Įkraunama...
Įkraunama...

Ar gimdytumėt trečia vaikelį?

mes irgi jau laukiamės trečio,nors man ir reikėjo vyrą pripratinti prie minties,kad dar gerai būtų ir trečias,ir visai nėra svarbu ar mergaitė bus ar berniukas,svarbu sveikas wub.gif wub.gif aš manau,kad kiekvienoje šeimoje savaip,nors aš tai bučiau labai ant jo pykus,jei jam nebūtų prabudęs tėvystės jausmas trečiam vaikui aggressive.gif bet mes moterys gi mokam jų nuomones pasukti kaip mums reikia biggrin.gif tai taip ir suplanavom,kaip ir pirmuosius,ir štai aš jau nestuke.gif
sėkmės visoms svarstančioms ir dvejojančioms 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbulione: 29 spalio 2006 - 17:19
o mes nenorim trecio vaikucio, bet zinot sakoma niekada nesakyk niekada, jei bus tai tikrai gimdyciau. siuo metu tik dabar jau atsistojam ant koju, ir jei dabar atsirastu vaikiukas viskas butu is naujo..... dabar tikrai, kad ne... o po kokiu keliu metu, gal....... bus matyt.......
Atsakyti
Jetau kokia aktuali mūsų šeimai tema 4u.gif Ar gimdytume trečią vaikelį?
Vos ne kasdieną su vyru kalbame šiuo klausimu. Mes abu labai labai norime trečio vaikelio.

Žinau, kad trečias mažylis dar tikrai krykštaus mūsų namuose. Vis gi vaikai - didžiausias džiaugsmas wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
As tai mielai, bet va musu tetis stabdis. Sako, o kas, jeigu ir vel du ax.gif
Atsakyti
jei prieš savaitę būčiau apsilankius šiame forume, turbūt būčiau apsisprendus gimdyti, bet deja... verysad.gif
priežastys buvo: per maža dukrytė ir nesutarimai su vyru (buvom 2sav issiskyrę). jei su juo išsiskirčiau tikrai viena vaikų neišlaikyčiau, o kadangi vyras teisėtas bedarbis, tai nieko iš jo negaučiau.

bet vis tiek žinau, kad trečias anksčiau ar vėliau bus. biggrin.gif
Atsakyti
labai idomi tema.Pries gal kokius 3 men sakyciau-gimdyciau nepriklausomai nuo vyro nuomones blink.gif o dabar kai pamaciau drauges naujagimi... a nu,nereikia... vel ta pati viska nuo-iki..nezinau nenorieciau,ir jei pastociau butu sunku apsisprest,nesakau kad neturiesiu trecio,sakau kad jei dabar pastociau-negimdyciau blush2.gif gal po kokiu 5 m. kai pamirsiu ka reiskia bemeges naktys,dantu digimas, gal tada pastojus net ir negalvosiu,gimdysiu.O dabar as kategoriskai NE, dabar stogas kartais nuo 2 mazu vaiku vaziuoja,o jei dar prie ju trecia....na vaiksiuociau kaip zeme pardavus,buciau pikta,pavargus,nervinga ir ne iki dziagsmo vaikais butu,o jei dar tikrai vyras paliktu,likciau viena su 3 maziukais,na net galvot nesinori kas butu.. blink.gif o taip turiu du,matau kaip auga,ir dziaugiuos kad galiu ir savimi pasirupint,ir mokslais,ir vaikais ir zinau jei likciau viena juos pati ir uzauginciau,ir ismaitinciau bigsmile.gif . Taigi 3 vaikelio planavimas atidedu kuo toliau ax.gif
Atsakyti
4u.gif 4u.gif 4u.gif Mano situacija gaunasi priesinga visoms, trecias vaikas musu seimoje planuotas(!) thumbup.gif
wub.gif Vien tik tos akimirkos kai pasilieki dviese tam kad pradeti gyvybe...na sakyciau jos nera tokios kai tai darai tik malonumui, vyras sakydavo angelas sklando virs musu. thumbup.gif
Siaip tai as "spardziausi" net ir del antro vaiko-dukra (faina, pasiutusi, visai nemergaitiska). Ir auginti buvo lengva, ji visai turistinis vaikas buvo, kiek apvaziavom visa seima kartu. Dabar irgi panasiai, gal dar palaukim vis kartojau, nes buvau persileidusi du kartus, reikia laiko atsigauti. Tai vat siandien sedziu su kiausiniu, saugau kaip tik galiu ir laukiu pavasario. Vyras patenkintas, net nesuprantu kodel: islaidos tik dides, va jau tuoj reikes sunui aukstajam mokslui taupyti. Kiek dabar vaikams papildomi repetitoriai kainuoja!? Nesuk sau galvos- vyras kartoja, tavo darbas vaikai, mano pinigai.
O del finansu, tai kiek beuzdirbtum juk ju visvien truks, nes augant pajamom auga ir islaidos,poreikiai, augant poreikiams, reikia didinti pajamas ir t.t. Argi nekitaip amzinas ratas.
wub.gif O vaikai tai tokia laime, zvelgiu i abudu ir galvoju kaip galetu buti jei kurio nebutu, nesamone. wub.gif Tai mano kiausinuk sedek tvirtai ir belskis pas mus greiciau, taves laukiam: brolis (didelis, kiek visko ismokins), sese (myles sake labai tave, man pades) ir as su teveliuku! wub.gif
Atsakyti
maniskis trecio nenorejo.... schmoll.gif tik matydamas kaip as kliedziu vel maziuka tureti sutiko thumbup.gif kai dar laukiausi, klausiau kodel sutikai, sako- pazystant tave tai geriau as nei kaimynas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif o kai gime Martynas tik tada suprato, kas yra tikra tevyste, vyresneliu susilaukem abu vos per 20 persiridene ax.gif sedejo prie maziulio miegancio ir ziurejo wub.gif dabar sako, kad 3 vaikiukas geriausias sprendimas jo gyvenime wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mamuliauske @ 2006 11 06, 17:20)
4u.gif  4u.gif  4u.gif  Mano situacija gaunasi priesinga visoms, trecias vaikas musu seimoje planuotas(!) thumbup.gif
wub.gif Vien tik tos akimirkos kai pasilieki dviese tam kad pradeti gyvybe...na sakyciau jos nera tokios kai tai darai tik malonumui, vyras sakydavo angelas sklando virs musu. thumbup.gif
Siaip tai as "spardziausi" net ir del antro vaiko-dukra (faina, pasiutusi, visai nemergaitiska). Ir auginti buvo lengva, ji visai turistinis vaikas buvo, kiek apvaziavom visa seima kartu. Dabar irgi panasiai, gal dar palaukim vis kartojau, nes buvau persileidusi du kartus, reikia laiko atsigauti. Tai vat siandien sedziu su kiausiniu, saugau kaip tik galiu ir laukiu pavasario. Vyras patenkintas, net nesuprantu kodel:

a na jums lengviau,pirmi du jau dideli,tai trecias bus kaip cacka lotuliukas.gif tikiuosi ir as kai mano jauniausiai bus virs 10 m, irgi jau apsispresiu turet trecia.Kai pastoji treciuoju po ilgos pertraukos-tai ir atrodo kalbos nera,kad negimdyt,bet kai pametinukas trecias (kaip autorei),na cia jau nelabai manau.Tada tikrai nepavydetina situacija.O va kai vaikai pirmi du uzauge-as visom keturiom uz trecia.
Bet is kitos puses-drasus zingsnis po tiek metu pertraukos vel ryztis sauskelnem,bemiegem naktim.. atrodo jug viskas jau buvo nusistoveje,o cia bac-perversmas seimoj lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano situacija irgi nestandartinė: vyras nori kuo daugiau, o aš visai ne. schmoll.gif Na, jam tai kas: į darbą išeina, kaip erelis visiems giriasi, kaip šauniai vaikus augina, o realiai grįžęs namo pareiškia teises į poilsį. Visa namų rutina, įskaitant naktinius kėlimusis, man ant galvos.
Prieš gerą pusmetį buvo kilęs įtarimas, kad galėjau pastoti, tai juoda depresija užgulė... kol mėnesinės neprasidėjo.
O vat atostogavom visi kartu, pamiršom visus rūpesčius. blush-anim-cl.gif ax.gif Paskui nusprendžiau pas ginekologę pasirodyti (po kelių metų pertraukos). Ta man rado pastorėjusią gimdą ir kažkokią ligą dar pripaišė. O man kaip su plyta per galvą taukštelėjo blink.gif Nulėkiau, nusipirkau testą... ir kitą rytą staiga pasijutau tokia laiminga! wub.gif
Dabar auginu pilvuką ir galvoju, kad trečias vaikiukas nusprendė ateiti pačiu laiku. bigsmile.gif
Papildyta:
Įdomu, ką nusprendė temos autorė? Kiek suprantu, sprendimas turėjo būti jau priimtas. g.gif
Nežinau, ar galėčiau gyventi su žmogum, kuris į šeimą taip žiūri. Man kadaise įstrigo į atmintį vieno vyruko, tada dar visai studenčioko, žodžiai: "jei nemanai, kad galėtum auginti merginos vaiką, tai ir nesigulk su ja į lovą". Tada dar pagalvojau (iš dalies su pavydu, nes maniškis buvo visai dar nesusitupėjęs): O, kad, visi vyrai būtų tokie sąmoningi! ax.gif
Atsakyti
Mano situacija kaip Lapynos. Vyras nori daug vaikų, o aš... Tačiau kai testas parodė teigiamus ženklus, vyrui teko mane įkalbinėti blush2.gif . Nesu aš bloga mama ax.gif , tačiau labai sunkiai augo mano pirmosios mergaitės. Tačiau apsisprendžiau gimdyti ir nesigailiu, nes esu apsiskaičiavusi, kad skyrybų atveju (esu realistė) aš galėsiu išlaikyti visus tris vaikus. Santykiai mūsų labai gražūs, tačiau pats likimas kartais būna negailestingas... Ar mažai pavyzdžių spaudoje?
Atsakyti
Mano vyras irgi labai nori trecio,jam patiko,kad as visada namie su vaikais.Visada valgyt isvirta,viskas islyginta ,iskalbta ,sutvarkyta,jam tik belieka gryzus is darbo kojas istiesti ir su vaikais zaisti...as irgi taip noreciau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo perlita3: 07 lapkričio 2006 - 18:16