Įkraunama...
Įkraunama...

Kur miega naktį jūsų lelius?

mano sunelis pirmus du menesius miegojo su manim nors ir kiti kritikavo kad negerai! bet nekreipiau i tai demesio svarbu mum gerai blush2.gif o nuo dvieju menesiu pradejau pratinti savo lovyteje tik kartais rytais kaip noriu dar pamiegoti o sunelis prabunda pasiimu pas save i lovyte ir abu toliau uzmiegam smile.gif
Atsakyti
Nuo pat pirmu mazyles gyvenimo akimirku stengiuosi kad mazyle miegotu savo loveleje, nes kai vaikuciai pripranta miegoti su teveliais tai jie neturi jokio privatumo, nors nakti kai ja reikia maitinti pasijimu ja i musu lova, bet po to ramiai ja paguldau i jos lovyte ir nekyla jokiu problemu, rytais kai dar noriu pasivartyti lovoje, o vyras darbe tai pasiimu ja pas save, nes mano mazyle linkusi miegoti su mumis, bet juk neissimiegosime nei mes nei ji jai kiaura nakti miegosime kartu. o beto manau kad kudikeliui miegoti suaugusiuju lovoje miegoti nedera, nes juk nera taip higieniska kaip jos lovytej.
Atsakyti
iki pirmo maitinimo nakty, guldau i savo lovyte, paskui miega su manim smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo olia30: 08 gruodžio 2006 - 13:16
Nuo pat gimimo mano dukryte miega tik lovyteje. Kai maitinau pati, nakti nepatingedavau pasiimti ant ranku ir pamaitinti. Taip pat ir sunus miegodavo tik lovyteje ir jokiu problemu nekilo nei man nei vaikams. ax.gif
Atsakyti
Pirma menesi mergaite meigojo savo lovyteje, nuo 2 mes iki puses metu miegojo ir diena ir nakti tik vezimelyje, ir nuo puses metu miega savo lovyteje, viena karta pabandziau paguldyti ir nuo to laiko miega savo lovyteje. Tik dabar (jau menesi) naktimis kartais ateina pas tevus i lovyte.
Atsakyti
mano sunelis visada miega savo lovyteje, tik kartais, kai vyras is ryto isvaziuoja i darba, pasiemu i lova, tai ilgiau pamiegam ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Casi: 10 gruodžio 2006 - 00:00
pirmą sav.namuose miegojo savo lovytėj, paskui vyras išvyko į norvegiją, o aš pas mamą išsikėliau tai tik dieną miegodavo savo lovytėj, o naktį su manim blush2.gif teisingiau ant manęs biggrin.gif 1,5mėn pateko į reanimacinį tai per porą sav.priprato vienas miegot ir nuo nešiojimo atprato thumbup.gif grįžo vyras per tą laiką ir visi namo biggrin.gif mažių į lovą pasiimam ryte kartu pasiritinėt blush2.gif arba jei naktį pamaitinus neužmiega pasiguldau ant savęs iki kito maitinimo ax.gif

Atsakyti
nuo gimimo miega savo lovelėje ir savo kambary, naktį ateinu tik pamaitinti smile.gif
Atsakyti
Mano sunelis visa nakti miega savo lovyteje, bet apie 6 val ryto paimam i savo lova, kitap ilgiau nepamiegosi.
Atsakyti
iki 4men miegoji savo lovytej musu kambary, o nuo 4men savo kambaty lovytej
Atsakyti
Mes mažiuką į savo lovą pasiimam tik ryte nuo kokių 6 val. Kelis kartus bandėm miegoti su juo naktį vienoj lovoj, bet jis tike kriuksi ir leidžia kitų garselių, kad aš tada nemiegu smile.gif.
Atsakyti
Sveikos mamytes!

Niekada nebendravau supermamu puslapyje, bet radau idomia diskusija:)
Musu maziukas, kuriam dabar 8 men, miega savo lovyteje atskirame kambaryje..taip uzmiegame jau gal kokios 3 savaites. Bet pastebejau, jei tik ryte, noredama ilgiau pamiegoti, ji atsinesu pas save i lova tai vakare buna jau sunku uzmigdyti..Buna ir asaryciu....
Papildyta:
Sveikute!

Matau augini maza angeliuka:) o kur jus gyvenate?kokiame mieste? gal butu faina susirasineti...o jei kaune kada ir susimatytil;)
Atsakyti