Įkraunama...
Įkraunama...

Kur miega naktį jūsų lelius?

Sveikos mamytės, kaip gerai toms, kurių mažuliai miega lovytėje, mano mažiulis iki 3,5 mėn. miegodavo lovytėje, bet dabar niekaip neišeina perkelti į lovytę, tuoj atsibunda, o jeigu iškart neprabunda, tai išmiega tik 15-20 min. ir vėl turiu imti pas save. Aišku taip aš geriau išsimiegu, kai nereikia šokinėti, bet manau, kad vaikutis turėtų miegoti lovelėje. Gal kam panašių problemėlių buvo, gal turite patarimų kaip mažiulį pripratinti miegoti lovelėje? g.gif doh.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dowiliuke @ 2006 12 17, 18:14)
mano pupa nuo pat gimimo miega savo lovytej ir jokiu problemu  thumbup.gif  neisivajzduoju miego kartu su ja, nes bijociau ja netycia uzspaust  blush2.gif

As tai nesuprantu kaip galima uzspausti? g.gif Juk motiniskas instinktas,viska jauti,net kai maziuke rankyte pajudina.Jau ligoninej kartu miegojom ir namie ,bet nieko neatsitiko. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandruliukas @ 2006 12 18, 11:53)
As tai nesuprantu kaip galima uzspausti? g.gif  Juk motiniskas instinktas,viska jauti,net kai maziuke rankyte pajudina.Jau ligoninej kartu miegojom ir namie ,bet nieko neatsitiko.  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif mes irgi dabar miegam kartu,nes nakti nusispardo ir buna jam salta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paola27: 18 gruodžio 2006 - 12:39
QUOTE(Sandruliukas @ 2006 12 18, 21:53)
As tai nesuprantu kaip galima uzspausti? g.gif  Juk motiniskas instinktas,viska jauti,net kai maziuke rankyte pajudina.Jau ligoninej kartu miegojom ir namie ,bet nieko neatsitiko.  lotuliukas.gif

as tik pasakiau savo nuomone, su savo pupa negaleciau miegot ir viskas rolleyes.gif jej tu nebijaj, taj svejkinu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dowiliuke @ 2006 12 18, 19:46)
as tik pasakiau savo nuomone, su savo pupa negaleciau miegot ir viskas  rolleyes.gif  jej tu nebijaj, taj svejkinu  mirksiukas.gif

zinau kad tai nuomone mirksiukas.gif
Atsakyti
lelių migdom jo lovytėj, tik taip nutinka, kad naktį bemaitindama užmiegu blush2.gif ir lieka jis miegot su mumis. Pati tai nebijau jo užspaust, tik dėl tėvelio vis bijau. Jis tik sujuda ir šokinėju. Vyrams nemanau kad labai jau veikia tas instinktas kaip pas mamytes schmoll.gif
Atsakyti
O mes gyvenam tik dviese, tetuko neturim, tai ir problemos, kur mums miegot, nekyla - miegam visada kartu ax.gif Tiesa, diena ja migdau jos lovelej, nes ta lovyte uzdaresne tokia, tai maze geriau ir greiciau uzmiega. Kazkada nakti paguldziau savo panele i lovyte, tai kazkaip liudna liudna man pasidare - ir vel isikeliau ja pas save blush2.gif
O kad nuspausti ja schmoll.gif schmoll.gif taigi lova plati, ji vienam kraste miega, as kitam - kur jau cia nuspausi mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes irgi miegam kartu. blush2.gif Ir dukrytei, ir man taip saugu saugu, ramu ramu. ax.gif Tik dieną miega savo lovelėj. Pirmoji dukrytė kartu miegojo iki 3 metų. Turbūt ir su šita bus tas pats. Man labai sunku atsiskirti nuo vaiko, vis dar ta "bambagyslė" funkcionuoja. wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kat: 20 gruodžio 2006 - 10:08
sveikutes mamytes biggrin.gif .nuo ginimo su dukryte miegojome vienoje lovoje,ji budavo labai nerami ir naktimis tiesiog reikedavo daznai keltis ,o kai salia tai budavo lengviau nei kiloti ja is lovytes.kai jai sukako mazdaug puse metu nusprendeme ,kad jai laikas i savo lovyte,nes pradejo sukinetis i visas puses ir atrode ,kad jai per daug erdves. g.gif diena pradejau migdyti ja savo loveleje, ir nieko ji labai gerai issimiegodavo.o viena vakara tiesiog emiau ir pamigdziau ja savoje loveleje.ir viskas ok.nebuvo jokiu kaprizu ar kazko panasaus , tongue.gif dabar pas mama lovoje tik paduksta o miegutis aplanko savo loveleje. wub.gif

user posted image
Atsakyti
guldau salia saves,patogu nakti,nereikia keltis mirksiukas.gif
Atsakyti
savo pupa miegot nakciai guldau i lovyte. buvo tik pora kartu kai miegojom visi trys, ji tada sirgo, ir buvo labai nerami. siaip rytais dar kartais pasiguldau i lovyte, kai vyras darbe buna, bet esu tos nuomones kad vaikuciai turi miegoti jiems skirtose lovytese.
Atsakyti
QUOTE(kendi @ 2004 09 01, 16:53)
IKI PIRMO NAKTINIO MAITINIMO, MIEGA LOVYTEJE, O PASKUI PAS MUS LOVOJE, NES ARBA AS UZMIEGU IR NENUNESU I LOVYTE, ARBA JI NENORI VIENA MIEGOTI...

pas mane pradzioj tas pats buvo paskui vis dazniau verkdavo ir pasiimdavom i musu lova poto dar dazniau...ir kol galiausiai.... doh.gif ji miega tik musu lovoj doh.gif
Atsakyti