mes miegame tik savo lovyteje

kartais vėžimėlyje kartais su mumis lovoje

QUOTE(vaivune @ 2007 03 13, 17:23)
Mes nuo pat pirmos dienos miegam savo lovytese
jis savo as savo
mano lovoj jis net ir neuzmigtu,nes jam ten labai daug reikalu atsiranda)pagalve pagrausti,mama pakrapstinet ir t.t 

saunu,kad nuo pirmu dienu vaikuti mokinat miegoti atskirai.

Aš irgi tik už tai,kad vaikutis miegotų savo lovytėje

Mūsų mažoji vis dar yra užėmusi tėvelio vietą,nes vis dar pati maitinu ,ir be to esam labai neramios.
Nakčiai paguldom i lovytę, bet kai keliamės nemniuko, tai taip ryte ir atsibundam pas tėvelius lovoje
Blogai, reikia jau pradėt pratint savo lovytėje visą naktį miegot, bet aš pati užmiegu, atneša vyruks man dukrytę maitinu ja MP ir taip abi užmiegam, niekaip akių neatplėšiu

NUO PIRMU DIENU MIEGA SAVO LOVELEJ, KAZKAIP GERIAU ISIMIEGAM MIEGODAMI ATSKIRAI

Manoji irgi nuo pat gimimo miega savo lovytej, o pas save paimu, kai maitinu, po to vel nunesu i lovyte. Bandziau miegot kartu, nes labai daznai nakti keliasi, bet visai nepamiegu, bijau pajudet, kad neuzgauciau ar nepazadinciau, o ir vaikui patogiau savo lovoj.
QUOTE(Benitux @ 2007 03 17, 13:36)
mes taip pat

Na, as tai uz, kad vaikiukai turi miegoti savo lovytese
Nors pati miegu labai jautriai, bet manau, kad su tokiu mazu ir trapiu vaikiuku pavojinga
Musu mazoji nuo pirmu dienu nakti miega savo lovyteje, o diena, visur: vezimelyje, seneliu lovoje
Taip musu mazoji skiria, kada ateina vakaras
Pavalgius ir paguldyta i savo lovyte, ji iskart uzmiega, tik valgo musu lovoje
O teveliu lovyteje ji megsta padukt, pasivartyt, pasportuot

Musu mazoji nuo pirmu dienu nakti miega savo lovyteje, o diena, visur: vezimelyje, seneliu lovoje

Na pasiskaiciau as, kaip kas miega, turbut daugiau vis del to mieganciu atskirai, kiekvienas savo lovoj. Mes taip pat miegam atskirai nuo pirmuju dienu. Bandem kazkada susavim i lova imt, bet mums tas varijantas netiko. Manem, kad gal jai salta vienai lovytei
o ismiegam nuo kokiu 3 sav. visa nakti, neprasibudinant. Tiesiog fainulka ta musu Ievuze