diena tik dideleje teveliu lovyteje,o nakti jau keliaujam i savo, labai grazia lovyte
QUOTE(Rasmuze @ 2007 02 15, 11:49)
diena tik dideleje teveliu lovyteje,o nakti jau keliaujam i savo, labai grazia lovyte
Matau ne vien mūsų gražuolė mėgsta yvairovę. Dieną apie savo lovytę nei pagalvot nenori, tuoj traškėt pradeda

mano zuikelis jau nuo pirmos dienos miega salia manes , nes grieztai uzprotestavo lovyte
bet man ir paciai geriau , kai tik pramerkus aki galiu pamatyti savo angeliuka, tuo labiau nakti pamaitinti niekur nesikeliant. o kaip del daktaru rekomendaciju neguldyti i savo lova tai manau , kad mama ir vaikelis patys jaucia kaip jiems geriau....

mes nuo 3 sav.miegame lovyteje ir savo kambaryje,tevelius paliekame ramybeje

QUOTE(kyccia @ 2007 02 15, 15:25)
mano zuikelis jau nuo pirmos dienos miega salia manes , nes grieztai uzprotestavo lovyte
bet man ir paciai geriau , kai tik pramerkus aki galiu pamatyti savo angeliuka, tuo labiau nakti pamaitinti niekur nesikeliant. o kaip del daktaru rekomendaciju neguldyti i savo lova tai manau , kad mama ir vaikelis patys jaucia kaip jiems geriau.... 

o ka darysi kai paauks negalesi atsikratyti, nemiegos paliktas vienas lelius.
Miega savo lovyteje.Bet ji pristumta prie musu lovos,tai kaip vienoje lovoje visi trys isistenkam

savo lovyteje migdau savaja,anksciau uzmigdavom tik drauge. Okai uzmigdavo perkeldavau, o dabar jau pamaitinu ir paguldau pacia viena. Truputuka zyze, bet nieko tai dar pakenciama ir uzmiega,tad patariu mamytes kuo anksciau guldykit maziukus i lovytes skirtas jiems, nes kuo toliau tuo sunkiau bus juos iskraustyti. tai kam perkat tas lovytes jei miegat drauge. Jus pacios daugiau pailsesit.
kai tik parsivezem tai is karto lovytej miegojo, kai nuvaziuojam pas mano tevus miega su manim, o dienom miega musu lovoj....

dabar mazoji labai vartosi, tai dabar ir diena stengiuosi guldyti tik i savo lovyte.
mes nakti miegam savo lovyteje...diena budavo musu lovoje, bet kadangi dabar vartosi kaip tik moka, tai negaliu palikti ant lovos..tai miegam visada savo lovyteje...na buna paryciais kai jau muistosi atsinesu i savo lova....

QUOTE(Aistulle @ 2007 02 22, 13:27)
mes nakti miegam savo lovyteje...diena budavo musu lovoje, bet kadangi dabar vartosi kaip tik moka, tai negaliu palikti ant lovos..tai miegam visada savo lovyteje...na buna paryciais kai jau muistosi atsinesu i savo lova.... 

as taip pat savo mazaja rytais pas save i lova atsinesu,tetukas iseina i darbeli, tai ir parsinesu pas save. Vartomes, zaidziam kol uzsimanom valgyti.
mano mažylis irgi miega su manim...
nors taip ilgai rinkom jam lovytę, patalėlius, bet...man taip patogiau, naktį vusi išsimiegam. gal jei pati nemaitinčiau, gal viskas būtų kitaip