Įkraunama...
Įkraunama...

Kur miega naktį jūsų lelius?

su mumis didziojoje lovoje maziukas miegojo gal savaitele, po to buvo perkraustytas i savo lovele. uzmiega ten be jokiu dideliu cirku, ir jis normaliai miega, ir mes miegam nebijodami jo pazadinti ar uzspausti, nereikia snibzdetis ar pan., nes juk einam miegoti ne vienodu metu. nejaugi sunku viena karta nakti atsikelti ir pamaitinti kudiki?... (atsikelciau ir daugiau jei reiketu). i savo lova atsinesam mazyli tik savaitgali, kai dziaugiames vieni kitu visa seima ir kai tewtis iseina i darba pasiimu ji pas save - tai buna apie 7val ryto. taigi miegojimui musu lovoje sakau griezta NE.
Atsakyti
QUOTE(Laava @ 2007 03 05, 15:44)
su mumis didziojoje lovoje maziukas miegojo gal savaitele, po to buvo perkraustytas i savo lovele. uzmiega ten be jokiu dideliu cirku, ir jis normaliai miega, ir mes miegam nebijodami jo pazadinti ar uzspausti, nereikia snibzdetis ar pan., nes juk einam miegoti ne vienodu metu. nejaugi sunku viena karta nakti atsikelti ir pamaitinti kudiki?... (atsikelciau ir daugiau jei reiketu). i savo lova atsinesam mazyli tik savaitgali, kai dziaugiames vieni kitu visa seima ir kai tewtis iseina i darba pasiimu ji pas save - tai buna apie 7val ryto. taigi miegojimui musu lovoje sakau griezta NE.

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif jus tikri sauniai ir taisiklingai auginat maziuka. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif as savaja atsinesu i lova tik rytais kai pabunda ir mamyte dar nenori keltis ir savaitgaliais kai galima paisdykauti su tetuku.
Atsakyti
Mes savo mazyle irgi nuo pirmu dienu migdome tik savo loveleje.Turbut niekaip negaleciau isimiegoti kartu schmoll.gif
Atsakyti
naktį miegame savo lovytėje biggrin.gif
Atsakyti
tikrai jokio poilsio miegoti kartu su kleckiuku,nes tikrai sunku,pati patyriau pirma menesi,
Atsakyti
Tiek savo pirmagimį migdinau savoj lovoj,tiek dabar mūsų mažutę irgi savoj ax.gif Juk tam ir skirtos atskiros lovos,kad visi galėtume kuo patogiau ir skaniau išsimiegoti biggrin.gif Nors man yra visos galimybės pas save guldytis,kadangi mūsų tėtis retai būna kartu,na toks darbas(o ne tai ką jūs pagalvojote biggrin.gif ),bet nemanau,kad gerai kartu,nes paskui kai paauga sunku juos "atjunkyti",žinau iš kitų patirties ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasmuze @ 2007 02 27, 11:39)
teisingai darai, kad miegat atskirai,nes paskiau labai sunku yra atpratinti miegoti atskirai.as klaida padariau, kad miegojau drauge, bet tetis liepe deti i lovyte,tai nuo 3 men iskrausciau, tai vargau apie pora savaiciu,kol priprato atskirai.o kad maitinate savo pienuku,tai tikrai nepasiteisinimas.As lig siol dar maitinu, tai kai mazoji reikalauja maistuko,pasiimu is lovytes ir pamaitiu ir atgal i lovyte.Visa problema.

AS ir zadu jau pradet pratint nakti miegoti lovytej savo, nes kol kas miega su mumis,nes man patogiau taip, nes nakti keliasi kas 2-3 val, tai jus taip ir kilnojat vaika? bandysiu sivakar perkelt i jo lovyte, nes jau 3 men vaikui 4u.gif
Atsakyti
Mano lelius nuo pirmu dienu miega savo lovyteje 4u.gif Tik tenka uzmigdyti ant ranku, kitaip neuzmiega ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabanne @ 2007 03 06, 14:03)
AS ir zadu jau pradet pratint nakti miegoti lovytej savo, nes kol kas miega su mumis,nes man patogiau taip, nes nakti keliasi kas 2-3 val, tai jus taip ir kilnojat vaika? bandysiu sivakar perkelt i jo lovyte, nes jau 3 men vaikui  4u.gif

pasikaustik kantrybe,nes jos tikrai reikes.gali net ir taip buti, kad nemiegos blaskysis,visko gali buti.pasistatyk lovyte taip kad pati turetum kur atsisesti, nes maziukas negales uzmigti kol nejaus mamos.o gal visai gerai miegos.visko gali buti.bet jei jau nusprendei maziuka guldyti atskirai,tai ir kovok iki galo,kol viena grazu vakara pats savarankiskai uzmiks.tikrai gali buti sunku. kantrybes ir sekmes.parasyk kaip seksis jeigu ka gal galesiu ka patarti,nes pati tai praejau.
Atsakyti
QUOTE(piki @ 2007 03 07, 09:34)
Mano lelius nuo pirmu dienu miega savo lovyteje 4u.gif  Tik tenka uzmigdyti ant ranku, kitaip neuzmiega  ax.gif

mano pupa ir ant rankų užmiega, bet tik dieną, ir suptip raktiškai nereikia, o nakties miegeliui pavalgo, paguldau į lovelę ir taip migdosi pati thumbup.gif kolkas lotuliukas.gif (tfu tfu tfu bar bar bar) lotuliukas.gif
Atsakyti
Mes taip pat meigam nuo gimimo atskirai. Na per 8 mėnesius gal tik kelis kartus miegojom visi trys. Tai nei as su vyru, nei mažiukas neišsimiegojom... Lova taip pat pasidare maža... O jei kartais reikia važiuot kur nors kur nėra lovytės tai pasiimam maniežą.... patogu ir visi išsimiegoję...
Atsakyti
STENKITES MAMYTES KUO ANKSCIAU GULDYTI NAKCIAI MAZIUKUS ATSKIRAI,NES VELIAU OI KAIP VARKSIT. IR NIEKO NEGALESIT KALTINTI,KAD MAZIUKAI NEMIEGA SAVO LOVYTESE TIKTAI SAVE.
Atsakyti