Įkraunama...
Įkraunama...

Ar gimdytumėt trečia vaikelį?

QUOTE(Pingvinukas @ 2006 10 30, 13:12)
Žinau, kad trečias mažylis dar tikrai krykštaus mūsų namuose. Vis gi vaikai - didžiausias džiaugsmas  wub.gif  wub.gif  wub.gif

drinks_cheers.gif aš manau taip pat, nors dar ne laikas, bet jaučiu, kad trečias mažylis tikrai bus mūsų šeimoje wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
As irgi giliai sirdy nujauciu, kad musu treciasis kazkur sklando netoli musu ir viena miela diena nuspres "nutupti" wub.gif Butu idealu, jei jis sumanytu ta padaryti veliau, gal po keleriu metu, nes dabar dar butu sunkoka man paciai,- musu pametinukai vos paauge bigsmile.gif Be to vyras bijo, jog nepajegtu "pavezt" tokios nemazos seimynos karsta.gif Todel tikrai neapsidziaugtu, gal net uzsidepresuotu suzinojes apie trecia mega_shok.gif As siaip smarkiai i panika nepulciau, nes realiai paemus, jei jau yra du, tai tas trecias esmes is esmes nekeicia mirksiukas.gif O kai taip kategoriskai nusiteikusiam vyrui pasiuliau del jo paties ramiu nervu persiristi seklides (berods taip vadinasi ta nesudetinga operacija vyrams thumbup.gif labai efektyvi, geriau uz visokius kontraceptikus, gumytes ir kt slamsta), tai ko tai jis susimaste g.gif ar veliau bus galma sekmingai "atsirist", gal ir uzsimanytu to trecio kindersiurprizo kada nors biggrin.gif laugh.gif
As tai jau ir vardus zinau kokiu noreciau, jei kartais treciasis, arba trecioji sumanytu pas mus isitaisyti rolleyes.gif Ai, pasvajoti juk galima doh.gif
Atsakyti
Ką turiu, tą pagimdysiu hihihi.gif

Vyras dar ir ketvirto nori, bet bepigu jam, ereliui, reikštis, kai jis dirba kaip baltas žmogus, o grįžęs jaučiasi turįs teisę pailsėti rolleyes.gif , o visus namų/vaikų reikalus "velku" aš... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lapyna @ 2006 12 08, 20:04)
Ką turiu, tą pagimdysiu hihihi.gif

Vyras dar ir ketvirto nori, bet bepigu jam, ereliui, reikštis, kai jis dirba kaip baltas žmogus, o grįžęs jaučiasi turįs teisę pailsėti rolleyes.gif , o visus namų/vaikų reikalus "velku" aš... unsure.gif

Tikrai nelengva console.gif , kaip dar speji suktis su dviem vaikuciais ir pilvuku g.gif Zinoma, kas belieka, reikia ir sukies... pioneers.gif Bet reikia daug sveikatos schmoll.gif. Save daznai pamenu tokiam apverktinam vaizdely, kai as visiskai nebepaslenku su savo pilvu, - norisi tik kojas patiesus guleti, o mazasis sunelis visaip mane tampo, taso, zyzia, ateik, nueik, paimk, pazaisk doh.gif O dar namai, buitis cry.gif Siaip per daug neturiu ko verkti, nes vyras padejo ir padeda labai daug wub.gif Gal del to, suvokdamas, jog nera taip lengva ir paprasta, nedega noru isistaisyti dar viena cypliuka tease.gif Bet siaip vargas labai greit pasimirsta mirksiukas.gif
Atsakyti
Įdomu, kaip magdai toliau sekasi, kokį sprendimą ji priėmė g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
kai tik pasakiau, kad laukiuos(trečios 4u.gif ) - vyras, kažkodėl , galvojo, kad juokauju lotuliukas.gif , bet nebuvo kategoriškas ir net pareiškė norą, kad būtų dukrytė - aš ir pasistengiau biggrin.gif . visas tris labai myli ir lepina wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif Oi kokiam pasimetime as buvau (nors ir dabar esu)Auginam du vaikucius.Viskas susitvarke,nusistovejo (iejom i vezes)Jatau ,kaip buvo sunku ,kai pasatojau su pirmu(nei darbo,nei pajemu,tik gyvent turejom kur)kai gime mazius ,gyvenom is pasalpos ir tevelio "chaltureliu"(ofic.niekur nedirbo ,o ir darbu nelabai buvo)sukomes,vertemes,bet po truputi stojomes ant koju.Po 3metu sumastem ,kad reiktu dar vieno vaikucio,nes paskui bus labai did.metu skirtumas.Pastojau-gime dukra,auginom, vyruka isleidom i mokykla,maze i darzeli,susirado neblogus darbus,pagaliau susituokem(gyvenom nesusituoke)Jatau,kaip gerai viskas nusistovejo. thumbup.gif thumbup.gif
Viena bendrad.tik ka isejo i dekreta,tai kol ji dirbo aktuali tema buvo nestumas,gimdimas,vaikai doh.gif
O as visa gerklia rekiau NEEEEEEEEEEEEEEEEEEE doh.gif doh.gif doh.gif jau daugiau ne,nebent kokiu 35metu (pagranduka)jau ir sie bus paauge.O kiek kalbu budavo ,tai as kaip vaiku priesas doh.gif ne ir viskas,jie rekia,sisioja ir su jais sedet reik namuose(kaip baisu)Su vyru aplamai nediskutuodavom ta tema(buvau kazkada usiminus,kad gal 35 noreciau,o jis tu vaiko pagailek ,kaip jie bendraus(toks metu skirtumas bus))daugiau neuzsiminiau.Jau bendradarbe pagimde,turi 2men. suneli,o as antra men. nestuke.gif .Patikekit manim koks sumisimas buvo pas mane ir vyra doh.gif unsure.gif unsure.gif (vyras lyg apsiprato,o as ne)Vyras sako:nori dar vieno -gimdyk mirksiukas.gif nenoriu nieko daryt, gerai apsvarscius,nusprendziau gimdyt(ir pajamos geros ,ir vaikuciai nepametinukai,o ir mes ne 20-ciai).Bet kaip darbe pasakyt doh.gif doh.gif ?
Atsakyti
agug, tai nesakyk, patys pamatys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Strielka @ 2006 12 16, 22:22)
agug, tai nesakyk, patys pamatys biggrin.gif

Matai ,alga vokeliuose,noriu susitvarkyt doh.gif
Atsakyti
zinau kaip tau sunku.bet as isverciau akis ir pasakiau.pries tai priminus,kad tai mano gyvenimas ir kaip noriu taip darau.bet aisku,buvo sunku prisiverst.
jauciausi kvailai pries draugus,gimines.bet mano vaiko tetis pasake,kad eiciau iskelus galva,nes ne bet kas ryztasi gimdyti 4-ta vaika....
mano situacija nebuvo tokia grazi,kaip kitu seimu.pirmus 3 pagimdziau nuo savo teiseto vyro.po8 bendro gyvenimo metu jis mane paliko del kitu moteru.likau su 3 vaikais,be namu,be pajamu.bet kai kabiniesi i gyvenima,viskas susitvarko.jau 5m gyvenu nesusituokus su savo dabartiniu draugu.kai laukiausi nuo jo vaikelio,visi us akiu laike mane beprote.mane,kad jis veliau ar anksciau paliks ir as liksiu viena su 4 vaikais.niekas to negali zinoti kaip bus ateiti.bet as ismokau gyventi siandiena,ir dziaugiuosi,kad pagimdziau ta pagranduke.sunku.bet kai matau,kaip tevelis su ja duksta,kaip ja myli vyresnieji vaikai,suprantu-vertejo... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(4mamyte @ 2006 12 17, 12:04)
zinau kaip tau sunku.bet as isverciau akis ir pasakiau.pries tai priminus,kad tai mano gyvenimas ir kaip noriu taip darau.bet aisku,buvo sunku prisiverst.
  jauciausi kvailai pries draugus,gimines.bet mano vaiko tetis pasake,kad eiciau iskelus galva,nes ne bet kas ryztasi gimdyti 4-ta vaika....
  mano situacija nebuvo tokia grazi,kaip kitu seimu.pirmus 3 pagimdziau nuo savo teiseto vyro.po8 bendro gyvenimo metu jis mane paliko del kitu moteru.likau su 3 vaikais,be namu,be pajamu.bet kai kabiniesi i gyvenima,viskas susitvarko.jau 5m gyvenu nesusituokus su savo dabartiniu draugu.kai laukiausi nuo jo vaikelio,visi us akiu laike mane beprote.mane,kad jis veliau ar anksciau paliks ir as liksiu viena su 4 vaikais.niekas to negali zinoti kaip bus ateiti.bet as ismokau gyventi siandiena,ir dziaugiuosi,kad pagimdziau ta pagranduke.sunku.bet kai matau,kaip tevelis su ja duksta,kaip ja myli vyresnieji vaikai,suprantu-vertejo... 4u.gif

Stengsiuosi ir as pabut isdidi,jau ir dabar galvoju,kad cia tik musu seimos reikalas ir esam jau suauge zmones,neprivalom pries nieka teisintis ir savo vaiku niekam nekisem(mes net mociuciu neturim) rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikutes mano vyras irgi labai nori trecio vaikiuko,gal net maziau nei as,nesakau kad as nenoriu noriu, bet veliau kai sitie du paaugs.O jei dabar pastociau irgi nezinociau kaip elgtis nors isvalymui turbut nesiryzciau

Nesakau kad nemyliu vaiku myliu,bet kaip suzinojau kad laukiuosi antro man buvo kazkoks kosmaras, o vyras tai net sokinejo is laimes.Man tai atrode per anksti tik atrodo viskas pradejo stotis i vezes susiradau darba pradejau dirbti planuoti ka pirksim ka darysim, o cia se kad nori laukiuosi nors atrodo ir saugojomes

Bet galiu pasakyti viskas buvo labai gerai,ir remontus pasidarem ir vaikiuka turim ir grazei gyvenam ir vyras gavo geriau apmokama darba.o ir apie trecia pasvajojam tik gal po kokiu 4-5 meteliu kaip sitie paaugs

Nors aisku jei dabar pastociau tai greiciausei neisdrysciau nuzudyti savo maziuko ir pasidaryti isvalyma 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smail: 18 gruodžio 2006 - 12:29