Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų dažai, dažomosios putos, kaukės

siandiena ziurejau Sarmoj dazomaja Lorealio kauke, yra 3 rsiu - raudoniems, sviesiems ir rudiems plaukams, su kazkokiais dazomaisiais pigmentais. gal kas nors jau isbandete? ar vert nusipirkti ? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Taip as isbandziau ir man labai patiko,kai bus akcija dar nusipirsiu viena,tegul buna biggrin.gif mano plaukai naturalus,as brunete,na tai po tos kaukes mano plaukai pradejo labiau blizgeti,tapo svelnus, paklusnus ir t.... tai man pirma tokia gera kauke smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lala @ 2005 09 01, 20:25)
Taip as isbandziau ir man labai patiko,kai bus akcija dar nusipirsiu viena,tegul buna  biggrin.gif  mano plaukai naturalus,as brunete,na tai po tos kaukes mano plaukai pradejo labiau blizgeti,tapo svelnus, paklusnus ir t....  tai man pirma tokia gera kauke  smile.gif

ka ten apie akcija minejai? g.gif
Atsakyti
Na man tos kaukes uzteks kokiems dar 3 kartams,o paskui gal pasitaikis akcija tai vel nusipirksiu ja,nes ji man labai patiko.Nors naujovems retai,kada buna akcija,na gal ax.gif
Atsakyti
o as galvoju kokia man pirkti g.gif mano plaukai sviesiai rudi su dar sviesesnem sruogelem - tai man krema blond pirkti ??
Atsakyti
Kokios spalvos plaukų daugiausia, tokią ir pirk mirksiukas.gif

Kaip kaip ten su ta akcija? Kokia kaina tos kaukės išvis yra? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Supergirl @ 2005 09 02, 12:38)
Kokios spalvos plaukų daugiausia, tokią ir pirk  mirksiukas.gif

Kaip kaip ten su ta akcija? Kokia kaina tos kaukės išvis yra?  g.gif

Jei neklystu tai apie 19Lt mirksiukas.gif
Atsakyti
išbandžiau raudonaji. ant mano variniu plaukų paliko klaiku saltibarsčių atspalvį sad.gif o ir kaip balzamo poveikis neypatingas..
Atsakyti
Kosmaras, kaip tik zadejau siandien pirkti raudonaja. Tai jau tada ne, nes nenoriu as saltibarsciu ant savo pakausio schmoll.gif schmoll.gif blink.gif
Atsakyti
naa... jei nori išgauti šalta raugona atspalvį tai gal ir galima pabandyti...
as tai spalvai paryskinti naudoju londa firmos "ticiancuper" ar pan. vadinasi. toks dažas-balzamas. be amoniako, be perkosido.
tas tai geras. spalva laikosi apie savaitę ir tokia silta varine gaunasi...
kažkaip atrodo net ir plaukai pastorėja mirksiukas.gif
Atsakyti
nu jus mergos duodat!!! kas ant variniu plauku deda raudona kauke???
kazkas klause del rudu plauku su sviesiom keliom sruogelem? geriau tada normalu kondicdina nusipirkt ir nesukt sau galvos.
siaip dazancias kaukes reik taikyt prie spalvos, pvz yra rekomendacijos ant kokio sviesumo plauku tiktu kauke, o koki jau uztamsintu ir padarytu murzina. raudona kauke skirta arba tamsiem plaukam norint isgaut raudona ar vysnini atspalvi, arba ryskiai raudonasi dazytiems plaukams.

p.s. goldwell color glow irgi siulo panasius dalykus, tik, gaila, brangiau. yra atspalviams rudam,. raudonam, vario, silto atspalvio blondinems- auksiniam spindesiui ir salto atspalvio blondinems kur uzmusa lendanti geltonuma negrazu ir palaiko salta atspalvi. + prie kaukes galima rinktis kasdienini fluida irgi paspalvinanti ir purumo suteikianti, bet jis yra kiek silpnesnis nei kauke, nu kasdienai zodziu. ir sampunai atitinkamai.
Atsakyti
tai taikau taikau aš ta spavla ax.gif
siaip as dazyta raudonai, bet karttais dėl įvairumo uzsimetu varini atspalvi, kartais ryškinu ta savo raudona.. niu bet tas Lorealio naujienos atspalvis tai atsiprašau...
atrodžiau kaip iš kosmoso kokia blink.gif ateivė biggrin.gif
Atsakyti