Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų dažai, dažomosios putos, kaukės

QUOTE(Nataliukė @ 2005 06 10, 00:01)
Londa dažai pranašesni už Palete vien dėl to, kad jie turi profesionalams skirtą seriją. Bet pagal kokybę jie ne ką geresni, spalvos laikosi dėl to, kad amonjako labai daug, kuris žiauriai sausina plaukus, pati bandžiau dažyti su jais, patiriau tai savo makaule, plaukai siaubingai išsausėjo cry.gif . O raudonos spalvos atsiplauna greičiau visada, o jei dar galvą plauni karštu vandeniu arba į baseina nueini, kur chlorkos pilna tai jokia spalva nesilaikis.

O kokie raudonos splavos dažai tavo nuomone laikosi ilgiausiai? 4u.gif
Atsakyti
Net nežinau ką atsakyti, tiesa sakant. g.gif Supranti tai kaip su raudona medžiaga, kuo dažniau skalbi to greičiau blunka, yra variantas toks: po kelių plovimų kai jau raudona spalva pasiplauna ją galima atgaivinti, mes klientams dedame dažomajį balzamą į indelį kartu su kauke, santikiu mžd. 1:1 ir jie namie kai spalvitė jau prašosi būti sugražinta į plauką, po pl;ovimo uždeda sau tą kaukitę ir laiko 30min ir spalvą sugražinama ir plaukai atsigauna. thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nataliukė @ 2005 06 10, 00:01)
Londa dažai pranašesni už Palete vien dėl to, kad jie turi profesionalams skirtą seriją. Bet pagal kokybę jie ne ką geresni, spalvos laikosi dėl to, kad amonjako labai daug, kuris žiauriai sausina plaukus, pati bandžiau dažyti su jais, patiriau tai savo makaule, plaukai siaubingai išsausėjo cry.gif . O raudonos spalvos atsiplauna greičiau visada, o jei dar galvą plauni karštu vandeniu arba į baseina nueini, kur chlorkos pilna tai jokia spalva nesilaikis.

Tuomet koks skirtumas ar Londa, ar Palete dažyt, jei kokybė panaši... g.gif Jeigu Londa perki ne iš profesionalams skirtos serijos, tai tikriausiai skirtumo nėra rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(body @ 2005 06 09, 17:23)
aisku smile.gif
Aciu labai  ok.gif dabar ir as  smartass.gif

Kad nelabai yra nuo ko būt smartass.gif biggrin.gif Viena vienaip patarė, kita kitaip...

Ištiesų tai labai sunku numatyti kokia spalva gausis vienais ar kitais dažais dažant. Visa problema tame, kad kol nepabandai, tol ir nesužinai, o tada jau nelabai ką pakeisi, jei nepatiks doh.gif Kirpyklose ir tai būna, kad neišeina norima spalva cool.gif
Atsakyti
ka prisiminiau!
nesenai drauge buvo ispanijoj, ten dazesi plaukus, tai jai pries dazant visa galva istepe aliejum, aceit maziau kenkia plaukams..
ar cia as viena del tokio dalyko nustebau, gal visi tai zino ir daro....
nes man buvo keistoka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(body @ 2005 06 10, 09:56)
ka prisiminiau!
nesenai drauge buvo ispanijoj, ten dazesi plaukus, tai jai pries dazant visa galva istepe aliejum, aceit maziau kenkia plaukams..

Pirmą kartą išgirdau... g.gif Gal aliejus kažkoks specialus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrijaana @ 2005 06 10, 08:08)
Tuomet koks skirtumas ar Londa, ar Palete dažyt, jei kokybė panaši... g.gif Jeigu Londa perki ne iš profesionalams skirtos serijos, tai tikriausiai skirtumo nėra  rolleyes.gif

Skirtumas tas, kad palete atsiplaus po kelių plovimų, o londa ne, jos spalvos ilgiau išsilaiko. Dėl kokybės skirtumo nežinau, bet kad ir vienas ir kitas yra š....... rolleyes.gif , tai jau tikrai, bet iš dviejų blogybių reikia rinktis mažiausią. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(body @ 2005 06 10, 08:56)
ka prisiminiau!

Mes irgi specialiu alėjumi ištepame galvos odą, o ne plaukus, gal ne taip supratai.
Atsakyti
esu daziusi su visokiais dazai ir su Palete (o siaube tongue.gif ) - ir visai gerai iseidavo biggrin.gif viena karta su Garnier - bet labai smirdejo schmoll.gif o dabar kirpykloj su Swarckopf daze, bet nezinau ar esu labai patenkinta, nes greit nusiplauna g.gif
dar prisiminiau esu daziusi su Lorealio Castings seniai (tipo augaliniai, be peroksido ir amoniako) - spyga, plaukai pradejo labiau slinkti - tai geriau Palete biggrin.gif

tfu, pamirsau ka norejau pasakyti - man pries dazant kirpykloj plauakus liepia ateiti su neplauta galva (aisku saikingai tongue.gif ) - tada plaukui ne taip dazai kenkia - bet cia trubut visos zinot mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo morgana: 10 birželio 2005 - 18:47
man tai geriausi dazai GARNIER smile.gif kaip tik pries pora dienu nusidaziau jais tamsiai rudai plaukus...labai graziai atrodo ir visai sitie dazai nesmirda tongue.gif
o siaip esu girdejus daug blogu atsiliepimu apie PALETE dazus, netgi kirpejos nepataria jais dazytis plauku... unsure.gif
Atsakyti
O man Palete visai patiko sad.gif Prisiskaičiau čia blogų atsiliepimų, tai dabar tikriausiai nebepirksiu... Šiaip tai ir spalva gerai laikėsi, ir blizgėjo. Smirdėjo tai kaip ir visi papigiaiski smirda sad.gif Garnier smirda nė kiek nemažiau schmoll.gif Nebent sloguojant galima nejausti kvapo tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrijaana @ 2005 06 13, 09:15)
O man Palete visai patiko  sad.gif Prisiskaičiau čia blogų atsiliepimų, tai dabar tikriausiai nebepirksiu... Šiaip tai ir spalva gerai laikėsi, ir blizgėjo. Smirdėjo tai kaip ir visi papigiaiski smirda  sad.gif Garnier smirda nė kiek nemažiau  schmoll.gif Nebent sloguojant galima nejausti kvapo  tongue.gif

Aš taij manau, kad visi tie dažai panaši chemija.... O plaukai daugiau reguoja kaip rūpinsies prieš ir po dažymo. (aišku, apie peroksidą nekalbu aš). Paletė man normaliai dažė, ir Garineeris visai nieko. Manau, kad tik nereikia perlaikyt.....
Atsakyti