Sveikutes

Oi kokiam pasimetime as buvau (nors ir dabar esu)Auginam du vaikucius.Viskas susitvarke,nusistovejo (iejom i vezes)Jatau ,kaip buvo sunku ,kai pasatojau su pirmu(nei darbo,nei pajemu,tik gyvent turejom kur)kai gime mazius ,gyvenom is pasalpos ir tevelio "chaltureliu"(ofic.niekur nedirbo ,o ir darbu nelabai buvo)sukomes,vertemes,bet po truputi stojomes ant koju.Po 3metu sumastem ,kad reiktu dar vieno vaikucio,nes paskui bus labai did.metu skirtumas.Pastojau-gime dukra,auginom, vyruka isleidom i mokykla,maze i darzeli,susirado neblogus darbus,pagaliau susituokem(gyvenom nesusituoke)Jatau,kaip gerai viskas nusistovejo.
Viena bendrad.tik ka isejo i dekreta,tai kol ji dirbo aktuali tema buvo nestumas,gimdimas,vaikai
O as visa gerklia rekiau NEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

jau daugiau ne,nebent kokiu 35metu (pagranduka)jau ir sie bus paauge.O kiek kalbu budavo ,tai as kaip vaiku priesas

ne ir viskas,jie rekia,sisioja ir su jais sedet reik namuose(kaip baisu)Su vyru aplamai nediskutuodavom ta tema(buvau kazkada usiminus,kad gal 35 noreciau,o jis tu vaiko pagailek ,kaip jie bendraus(toks metu skirtumas bus))daugiau neuzsiminiau.Jau bendradarbe pagimde,turi 2men. suneli,o as antra men.

.Patikekit manim koks sumisimas buvo pas mane ir vyra

(vyras lyg apsiprato,o as ne)Vyras sako:nori dar vieno -gimdyk

nenoriu nieko daryt, gerai apsvarscius,nusprendziau gimdyt(ir pajamos geros ,ir vaikuciai nepametinukai,o ir mes ne 20-ciai).Bet kaip darbe pasakyt

?