dar greiciau uzmiega nei seip paguldyta,o atsirugt visada atsirugsta.Nors maniske diena labai jautriai miega ,krupcioja del brazdesiu,bet nakti net riaugeja miegodama ir vargo nejaucia. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(monyte @ 2006 11 09, 23:55)
Isibudina?Atvirksciai an ranku dar greiciau uzmiega nei seip paguldyta,o atsirugt visada atsirugsta.Nors maniske diena labai jautriai miega ,krupcioja del brazdesiu,bet nakti net riaugeja miegodama ir vargo nejaucia.  biggrin.gif

aš kažkur skaičiau, kad jei mama maitina pati, nėra butina vaikučiui naktį atsirūgt, jis tiesiog nepriryja tiek oro. aš tai savo klecką laikydavau, kad atsirūgtų kokius keturis mėnesius, o dabar ir dieną to nedarom rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Spindulėlis @ 2006 11 10, 00:00)
aš kažkur skaičiau, kad jei mama maitina pati, nėra butina vaikučiui naktį atsirūgt, jis tiesiog nepriryja tiek oro. aš tai savo klecką laikydavau, kad atsirūgtų kokius keturis mėnesius, o dabar ir dieną to nedarom rolleyes.gif

g.gif Jei dieną neleisčiau jasm atsirūgti, tai nenustotų zirzęs doh.gif Dabar kai pats sėdi, tai nėr problemų su riaugais thumbup.gif Valgydamas jau atsirūgsta... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Juritele @ 2006 11 09, 22:53)
Nuo pat gimimo miega savo lovyteje,ir net kitoje vietoje neuzmiega  biggrin.gif

Ir mano dukrytė miega tik savo lovytėj.
Atsakyti
mano lelyte nuo pat pirmos dienos miega nakti savo lovyteje.kazkaip neemiau i savo lova ir ji net nezino kas tai yra miegoti su teveliais.manau svarbu mamai nakti pailseti biggrin.gif .o dienos metu miega vezimelyje
Atsakyti
Labai aktuali temele mums... Kaip tik ne per seniausiai teti iskrausteme kiton lovon. O pirmus menesius irgi buvau grieztai isitikinus-nepripratinsi tevu lovoj miegot, ir nemiegos. Kurgi ne biggrin.gif Virs puses metuku kai isigudravo po n kartu (tikrai ne 2-3) papulio keltis, cia matyt su ketinimu iki mamos dasigaut smile.gif , tai spjoviau i savo isitikinimus ir miegam kartu (bandem visi trys, ale ne kas). O is ryto net nebeatsimenu, kiek kartu as ten maitinau.
Atsakyti
O mano mazute tai nuo pat gimimo savo lovelej miga ir diena ir nakti thumbup.gif
Tik ryte kai jau pabunda 7val. o mamyte dar labai miego nori doh.gif tai pavalgius ir paguli su mama, bet tikrai neuzmiega biggrin.gif
Atsakyti
Musiskis miega savo lovyteje arba vezimukyje thumbup.gif musu lovoje miega tik tada kai serga arba kai labai jau neramus ir verksmingas buna.
Atsakyti
Musu princese miega savo loveleje, tik kai buna labai nerami ir daug verkia, tai miega kartu su mamyte wub.gif
Atsakyti