Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų dažai, dažomosios putos, kaukės

gerai...dar viena nuomone, su kuria as pilnai sutinku... reikes butinai pabandyti. zodziu as noreciau suzinoti kuo daugiau apie tas priemones, kurios atgaivina plauko spalva jiems nekenkdamos. shampunai, balzamai ir t.t. priemones be peroksidu.... aciu! 4u.gif
Atsakyti
s taip pat karts nuo karto panaudoju ta tonikos balzama. Seip viskas labai gerai blizga, spalva ryski buna, bet jei atsiguli miegoti su dregnais plaukais tai is ryto pagalve visa raudona. blink.gif Bet cia as kalbu apie raudona spalva, kitu nebandziau gal kitos taip netepa.
Atsakyti
kad palete yra geri dazai, tai man nepasakokit schmoll.gif dazydavau drauge jais, suku neina i galva ikisti kai isdazai, plaukai susicementuoja blink.gif ir vargu ar tai priklauso nuo plauko. dazomasis sampunas- gal gal..........bet ir tai tos firmos nieko nenaudosiu schmoll.gif
Atsakyti
inore >>> na, as bandziau sokoladine spalvyte, man irgi terliodavo schmoll.gif . Bet visa kita tai tikrai buvo thumbup.gif . Bet gal, sakau, yra kokia gudrybe, kad ta spalva "uzrakinti"?
Atsakyti
Sveikos, o gal kas bande tkios violetines spalvos, atrodo pelenu spalva turetu gautis? as galvoju ar panaikintu jis sviesiu sruogeliu geltonuma?
Atsakyti
QUOTE(oksancis @ 2005 03 24, 10:25)
Sveikos, o gal kas bande tkios violetines spalvos, atrodo pelenu spalva turetu gautis? as galvoju ar panaikintu jis sviesiu sruogeliu geltonuma?



Labutis.
Galiu užtikrint,kad gali bandyt,nes ta pati dariau ir aš..
va paskui kokia supeeeeeerrrrrrr spalvike gaunas,iš geltonu jie atrodo naturaliai labai.
Tikrai super,tik tuos dažus būtinai atskiesk su vandeniu,kitaip spalva gausis žila.
wink.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(chinchilla @ 2005 03 23, 11:24)
sveikos mamytes ir ne tik! stai matau kaip graziai cia dalijates savo patarimais, noreciau, kad ir man patartumete smile.gif . turejau baltucius plaukucius, bet labai uzsimaniau patapti naturalia vel, tai nusidaziau plaukucius savo naturalia plauku spalvyte ir zinoma ja reikia atgaivinti, nes per laika nusiplauna. tai spalvytes atgaivinimui pasirinkau rokolor "tonika" dazomaji balzama ir jis man superinis, bet neseniai mama nuejus i kirpykla suzinojo, kad jis daug baisesnis uz dazus su peroksidu. tai ir norejau jusu paklausti, ar esate ji bandziusios, ka manote, kaip jis jums ir t.t.? gal zinote kitu naturaliu ir nekenksmingu patamsinti - parudinti plaukucius, nes maniskiai po blondines eros yra pavarge. ka manote apie basmos ir cha misinuka? kiek ko? labai dekinga esu jums!



LABuTukas,galėčiau pavadint save šių dažu eksperte wink.gif
na ka gi - jei nori natūralios spalvikes puiku,bet esmė tame,kad po kiek laiko tie dažai iš ties ima gadint plaukučius,nušiursta jie šiek tiek.
Man asmeniškai po ilgo naudojimo jie ėmė labai skilinet,ir ne šiaip kaip,o nuo plauku viduriuko,tada dažiaus pastoviai tokia pelenu spalvike,kad nuimtu geltonuma,atrodė tikrai gražiai,bet ilgai vartoi tikrai nepatarčiau,dabar vartoju juos tiesiog rečiau.
O galiukus labai mėgstu dažyt raudonai,tai taip pat naudoju ta rolkolor,bet kitus dažymus vis darau tada,kai spalva visiškai nusiplauna..
:)kreipkis jei bus klausimuku wink.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulės-Siela: 24 kovo 2005 - 13:09
Na jau... 3 metus daziau palette sampunu ir thumbup.gif ,patys geriausi dazai, plaukai blizga,atsigauna labai,as taip juos atsiauginau,dazai taip pat geri,nors kirpyklose ir peikia,bet man tai dzin,as zinau ir esu isbandzius kas man tinka.
Su tonika taip pat dideles patirties turiu,anksciau naudojau ir man taip pat buvo thumbup.gif ,plaukai bizgantys ir grazus budavo,tik kad kas savaite vos ne tepliotis reikejo sad.gif bet labai geras man,o del kenkimo tai nieko nepastebejau,juk nera nei amoniako,nei peroksido,manau reikia individualiai i savo plauka ziureti, as jam tinka,is tu patarimu mazai naudos,nes vienai tinka, kitai ne. O jei tau jis geras, tai ir naudok
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ajuka: 24 kovo 2005 - 13:35
QUOTE(frezija @ 2005 03 23, 22:34)
inore >>> na, as bandziau sokoladine spalvyte, man irgi terliodavo  schmoll.gif . Bet visa kita tai tikrai buvo  thumbup.gif . Bet gal, sakau, yra kokia gudrybe, kad ta spalva "uzrakinti"?



spalvos "užrakinimui", galima pabandyti naudoti į vandenį įspaudus citrinos sulčių ar kokio obuolių acto, praskalauti po dažymo. I šiaip nuo parūgštinto vandens plaukai labiau blizga.
Atsakyti
eh ta tonika...grazu plaukiuka padaro, na bet jau turbut nebenaudosiu,nes vakar prisipirkau chna ir basmos, tai bandysiu. nes kiek zinau plaukui tos zoleles labai gerai. 3 pakelius chna pamaisysiu su 1 basma ir pasiterliosiu.palaikysiu valandele ar kiek daugiau ir stebesiu rezultata ax.gif tikiuos plaukai nepazaliuos tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(oksancis @ 2005 03 24, 11:25)
Sveikos, o gal kas bande tkios violetines spalvos, atrodo pelenu spalva turetu gautis? as galvoju ar panaikintu jis sviesiu sruogeliu geltonuma?

esu bandzius, tik mane visada gazdindavo kad tos fijoletavos spalvos neatplausiu, seip man jis padarydavo plauku spalva naturalesne... ne tokia geltona...
Atsakyti
QUOTE(Pikciurna_ @ 2005 03 06, 13:10)
Matai as su sampunu dazau, bet ne su dazais  mirksiukas.gif
O tas sampunas po kokio menesio laiko nusiplauna...  rolleyes.gif  Padazai vel ir vel plaukai blizga, yra purus ir labai graziai atrodo...  thumbup.gif
O su kokia kokiais tu dazai ? Nes ten keliu rusiu yra...  unsure.gif

o kai tu dažai su tuo šampūnu ir paskui plauni galva ar į kokį baseina nueini tau jis nenusiplauna ir nepalieka vandenukas nebe tokios spalvos koks turi but?
Atsakyti