kazkuri is Jusu minejo, kad dazo plaukus alfa parf dazais. Pasakykit prasau kokia ju kaina ir ar buna juodos spalvos?
QUOTE(Elina @ 2005 03 08, 19:54)
cia truputi ne i tema gal parasysiu. Labai noriu patapti blondine ( tokia tikra)
, kazin ar imanoma nenuplinkant
? P.S esu juodaplauke ( irgi tikra, na juoda juoda) 

nuoširdžiai patariu to nedaryti, nes:
1. nenatūraliai atrodo- tamsesnis gymis duoda savo, be to, primesk, kaip baisiai atrodysi, kai pradės atauginėti šaknys

2. tavo atveju reikės pirma "nuimti spalvą", t.y. nuėsdinti natūralų pigmentą, o paskui dar uždažyti pasirinkta šviesia spalva. gaunasi dvigubas plaukų varginimas. Kai atauginės šaknys, jų nebeėsdinsi, o tik tepsi dažais, - gan stipriai skirtis šaknų ir nubalintų likusių plaukų atspalvis. O jei dar juodas pigmentas labai stiprus, gali tekti šviesintis per kelis kartus...
3. Siaubingai "nusidroš" plaukai, nušiurs, praras žvilgesį, gausybę pinigų išleisi gydančioms ir atstatančioms priemonėms.
4. Kokybiški dažai, nuimantys stiprų juodą pigmentą, daugiau kainuoja...
galėčiau dar visokių gazdinimų prirašyti, bet manau užteks ir šitų

Geriau džiaukis natūralia gražia spalva, arba "įsimesk" kelių rusvesnių ar raudonesnių sruogelių, kad žaistų saulėje. aišku, norisi pasikeisti, bet kaina bus nemaža

As irgi noriu pasviest.
buvau nudazius plukus juodai, po to kirpykloj isbalino viena sruoga, tai kaippamaciau kaip ji nusikankino, balint plauku nenoriu
Taigi ir juoda but nenoriu, tai saknis vis dazau tokia tamsiai ruda spalva. aisku skiriasi bet ne taip kaip blondiniu ataugancios saknys.
tikiuos laikui begant nusirudint.
naudoju garnier dazus po 8 lt. Naudojau ir tuos kur per 17lt, bet ten sss kazkoks, nusiplauna kaip nuplaunami

naudoju garnier dazus po 8 lt. Naudojau ir tuos kur per 17lt, bet ten sss kazkoks, nusiplauna kaip nuplaunami

o man tie gernier kur po8 lt, tai ka as zinau.
Ta prasme as niekad nebandziau bet nezianu kaip ten tos spalvos, ant pakelio viena o tiek plaukeliai gerokai skiriasi tai jusu speialisciu ir klausiu kur ziuret ar i pakeli ar i plaukelius?
Ta prasme as niekad nebandziau bet nezianu kaip ten tos spalvos, ant pakelio viena o tiek plaukeliai gerokai skiriasi tai jusu speialisciu ir klausiu kur ziuret ar i pakeli ar i plaukelius?
Man plaukus visada dažo mano kirpėjas ir visada su KEUNE dažais. Esu šventai įsitikinusi, kad jie geriausi, nors ir nėra labai pigūs. Bet juk plaukai - pusė grožio, ar ne?

o as dazausi su IGORA dazais plaukams labai patenkinta ir plaukai nebuna tokie grubus nusepe
O as naudoju Garnier Naturals ir esu labai patenkinta!
Sitokia kokybe uz tokia zema kaina! Ir nenusiplauna taip greit! Be to, kadangi mano plaukai ilgi, tai visada po dvi pakuotes perku, tai is brangiu kiekviena karta ir nepapirksi... Be to, jau ne vienoj vietoj skaiciau, kad plaukams sveikiau kai naudoji pastoviai tuos pacius dazus. Zodziu sitais as labai patenkinta!

QUOTE(elva @ 2005 06 08, 23:01)
O as naudoju Garnier Naturals ir esu labai patenkinta!
Sitokia kokybe uz tokia zema kaina! Ir nenusiplauna taip greit! Be to, kadangi mano plaukai ilgi, tai visada po dvi pakuotes perku, tai is brangiu kiekviena karta ir nepapirksi... Be to, jau ne vienoj vietoj skaiciau, kad plaukams sveikiau kai naudoji pastoviai tuos pacius dazus. Zodziu sitais as labai patenkinta! 

Paskutinį kartą ir aš su šitais dažiau. Gal ir neblogi

Man taip pat reikia 2 dėžučių, tai brangių nepirkinėju

QUOTE(babarskas @ 2004 09 01, 21:00)
mano plaukai siekia vos pecius o as jau perku dvi dezutes, su viena tai turbut tik pasimaliavociau ir is vis reikala susigadinciau.
vel padejuosiu
pirkau wella 7nr dazus vidutiniskai sviesi norejau buti, o gavausi juoduke
.taip kad ne visada paletes spalva sutampa su rezultatu. ka man su jais daryti?
dar karta sviesinti bijau nes slinkt dar prades, o dabar bent jau zvilga kaip sveiki
auginu plaukelius, bet greitai man ir triju pakuociu prireiks, tai pereisiu dar ant pigesniu dazu
vel padejuosiu

auginu plaukelius, bet greitai man ir triju pakuociu prireiks, tai pereisiu dar ant pigesniu dazu

man kirpeja patare kad kai dazausi plaukus pati geriausia pirkti dazus vienus tonu sviesesnius nei norima isgauti spalva. nes man visada kiek dazydavau per tamsiai nudazydavo. paskutin karta dazydama taip ir pdariau. issirinkau kokios noriu spalvos tada paziurejau kokia yra siek tiek sviesesne ir patikekit spalva gavosi tokia kokios norejau

QUOTE(Mazulinka @ 2005 06 09, 09:23)
man kirpeja patare kad kai dazausi plaukus pati geriausia pirkti dazus vienus tonu sviesesnius nei norima isgauti spalva. nes man visada kiek dazydavau per tamsiai nudazydavo. paskutin karta dazydama taip ir pdariau. issirinkau kokios noriu spalvos tada paziurejau kokia yra siek tiek sviesesne ir patikekit spalva gavosi tokia kokios norejau

Ir aš taip darysiu

nieks nezinot? kur ziuret del dazu spalvos ar i pakeli ar i plaukus