QUOTE(bea @ 2004 01 03, 16:28)
as tik vienakart vireu leshius ir matyt pervireu, bo ne kas gavos.. nors man tai nebudinga kad nesisektu... Tai dabar biski stabdau su antru pabandymu. Taciau valgeu l. skanu patiekala juodkrantej: leshiai per viduri lekshtes, o aplink pievagrybiai, kalafiorai su kario padazu.. mmmmmmmmm... kai prisimenu.. reiktu kada pasidaryt
nu akurat ir man taip gavos, o norejau pasidaryti analogiska misraine is raudonu lesiu, kaip "Delano"

kai beverdant lesiai prarado raudonuma ir isbrinko, man dasuto, kad greiciausiai toj misrainej, buvo tiesiog mirkyti lesiai

va o is sito marmalo sukonstravau kremine lesiu sriuba... gavosi objedenije

sulapnojo xebra, kad net pati nespejau dorai jos pavalgyt. sriuba daroma taip. mirkyti lesiai, susmulkinta morka ir pora bulviu, didelis kubeliais supjaustytas ir svieste pakepintas svogunas su saukstu miltu verdami, kol lesiai pradeda irti ir darytis kose. geriausia virti naturaliam buljone. tada sita kose-makalose sudedam i kombaina ar mikseri ir susmulkinam iki vienalytes mases. toliau druska, pipirai pagal skoni. galima ipilti grietineles (skonis pasidaro svelnesnis ir pikantiskesnis). jei norite dar galite smulkintu petrazoliu iberti. tuomet sriuba ispilstome i dubenelius ir pabarstoma dziovinto batono kubeliais...

net nepasakysi, kad valstietiska sriuba

taip nieks ir nesugebejo atspeti is ko ta sriuba virta, o valgytoju buvo apie gera desietka
-----------------------------------------------------------------------
niekada nepykstantys žmonės iš esmės yra nepastabūs.