Įkraunama...
Įkraunama...

Kur miega naktį jūsų lelius?

Sveikos. Mano mažylė nuo tada, kada parsivežėm iš ligoninės naktį miega savo lovytėj. Nors kartais ir pazirzia, bet nepritariu miegui tėvų lovoje, todėl pas save ir nemigdome. Dieną va su miegu tai jau sunkiau, reikia ir lopšy, ir kėdutėje pasupuoti ir panešioti, kol užmiega. Bet kai būname namie, stengiuosi visvien migdyti lovytėje.
Atsakyti
Oi,mamytes, kaip jums gerai thumbup.gif miega jusu lialiukai lovytese! Maniskis atsibudineja n kartu per nakti, be papuko nebeuzmiega, tai reikia kraustyti pas save i lova.. doh.gif paskui vel keltis ir det ji atgal i lovyte, kurioj paguli kelias minutes, pradeda vartytis, snirpsti pas vienas , issibudina ir tada jau atia mamos miegeliui...Tai spjoviau i visus "blogai"kad vaikas miega kartu su mumis, ir tol ,kol maitinsiu, tol miegos su mumis, tongue.gif ir isimiegam tada abu, bo tik prisiglaudzia prie manes ir is karto parpia , papuka isikandes... lotuliukas.gif kai nujunkysiu,tada ir i lovyte iskraustysiu(tikiuosi). O kai teveliams reikia pabut kartu blush2.gif smileysex.gif tai tuo metu 2.gif miega lovytej... ax.gif zodziu, vaikis miega kartu su mumis soske.gif
Atsakyti
Maziukas uzmiega kartu su mumis,o po to ji perkeliu i lovyte.ten ir miega.kartais prabunda pavalgyte,bet pamaitini ir vel i lovyte.Osu dukryte -sunkiau.ne uz ka nenori miegoti atskyrai,ne tai kad kitame kambary,bet ir savo lovyteje.jei perkeli tai n kartu keliasi ir eina i musu lova.tai vat mes miegam tryse,o kartais keturiese.
Atsakyti
Mes iki 4,5 men miegojome tryse. Dabar miega savo lovytej, bet salia manes 4u.gif

As tai nematau nieko blogo, kai miega salia mamos. Jei neramus vaikelis ir dar maitinamas, tai pats geriausias budas isaugoti savo ir vaiko nervus, bei issimiegoti nakti biggrin.gif
Atsakyti
mano leliui 2men todel miega prie manes nes labai daznai nakti pabunda ir praso valgyti
Atsakyti
nuo pat gimimo musu vaikas turi savo lovyte, kurioj ir miega ax.gif
Atsakyti
kai maitinau MP miegojo su manim, o dabar jau 2 mėn. savo lovytėj thumbup.gif
Atsakyti
kol pilnai maitinau savo pienu - beveik visada miegodavom tryse , nes bemaitinant as pati uzmigdavau, o kai prabusdavau - jau reikdavo vel maitinti , tai taip ir gaudavosi , kad miegojom tryse . dabar kai nakciai duodu misinio miega savo lovytej. rytais pasiguldom pas save - rytiniam pagugavimui ir pasimylavimui tongue.gif
Atsakyti
Sveikutes,
Mano mazoji nuo gimimo miega savo lovyteje,tik rytais kartais pasiguldau pas save i lova ir guzinejames:) kol visai atsibundam...
Atsakyti
Iki 2 menesiu miegojom kartu,nes maitinau savo pienu.Dabar miega kartais lovytei,kartais vezimely.Lovytei nusisparo kaldra,tai daugiau guldom i vezimeli,kad siltai miegotu biggrin.gif Kai tetis nakti dirba,kartais miegam kartu.
Atsakyti
O mūsų mažoji miega savo lovelėje. Tik ryte, kai tėvelis atsikelia į darbelį mes abi susiglaudžiam ir dar pamiegam pora valandžiukių lotuliukas.gif Nes kažkaip priprato tuo laiku užkirsti MP.
Atsakyti
mano pupa nuo pat gimimo miega savo lovytej ir jokiu problemu thumbup.gif neisivajzduoju miego kartu su ja, nes bijociau ja netycia uzspaust blush2.gif
Atsakyti