Įkraunama...
Įkraunama...

Kur miega naktį jūsų lelius?

mano kleckiuke miega su manim, nes mums taip patogiau. blush2.gif
Atsakyti
4u.gif mano lelius taip pat prie manes ir silciau ir patogiau 4u.gif
Atsakyti
Žiūriu, visos tik miega su savo mažiukais kartu. Mano tai visada miega atskirai, savo lovytėje, žinoma, šalia mūsų lovos. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rasras @ 2007 02 26, 23:00)
Žiūriu, visos tik miega su savo mažiukais kartu. Mano  tai visada miega atskirai, savo lovytėje, žinoma, šalia mūsų lovos.  mirksiukas.gif

teisingai darai, kad miegat atskirai,nes paskiau labai sunku yra atpratinti miegoti atskirai.as klaida padariau, kad miegojau drauge, bet tetis liepe deti i lovyte,tai nuo 3 men iskrausciau, tai vargau apie pora savaiciu,kol priprato atskirai.o kad maitinate savo pienuku,tai tikrai nepasiteisinimas.As lig siol dar maitinu, tai kai mazoji reikalauja maistuko,pasiimu is lovytes ir pamaitiu ir atgal i lovyte.Visa problema.
Atsakyti
Zinau kad nelabai gerai reikia pratinti prie lovytes, taciau dabar dar mano mazyle dazniausia miega su mumis arba vezimelyje. Arba puse nakties vezime puse su mumis:) dazniausia ja zindydama dukryte uzmiega, tai ir nebesinori zadinti.
Atsakyti
mano maziukas miega su manim ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sandra2 @ 2007 03 01, 10:00)
mano maziukas miega su manim  ax.gif

o ar patoguir kaip paskiau zadi atpratinti?
Atsakyti
QUOTE(Rasmuze @ 2007 02 27, 11:39)
teisingai darai, kad miegat atskirai,nes paskiau labai sunku yra atpratinti miegoti atskirai.as klaida padariau, kad miegojau drauge, bet tetis liepe deti i lovyte,tai nuo 3 men iskrausciau, tai vargau apie pora savaiciu,kol priprato atskirai.

Na, na, aš už tai, kad kleckas miegotų savo lovytėje, bet:
dviejų savaičių pratinimas nieko gero neduoda. Kai tik pabunda, o pabunda, kas 2h, ar net kas 1h doh.gif Stojasi ir iškart verkt, zurkt. Jei atsisėdu šalia lovelės, tai neverkia, bet tada pradeda bendraut, rodo lempą, balionus, gėlę ir sako "tich" doh.gif
Ir įdomu, aišku, kiek ji ten bendrautų su manim, bet prieina prie manęs, padeda galvytę ant peties...Sakau, parodyk, kaip tu eini miegelio, tai parodo, atsigula, padeda galvytę ant pagalvės ir vėl keliasi pas mane...
Bandžiau iškart neiti prie jos, kai pabunda, leisdavau kokias 5 min. paverkti, galvojau - apsiramins ir užmigs, kur tau, nei kleckas apsiramindavo, nei ką, aš visa , kiekvieną dieną neišsimiegojusu, būdavau pikta kaip širšė ir dar jaučiau, kaip organizmas silpsta...Plius, dar sulaukiau kaimynės vizito, kuri gąsdino teismais, policija ir VTAT ir dar ten nežinia kuom doh.gif Tai kur čia vaiką pripratinsi prie lovelės verysad.gif
Jei tik turit sąlygas, nepatingėkit pratinti vaiką prie lovytės, o šiaip, žiūrėkit kaip jums ir jūsų kleckui geriau ir patogiau.
Atsakyti
as savaja pradejau pratinti kazkur nuo 3 men,pradzioje uzmigdavom drauge ir po to perkeldavau.tiesa o kai pradejau pratinti miegoti lovyteje,mes diena mazai miegodavom,tai budavo pavargusi ir jau skirtumo nebuvo kur miegoti.
Atsakyti
Na maniškė dabar jau miega lovytėj. Buvo kelios savitės kai priprato miegoti su mumis, bet atpratinau. Vakare pavalgo, pastoviu prie lovytės, paniūniuoju aaa liulia ir užmiega. Naktį pavalgo, nunešu į lovytę ir toliau ji sau snaudžia. smile.gif
Atsakyti
Sveikos, nuo gimimo mano mažylė miegojo su manim, bet aš neišsimiegodavau, buvo sunku diena, vaikščiodavau kaip vaiduoklis unsure.gif , nors maitinti buvo patogu biggrin.gif . Užteko pasikankinti pora dienu ir panelę nuo 2 mėnesių pripratinau miegoti savo lovelėje bigsmile.gif . Dabar ir dieną ir naktį miega savo lovytėje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(melija 5 @ 2007 03 05, 11:47)
Sveikos, nuo gimimo mano mažylė miegojo su manim, bet aš neišsimiegodavau, buvo sunku diena, vaikščiodavau kaip vaiduoklis  unsure.gif , nors maitinti buvo patogu  biggrin.gif . Užteko pasikankinti pora dienu ir panelę nuo 2 mėnesių pripratinau miegoti savo lovelėje  bigsmile.gif . Dabar ir dieną ir naktį miega savo lovytėje  smile.gif

va tokie sprendimai man net ir labai patinka.nuo mazu dienu maziukus reikia pratinti miegoti atskirai,nes ir mes mamytes pavargstam su tais angeliukais per doh.gif diena,o dar ir nakti saugoti, doh.gif
Atsakyti