savo lovytej

mes taip pat miegam kiekvienas savo loveleje,na kai serga buna isimciu

kol maitinau tai maziuke miegojo musu lovoj, kad patogiau butu. paskui kai pieno buvo vis maziau ir paskui visai dingo tai vaikiskoj lovytej. nakti vezimelyje nemiegojo. vezimeli miegojo per pasivaiksciojimus, kelioneje - automobilyje.
mes miegam kiekvienas savo lovelėj
.Per pasivaikščiojimus vežimėly
Tik pirmas dieneles pasilepinom miegu kartu(kol buvom ligoninėj).Vaikučiams per karšta prie tokio ,,šildytuvo" miegot,be to ir tėveliui nelabai patogu ir nori mamytę apkabint

Tik pirmas dieneles pasilepinom miegu kartu(kol buvom ligoninėj).Vaikučiams per karšta prie tokio ,,šildytuvo" miegot,be to ir tėveliui nelabai patogu ir nori mamytę apkabint

mažylė miega nuo pat gimimo tik savo lovytėj

mano mazule nuopat gymimo miega savo lovytei

O mes miegam tryse negaliu pasakyti kad labai gerai bet pokol maitinu pati tai lyg ir nieko
Bet nezinau kaip atpratinti ji savo lovytes bijo joje pasodinta reke

QUOTE(zuika12 @ 2007 05 17, 08:30)
O mes miegam tryse negaliu pasakyti kad labai gerai bet pokol maitinu pati tai lyg ir nieko
Bet nezinau kaip atpratinti ji savo lovytes bijo joje pasodinta reke 

Mes ir miegam trise lova plati tai telpam

Aisku gal ir negerai kad miegam trise bet visa gyvenima juk nemiegos. o ir man patinka apkabinu lialiu duodu rankyte ir tokis silti jausmai uzplusta

miega savo lovytej

savo pienelio turejau tik 4 menesius, tai tik tada palikdavau leliu savo lovoj , bet ir tai nevisada, bet dabar miega savo lovelei, manau taip geriausia
Dukrytė nuo pat gimimo naktį miega savo lovelėj. Neatrodo, kad jai ten ko nors (t.y. tėvų) trūktų, miega sau ir tiek
Kai dar maitindavau naktį, pavalgiusią perkeldavau į jos lovytę. Kadangi valgyti prašydavo nedažnai ir miegojo ramiai, tai jokių problemų nebuvo.
Manau, tėvai turi teisę išlaikyti nors kokią autonomiją, juk visi namai atrodo kaip okupuoti: kur bepažvelgsi, visur vaiko daiktai
O šilumos ir jaukumo dukra į valias gauna dieną
Esu girdėjusi rekomendacijų miegoti kartu su vaiku, o nuo maždaug 6 mėnesių pratinti jį miegoti savo lovelėj. Bet kadangi mūsiškė nuo pat pradžių taip gerai miegodavo viena, tai ir netrukdėm
. O dabar tik geriau, kai nereikia atpratinti/pripratinti.

Kai dar maitindavau naktį, pavalgiusią perkeldavau į jos lovytę. Kadangi valgyti prašydavo nedažnai ir miegojo ramiai, tai jokių problemų nebuvo.
Manau, tėvai turi teisę išlaikyti nors kokią autonomiją, juk visi namai atrodo kaip okupuoti: kur bepažvelgsi, visur vaiko daiktai

O šilumos ir jaukumo dukra į valias gauna dieną

Esu girdėjusi rekomendacijų miegoti kartu su vaiku, o nuo maždaug 6 mėnesių pratinti jį miegoti savo lovelėj. Bet kadangi mūsiškė nuo pat pradžių taip gerai miegodavo viena, tai ir netrukdėm