Sveikos. Mano mažylė nuo tada, kada parsivežėm iš ligoninės naktį miega savo lovytėj. Nors kartais ir pazirzia, bet nepritariu miegui tėvų lovoje, todėl pas save ir nemigdome. Dieną va su miegu tai jau sunkiau, reikia ir lopšy, ir kėdutėje pasupuoti ir panešioti, kol užmiega. Bet kai būname namie, stengiuosi visvien migdyti lovytėje.
Oi,mamytes, kaip jums gerai
miega jusu lialiukai lovytese! Maniskis atsibudineja n kartu per nakti, be papuko nebeuzmiega, tai reikia kraustyti pas save i lova..
paskui vel keltis ir det ji atgal i lovyte, kurioj paguli kelias minutes, pradeda vartytis, snirpsti pas vienas , issibudina ir tada jau atia mamos miegeliui...Tai spjoviau i visus "blogai"kad vaikas miega kartu su mumis, ir tol ,kol maitinsiu, tol miegos su mumis,
ir isimiegam tada abu, bo tik prisiglaudzia prie manes ir is karto parpia , papuka isikandes...
kai nujunkysiu,tada ir i lovyte iskraustysiu(tikiuosi). O kai teveliams reikia pabut kartu
tai tuo metu
miega lovytej...
zodziu, vaikis miega kartu su mumis

Maziukas uzmiega kartu su mumis,o po to ji perkeliu i lovyte.ten ir miega.kartais prabunda pavalgyte,bet pamaitini ir vel i lovyte.Osu dukryte -sunkiau.ne uz ka nenori miegoti atskyrai,ne tai kad kitame kambary,bet ir savo lovyteje.jei perkeli tai n kartu keliasi ir eina i musu lova.tai vat mes miegam tryse,o kartais keturiese.
Mes iki 4,5 men miegojome tryse. Dabar miega savo lovytej, bet salia manes
As tai nematau nieko blogo, kai miega salia mamos. Jei neramus vaikelis ir dar maitinamas, tai pats geriausias budas isaugoti savo ir vaiko nervus, bei issimiegoti nakti

As tai nematau nieko blogo, kai miega salia mamos. Jei neramus vaikelis ir dar maitinamas, tai pats geriausias budas isaugoti savo ir vaiko nervus, bei issimiegoti nakti

mano leliui 2men todel miega prie manes nes labai daznai nakti pabunda ir praso valgyti
nuo pat gimimo musu vaikas turi savo lovyte, kurioj ir miega

kol pilnai maitinau savo pienu - beveik visada miegodavom tryse , nes bemaitinant as pati uzmigdavau, o kai prabusdavau - jau reikdavo vel maitinti , tai taip ir gaudavosi , kad miegojom tryse . dabar kai nakciai duodu misinio miega savo lovytej. rytais pasiguldom pas save - rytiniam pagugavimui ir pasimylavimui

Sveikutes,
Mano mazoji nuo gimimo miega savo lovyteje,tik rytais kartais pasiguldau pas save i lova ir guzinejames:) kol visai atsibundam...
Mano mazoji nuo gimimo miega savo lovyteje,tik rytais kartais pasiguldau pas save i lova ir guzinejames:) kol visai atsibundam...
O mūsų mažoji miega savo lovelėje. Tik ryte, kai tėvelis atsikelia į darbelį mes abi susiglaudžiam ir dar pamiegam pora valandžiukių
Nes kažkaip priprato tuo laiku užkirsti MP.

mano pupa nuo pat gimimo miega savo lovytej ir jokiu problemu
neisivajzduoju miego kartu su ja, nes bijociau ja netycia uzspaust